Καλησπέρα, πριν ένα χρόνο και κάτι μήνες έγινε μετατρωπή στο αμάξι μου.Όλα καλά όλα ανθηρά.
Μετά από 10 μήνες μου ανάβει λαμπάκι για χαμηλή στάθμη ψυγείου.Βάζω γύρω στα 400ml και φτάνει στο όριο.Από τότε ξεκίνησε ένας γολγοθάς ψάχνοντας τι και πως.
Μετά παρατήρησα οτι δεν είχα ζέστη από την μεριά του συνοδηγού.Αλλάζουμε ένα ρουμπινέτο (αν το λέω καλά)και από τότε παρατήρησα οτι μόλις γεμίζω το παγούρι του νερού στο όριο που είναι το μαξ, μου βγάζει γύρω στα 250ml από την τάπα του ψυγείου την μεγάλη και μετά μένει εκεί χωρίς να χάνει άλλα νερά.
Αυτό το παρατηρούσα συνέχεια για να δω τι γίνεται αλλά χωρίς μεταβολή.
Τώρα λοιπόν το πάσχα και πηγαίνοντας στο χωριό φτάνοντας λίγο πριν το σπίτι και κάνοντας μια στάση 5 λεπτα πριν το σπίτι βλέπω να στάζουν νερά από μπροστά.....Το βάζω μπρος και βουρ στο σπίτι.Μετά τίποτα.
Παρατήρησα το νερό αφού κρύωσε το αμάξι και είχε κατέβει λίγο ακόμα η στάθμη λίγο πριν φανεί ο αισθητήρας που έχει στον πάτω.
Η διαδρομή είναι γύρω στα 300 χιλιόμετρα.Στον γυρισμό δεν είχα κάποιο πρόβλημα (δόξα το θεό) αλλά δεν συμπλήρωσα κιόλας νερό.Το άφησα ως έχει.
Τώρα δεν ξέρω που μπορεί να είναι το πρόβλημα γιατί σίγουρα υπάρχει.
Βουλωμένο ψυγείο? Πρόβλημα τάπας ψυγείου(γιατί από εκεί χάνει τα νερά μόλις τα φουσκώνει)?
Θερμοκρασία δεν ανεβάζει.Νερό στα λάδια δεν έχει.Θερμοστάτης αλλαγμένος στην μετατροπή και αντλία νερού με μεταλλική.
Sorry αν σας τα έπρηξα.