Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 11

Θέμα: Ερώτηση_Φρένα Μ3 σε 328

Περιοχή
    Λάρισα
    Rides
    2

Προεπιλογή Ερώτηση_Φρένα Μ3 σε 328

Σκεπτόμενος μια πιθανή βελτίωση-αντικατάσταση των φρένων μου θα ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κάποιος το εξής:
    Τα "μαμά" φρένα από Μ3 Ε46 μοντ.'03 μπορούν να τοποθετηθούν σε Ε46 318ci μοντ. '01?? Βασικά το 318 τώρα είναι 328ci μετατροπή αλλά δεν ξέρω αν χρειάζεται κ άκρα από Μ3??

Περιοχή
    Ναουσα
    Rides
    1

Προεπιλογή

ναι θελει μια πατεντα να γινει εκτος απο τα ακρα
    καποιοι το εχουν κανει εδω !!

3. The Following User Says Thank You to ΔημήτρηςΜ3 For This Useful Post:

Gregory_///M (07-06-10)

Περιοχή
    Ναουσα
    Rides
    1

Προεπιλογή

ποιο ευκολο θα ελεγα χωρις να εχεις προβληματα φρενα απο 330 και τελειωσες!

Περιοχή
    Λάρισα
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο pontiosM3 Εμφάνιση μηνυμάτων
    ποιο ευκολο θα ελεγα χωρις να εχεις προβληματα φρενα απο 330 και τελειωσες!
    Το θέμα είναι ότι σκέφτομαι να βγάλω τα δικά μου φρένα κ θέλει να τα φορέσει ο γνωστός μου με το 328...(αν τα βγάλω τελικά να έφευγαν κατευθείαν)

Rides
    1

Προεπιλογή

Για να μπουν τα φρενα του Μ3 θες σιγουρα τα ακρα του. Στη συνεχεια θα δεις οτι το Μ εχει και αλλα ψαλιδια, που σε συνδυασμο με τα ακρα του δινουν σωστη καμπερ. Υποψιαζομαι οτι για να γινει σωστα η δουλεια τα θες και αυτα.
    Και αφου πας και στα ψαλιδια θα δεις οτι δεν καθονται αν δε μπει η αλουμινενια ποδια του Μ3...
    Αν τα κανεις βεβαια ολα αυτα θα ειναι ολιγον απο Μ3 η μουρη του αυτοκινητου. Αξιζει? Δικο σου ζητημα.
    Προσωπικα θα ψηφισω κ εγω υπερ των φρενων του 330 οπως πολυ σωστα προανεφερε ο φιλτατος pontiosM3.

7. The Following User Says Thank You to ghost-rider For This Useful Post:

///M Arios (12-06-10)

Περιοχή
    Λάρισα
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο ghost-rider Εμφάνιση μηνυμάτων
    Για να μπουν τα φρενα του Μ3 θες σιγουρα τα ακρα του. Στη συνεχεια θα δεις οτι το Μ εχει και αλλα ψαλιδια, που σε συνδυασμο με τα ακρα του δινουν σωστη καμπερ. Υποψιαζομαι οτι για να γινει σωστα η δουλεια τα θες και αυτα.
    Και αφου πας και στα ψαλιδια θα δεις οτι δεν καθονται αν δε μπει η αλουμινενια ποδια του Μ3...
    Αν τα κανεις βεβαια ολα αυτα θα ειναι ολιγον απο Μ3 η μουρη του αυτοκινητου. Αξιζει? Δικο σου ζητημα.
    Προσωπικα θα ψηφισω κ εγω υπερ των φρενων του 330 οπως πολυ σωστα προανεφερε ο φιλτατος pontiosM3.
    Κάτι τέτοιο του είπαν κ του φίλου μου με το 328 και δεν είναι σε θέση να πάρει κ άκρα για να βάλει τα φρένα μου, οπότε άκυρο!

Rides
    1

Προεπιλογή

δεν ειναι απαραιτητο να μπουν και ακρα απλα θελει καλη πατεντα και μπαινουν οπως και στα Ε46 γινεται να μπουν τα φρενα του Μ3 χωρις ολοκληρο το ακρο!!!ηδη φιλος απο εδω μεσα αγορασε ενα τετοιο ετοιμο σετακι για Ε46!!!!!!

Περιοχή
    Λάρισα
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο gyiama Εμφάνιση μηνυμάτων
    δεν ειναι απαραιτητο να μπουν και ακρα απλα θελει καλη πατεντα και μπαινουν οπως και στα Ε46 γινεται να μπουν τα φρενα του Μ3 χωρις ολοκληρο το ακρο!!!ηδη φιλος απο εδω μεσα αγορασε ενα τετοιο ετοιμο σετακι για Ε46!!!!!!
    Αν γνωρίζεις λεπτομέρειες, πες μου για να τα δώσω κατευθείαν στον φίλο με το 328...να μην μπάινω και σε διαδικασία να βάζω αγγελίες κτλ.

Περιοχή
    Athens
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο gyiama Εμφάνιση μηνυμάτων
    Σωστος !! Εγω τα πηρα τα φρενα . Απλα επειδη τα πηρα ετοιμα απο τον ΠανοΜ3 δεν ξερω τι τροποποιηση εχουν κανει ακριβως στα ακρα .
    bbs rules ....

Περιοχή
    Λάρισα
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο georggge46 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Σωστος !! Εγω τα πηρα τα φρενα . Απλα επειδη τα πηρα ετοιμα απο τον ΠανοΜ3 δεν ξερω τι τροποποιηση εχουν κανει ακριβως στα ακρα .
    Δηλαδή πήρες μαζί και τα άκρα?? Ή μόνο δίσκους+δαγκάνες+βάσεις?

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP