Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 17

Θέμα: Αλλαγη καντραν απο μιλια σε χιλιομετρα!

Περιοχή
    Θεσσαλονικη
    Rides
    2

Προεπιλογή Αλλαγη καντραν απο μιλια σε χιλιομετρα!

Εχω Ενα E36 Μ3 USA 3.2 μοντελο του 2/99 κι επειδη τ' αμαξι ειναι Αμερικανηκο το καντραν του ειναι σε μιλια.

Μηπως γνωριζει καποιος πως μπορει ν' αλλαξει και να γινει σε χιλιομετρα.
    Α να σας πω κιολας οτι με το GT1 διαγνωστηκο της bmw δεν αλλαζει ο ηλεκτρολογος με ειπε πως η δουλια μπορει να γινει μονο απο το κρυφο μενου του καντραν!
    Να προσθεσω κιολας οτι προσπαθησαμε να βαλουμε στοιχεια απο καποια ευροπαικα καντραν με το GT1 αλλα τα μιλια μεινανε μιλια.

Γνωριζει καποιος κατι τετοιο?
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Kostase46 : 10-08-10 στις 23:22

Περιοχή
    Αθήνα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Μόνο αν αλλάξεις την καρτέλα απο μέσα δεν κάνει δουλεία????

Αν δεν μπορεί να αλλάξει με το GT1 η ρύθμιση μου ακούγεται πολύ περίεργο!

Περιοχή
    Στη διαδήλωση του φραπέ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Το ίδιο μοτεράκι είχα φέρει τότε για το 36 μου. Το καντράν το είχα αφήσει όπως ήταν, αφού και τη ταχύτητα τη διάβαζα σε μίλια.

Rides
    0

Προεπιλογή

Η BMW δεν δινει ξεχωριστα την καρτελα των χιλιομετρων για να την αλλαξεις αλλα την δινει μαζι με ολο το καντραν .Οποτε μονο αν κινηθεις για καποια aftermarket καρτελα.Τα υπολοιπα οπως το ποσο απομενει για το επομενο σερβις και την αποσταση που αναγραφει οτι διανυεις στο καντραν λογικα τα μετρα και αυτα σε μιλια.Εκει δεν ξερω αν μπορει να αλλαξει κατι με προγραμματισμο.

Περιοχή
    Αθήνα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Είχα την εντύπωση ότι απο VDO μπορείς να βρεις και τις καρτέλες,γιατί έχουν και αυτές πάνω partnumber.

Οσο για τον προγραμματισμό,έχω ακούσει ότι γίνεται με το GT1...

Περιοχή
    Θεσσαλονικη
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παιδια δε μ' ενδιαφερει καθολου το καρτελακι επειδη απο εξω ειναι τα μιλια κι απο μεσα τα χιλιομετρα το μονο που μ' ενδιαφερει ειναι ν' αλλαξουνε στην οθονη στο χιλιομετριτη.
    Τωρα που ξανα μηλησα με τον ηλεκτρολογο μου ειπε πως μπορει η μοναδα απο τις κλειδαριες μπορει να μας κανει το προβλημα κι οτι πρεπει να φορεσουμε μια ποιο καινουρια μοναδα και να το ξαναδοκημαουμε.

Rides
    0

Προεπιλογή

Φιλε καλημέρα. Ειχα κι εγώ το ίδιο πρόβλημα. Η αλλαγή ομως γίνεται εύκολα και με 2 τρόπους.
    1) Σε συνεργείο που έχει τον εγκέφαλο της BMW ζητάς να αλλάξουν την περιοχή απο USA σε Canada. Ο Καναδάς έχει μετρικό σύστημα. Ετσι οι βαθμοί είναι κελσίου και τα μίλια χιλιόμετρα.
    2) ο άλλος τρόπος είναι με το κρυφό μενού που σου είπε και ο ηλεκτρολόγος. Το δικό σου το αμάξι δεν το ξέρω, αλλά στο δικό μου, Χ5, ενώ είναι κλειστός ο διακόπτης, πατάς το reset στο καντράν. Ανοίγεις το διακόπτη και το κρατάς πατημένο γαι 8 δευτ. Κλείνεις διακόπτη. Ετοιμο. Δεν θυμάμαι αν πρέπει να είναι ο διακόπτης στη θέση 1 ή 2. Είναι μερικά δευτερόλεπτα όμως. Δοκίμασέ το...

8. The Following User Says Thank You to kostaspatronis For This Useful Post:

BILL007 (15-08-10)

Περιοχή
    Θεσσαλονικη
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο kostaspatronis Εμφάνιση μηνυμάτων
    Φιλε καλημέρα. Ειχα κι εγώ το ίδιο πρόβλημα. Η αλλαγή ομως γίνεται εύκολα και με 2 τρόπους.
    1) Σε συνεργείο που έχει τον εγκέφαλο της BMW ζητάς να αλλάξουν την περιοχή απο USA σε Canada. Ο Καναδάς έχει μετρικό σύστημα. Ετσι οι βαθμοί είναι κελσίου και τα μίλια χιλιόμετρα.
    2) ο άλλος τρόπος είναι με το κρυφό μενού που σου είπε και ο ηλεκτρολόγος. Το δικό σου το αμάξι δεν το ξέρω, αλλά στο δικό μου, Χ5, ενώ είναι κλειστός ο διακόπτης, πατάς το reset στο καντράν. Ανοίγεις το διακόπτη και το κρατάς πατημένο γαι 8 δευτ. Κλείνεις διακόπτη. Ετοιμο. Δεν θυμάμαι αν πρέπει να είναι ο διακόπτης στη θέση 1 ή 2. Είναι μερικά δευτερόλεπτα όμως. Δοκίμασέ το...
    Φιλε Κωστα στα Χ5 και στα Ε46 ειναιο πολυ ποιο ευκολα τα πραγματα απο τα Ε36.
    Ευχαριστω παντως!
    Ειμαι πρωτη μερα διακοπων θα το δοκημασω οταν γυρησω την ααλλη δευτερα.

Rides
    0

Προεπιλογή

αμαν βρε κωτσο...βρε αγορι μου...πρωτη μερα διακοπων και εισαι στο ιντερνετ???που την αφησες την αννα???
    παντα υπαρχει καποιος πιο μαγκας απο εμας....

850 CSI Guest

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Kostase46 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εχω Ενα E36 Μ3 USA 3.2 μοντελο του 2/99 κι επειδη τ' αμαξι ειναι Αμερικανηκο το καντραν του ειναι σε μιλια.

Μηπως γνωριζει καποιος πως μπορει ν' αλλαξει και να γινει σε χιλιομετρα.
    Α να σας πω κιολας οτι με το GT1 διαγνωστηκο της bmw δεν αλλαζει ο ηλεκτρολογος με ειπε πως η δουλια μπορει να γινει μονο απο το κρυφο μενου του καντραν!
    Να προσθεσω κιολας οτι προσπαθησαμε να βαλουμε στοιχεια απο καποια ευροπαικα καντραν με το GT1 αλλα τα μιλια μεινανε μιλια.

Γνωριζει καποιος κατι τετοιο?
    Αν η Βελονα στα σημεια ηλεκτρονικα ειναι προσαρμοσμενη σε μιλια τοτε μαλλον θες κοντερ απο νορμαλ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ Μ3 ε36.

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP