Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 18

Θέμα: θα παρουν λεφτα ή τα π@π@ρι@ μου????

Περιοχή
    halkida
    Rides
    1

Προεπιλογή θα παρουν λεφτα ή τα π@π@ρι@ μου????

χθες το απογευμα χρειαστηκε να παω στο νοσοκομειο αλεξανδρας.παρκαρα λοιπον σε μια οδο σεμιτελου ... η αληθεια ειναι οτι ειδα οτι πατουσα μπλε διαγραμμιση αλλα βραδυατικα λεω που να παω να ψαχνω για αλλου.οταν το πηρα μετα απο 45 λεπτα ειδα χαρτακι στο παρμπριζ...και εφαγα επειδη ημουν σε χωρο σταθμευσης κατοικων μια 80αρα..επανω γραφει οτι ειναι απο την διευθυνση ελεγχομενης σταθμευσης...και ρωταω λοιπον(πινακιδες δεν πηραν ) να την πληρωσω ή να την γειωσω????υπαρχει περιπτωση να ερθει μεσω εφοριας η κατι τετοιο?/?

2. The Following User Says Thank You to halkida116mpack For This Useful Post:

soc12r (14-09-10)

Περιοχή
    βόλτες με το μάτζικ μπας
    Rides
    2

Προεπιλογή

Εμείς που γεννήσαμε στο εν λόγο νοσοκομείο εισέπραξα σε τρεις μέρες τρεις κλήσεις, παραλίγο να μου έδιναν το χρυσό κλειδί της πόλης

Γνώμη μου είναι να την πληρώσεις μιας κ δεν πρόκειται για την λευκή κλήση (πήρα κ από αυτή ) των 40 ευρώ της δημοτικής αστυνομίας - που ακόμα είναι νεφελώδες το τοπίο- αλλά για κλήση της τροχαίας με το ροζ χαρτάκι.
    Κάποτε θα τα θυμόμαστε όλα αυτά και θα γελάμε.

Περιοχή
    θρακομακεδονες
    Rides
    1

Προεπιλογή

πρασφατα...εισεπραξα κληση απο την δημοτικη κληση της γλυφαδας( ροζ χαρτακι)! ελεγα πως μπορουσα να την γειωσω...αλλα τελικα εμαθα, πως επειδη καιγονται για εισπραξεις, ερχεται ακομα και μεσω εφοριας! οποτε πηγα και την πληρωσα στις 10 μερες( 40 ευρω)...! Eλπιζω και ευχομαι μονο , ο δημος της γλυφαδας να τα δαπανησει σε καποια απολυμανση..απεντομωση....γι ατι οπου πατας και οπου σταθεις στην πλατεια και στα μαγαζια..πετουν-περπατουν ΚΑΤΣΑΡΙΔΕς....

Περιοχή
    Μαρουσι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Αν καταφερεις να παρεις βεβαιωση οτι εκεινη τη στιγμη ησουν στο Νοσοκομειο-γιατρο κλπ για θεμα υγειας, θα το προσκομισεις και δεν πληρωνεις τιποτα!!!!

Rides
    0

Προεπιλογή

Προφανώς ειναι απο Δημοτική Αστυνομία.
    Απόσο γνωρίζω αν την πληρώσεις αμεσα ειναι τα μισά. Αν πάλι ΔΕΝ, την βεβαιώνουν στο Δημ. Ταμείο.
    Στην περίπτωσή μου,πέρσι, οταν είπα στον προισταμενο της Δημ. Αστυνομίας (Αθήνα) οτι πηγα επειγόντως την αδελφή μου στο νοσοκομείο,πράγμα που μπορούσε να βεβαιωθεί, μου απάντησε : "Ας πέρνατε ΤΑΞΙ κύριε".!!!!

Περιοχή
    halkida
    Rides
    1

Προεπιλογή

δημοτικη ειναι παιδια(λευκη αλλα ηλεκτρονικα εκτυπωμενη)...που να ηξερα εγω τι γινεται....βιαζομουν και ειμαι και συνηθισμενος απο την επαρχια(τσομπανης κτλ)δεν βαριεσαι λεω...απλα ρωταω γιατι πολλοι δεν την πληρωνουν αμα ειναι απο δημοτικη(ετσι λενε)γι αυτο και ρωτησα αν εχει κανεις προσωπικη εμπειρια....

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο halkida116mpack Εμφάνιση μηνυμάτων
    .................................................. .......απλα ρωταω γιατι πολλοι δεν την πληρωνουν αμα ειναι απο δημοτικη(ετσι λενε)γι αυτο και ρωτησα αν εχει κανεις προσωπικη εμπειρια....
    Ναι, αυτό ισχυε παλαιοτερα, οταν η αστυνόμευση για την παρανομη σταθμευση ειχε ανατεθει σε ιδιωτικες εταιριες.

Περιοχή
    malmo ,sweden
    Rides
    2

Προεπιλογή

plirose tin , afou tin ekanes tin paparia vre.
    ama einai gia lefta na ta dinoume gia na kratame tin dynami otan paizoun ta diplomata. emena pantos oses fores mou erixan klisi (taxytitas ) kai den epeze gia diploma plirono xoris blabla . mexri kai trapeziki karta evgala mia fora s ena troxonomo apo tin kavala gia na pliroso epitopou to 1999 kai me koitouse gia na me balei mesa gia prosvoli kata tis arxis

hehehe

Rides
    1

Προεπιλογή

Αμα το ρισκαρεις, την αφησεις, και ερθει μεσω εφοριας θα ειναι αυξημενη? Αν δεν εχει αυξηση θα προτεινα να κανεις μια δοκιμη, να δεις κιολας αν δουλευει το κρατος... Στο κατω κατω, θα ειναι καποιο ποσο να δωσεις φανταζομαι στην εφορια, οποτε πρωτον η κληση δε θα φαινεται τοσο και δευτερον δε θα τρεχεις ξεχωριστα...

11. The Following User Says Thank You to ghost-rider For This Useful Post:

PSDEDES (14-09-10)

Περιοχή
    Κηφισια
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο ghost-rider Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αμα το ρισκαρεις, την αφησεις, και ερθει μεσω εφοριας θα ειναι αυξημενη? Αν δεν εχει αυξηση θα προτεινα να κανεις μια δοκιμη, να δεις κιολας αν δουλευει το κρατος... Στο κατω κατω, θα ειναι καποιο ποσο να δωσεις φανταζομαι στην εφορια, οποτε πρωτον η κληση δε θα φαινεται τοσο και δευτερον δε θα τρεχεις ξεχωριστα...
    ΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΛΛΛΛΛΛΛΑΑΑΑΑΑ ΑΑΑΑΑΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑΡΑ !!!!!( πλακα στην πλακα κανω μην παρεξηγηθω)

Μετα μας φταιει μονο το κρατος για τα στραβα και τα ασχημα........
    Πληρωσε την να συνεισφερεις στην κριση φιλε μην χρειαστει παραδειγμα να ταξιδεψεις εξωτερικο και σε μπαγλαρωσουνε σε αεροδρομιο η λιμανι....
    Ασε τις δοκιμες και τις φαντασιες,το κρατος σε τετοια θεματα δουλευει...
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη katsaraios : 13-09-10 στις 07:00

Αχαριστια & Αγνωμοσυνη το ελληνικο σπορ

"Ολα ειναι δρομος τωρα μονο στην Αθηνα"

13. The Following User Says Thank You to katsaraios For This Useful Post:

Samaro (13-09-10)

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •