Με αφορμη ενα περιστατικο που εζησα την δευτερα σε ενα ιδιωτικο νοσοκομειο που πηγα το γιο μου, θα σας εξιστορισω κατι το απιστευτο που ακουσα.....
Αφου μας εννημερωσαν οτι το παιδι πρεπει να μπει οπωσδηποτε για εισαγωγη, πηγα στο γραφειο κινησης για να κανω την εισαγωγη..
Μαζι μου εφτασε και ενα ζευγαρι με ενα νεογεννητο 40!! ημερων.
Το ζευγαρι φαινοταν και ταλαιπωρημενο και ανησυχο, και εφου εγω περιμενα τα χαρτια μου τους εδωσα την σειρα μου.
Ρωταει λοιπον ο υπαλληλος
-τι θελετε?
-Εχουμε ερθει απο επαρχεια για εισαγωγη γιατι μας ειπε ο γιτρος ταδε να ερθουμε...υπαρχει αυτο το προβλημα.......κλπ
-Τι ασφαλεια εχετε?
-Ικα
-ΑΑΑ Ικα?
-Ναι γιατι ποσο θα κοστισει ?
--Κοιταχτε δεν γνωριζω αλλα θα πρεπει να δωσετε μια εγγυηση!!!!!!!! της ταξης των 1300ευρω!!!!!! για την εισαγωγη!!!!!
Οποτε ο πατερας παθαινει ενα σοκ....(που να εχει ο ανθρωπος 1300 μαζι του)!!!!!
Αρχιζουν μια κουβεντα για τα λεφτα με ενα ζευγαρι που κρατα στα χερια ενα μωρο 40ημερων!!!!!
Εν πασει περιπτωση μετα απο μια συζητηση που μετειχα κια εγω , και τελικα με μια τηλ επικ/νια με τον γιατρο του ζευγαριου εγινε η εισαγωγη κανονικα!!!!!!!
Και ρωταω ρε παιδια.....ειναι δυνατον....καμια αξιοπιστια τελικα δεν εχουν τα δημοσια ταμεια??? και γιατι τα πληρωνουμε??λες και εισαι λεπρος σε κοιτανε αν αναφερεις οτι δεν εχεις ιδιωτικη ασφαλεια η οτι δεν θα πληρωσεις με μετρητα.....