Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 10

Θέμα: Αποριες σχετικα με το ''αραχνιασμα'' στο χρωμα.

Rides
    0

Προεπιλογή Αποριες σχετικα με το ''αραχνιασμα'' στο χρωμα.

Θα ηθελα να ρωτησω τους ειδικους και μη οι οποιοι ασχολουνται ενεργα με την περιποιηση του αυτοκινητου τους, απο τι μπορει να οφειλεται το γνωστο σε ολους ''αραχνιασμα-θαμπαδα'' πανω στην επιφανεια του χρωματος.Διαπιστωσα αρκετα απο αυτο σε ολη την επιφανεια του αμαξωματος και εχω την υπονεια οτι μπορει να συνεβει στο τελευταιο πλυσιμο που εκανα χωρις να ειμαι απολυτα σιγουρος βεβαια γι' αυτο.Μπορει αυτο να οφειλεται απο το περασμα του χρονου μιας και το αμαξι βρισκεται στη κατοχη μας 8 χρονια και δεν εχει γινει ποτε εξωτερικο γυαλισμα ή περασμα με καποιο κερι; Αυτο αληθεια διορθωνεται με καποια αλοιφη για μικρογρατζουνιες οπως πχ της 3Μ που εχω δει σε συνδυαμο με καποιο πανι μικροινων χωρις τη χρηση αλοιφαδορου με απλο τριψιμο απο εμενα ή πρεπει να απευθυνθω αποκλειστικα σε καποιο επαγγελματια για τη λυση του προβληματος;Να διευκρυνισω οτι οι μικρογρατζουνιες αυτες φαινοναται μονο απο κοντα κατω απο φωτισμο.

Περιοχή
    ΠΕΙΡΑΙΑΣ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Θες δε θες αυτό με το πέρασμα του χρόνου θα γίνει. Το θέμα είναι σε τί βαθμό θα γίνει και τί μπορείς να κάνεις για να το περιορίσεις. Διορθώνεται με γυάλισμα, αλλά αν δεν το κατέχεις να το κάνεις μόνος πας σε ειδικό να στο φτιάξει και μετά εσύ το συντηρείς.

3. The Following User Says Thank You to lefterishatzi For This Useful Post:

vasilis e46 (26-10-12)

Περιοχή
    paseo de la castellana
    Rides
    0

Προεπιλογή

υπαρχουν αλοιφες που "γεμιζουν" τα σημεια αυτα και κανουν το αμαξι σε πολυ καλυτερη κατασταση.....φυσικα μιλαω για δουλεια με το χερι...αλλα μετα απο καιρο φευγει και πρεπει να το ξαναπερνας.......

αν θες να φυγουν παει σε αλοιφαδορο η δουλεια μετα.............

5. The Following 2 Users Say Thank You to kwstakhs_Z4 For This Useful Post:

katrin_bmw (27-10-12), vasilis e46 (26-10-12)

Περιοχή
    BMW 6 cylinder
    Rides
    1

Προεπιλογή

Καλημέρα σε όλους
    Οι αράχνες μπορούν να οφείλονται σε πολλούς παράγοντες..
    Μπορεί να φταίει ο τρόπος που πλένεις το αυτοκίνητο, μπορεί να φταίνε αυτοί που σου πλένουν το αυτοκίνητο και τα πανιά που χρησιμοποιούν για στέγνωμα, μπορεί το αμάξι να είναι σκονισμένο και εσύ να το κουκουλώνεις και μετά να το ξεκουκουλώνεις
    Αυτοί είναι κάποιοι λόγοι ώστε να υπάρξει αράχνη στο αυτοκίνητο σου
    Με το χέρι μπορεί να βγάλεις επιφανειακή αράχνη η οποία αργά η γρήγορα θα εμφανιστεί και πάλι
    Καλό είναι κάποιος επαγγελματίας να δει το αυτοκίνητό σου ώστε να βγουν ασφαλή συμπεράσματα
    Detailing Madness

7. The Following 2 Users Say Thank You to stef For This Useful Post:

katrin_bmw (27-10-12), vasilis e46 (27-10-12)

Rides
    0

Προεπιλογή

Ειδικα αν το αμαξι ειναι μαυρο , μονο που το κοιτας ....πιανει αραχνη!!
    Το δικο μου οταν το πηρα ηταν ενος ετους μεταχειρισμενο , και μολις το πήρα το πήγα στον swell για γυαλισμα. Το πήρα χωρις ουτε καν υποψια αράχνης. Εκτοτε το πλένω μόνο στο χερι , μια μονο φορα αναγκαστικα το εβαλα σε βουρτσα, και το βγαζω μονο τα Σαββατοκυριακα και οχι όλα....Παρόλα αυτά η αραχνη εχει εμφανιστει ξανά......

9. The Following User Says Thank You to trueno For This Useful Post:

vasilis e46 (27-10-12)

Περιοχή
    BMW 6 cylinder
    Rides
    1

Προεπιλογή

Ο Μιχάλης κάνει εκπληκτική δουλειά ομολογουμένως!
    Detailing Madness

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο stef Εμφάνιση μηνυμάτων
    Καλημέρα σε όλους
    Οι αράχνες μπορούν να οφείλονται σε πολλούς παράγοντες..
    Μπορεί να φταίει ο τρόπος που πλένεις το αυτοκίνητο, μπορεί να φταίνε αυτοί που σου πλένουν το αυτοκίνητο και τα πανιά που χρησιμοποιούν για στέγνωμα, μπορεί το αμάξι να είναι σκονισμένο και εσύ να το κουκουλώνεις και μετά να το ξεκουκουλώνεις
    Αυτοί είναι κάποιοι λόγοι ώστε να υπάρξει αράχνη στο αυτοκίνητο σου
    Με το χέρι μπορεί να βγάλεις επιφανειακή αράχνη η οποία αργά η γρήγορα θα εμφανιστεί και πάλι
    Καλό είναι κάποιος επαγγελματίας να δει το αυτοκίνητό σου ώστε να βγουν ασφαλή συμπεράσματα
    Συμφωνω
    quattro ist fur sissies

Περιοχή
    Άνδρος
    Rides
    1

Προεπιλογή

ασε αυτη η αραχνη εμενα εχει γινει μονιμη γιατι το αμαξι ειναι μαυρο κ το χρησιμοποιω καθημερινα γιατι ειναι το μοναδικο που εχω....πριν δυο χρονια ειχα παει σε ενα κατaστημα της chipsaway κ μου ειχαν κανει σουπερ γυαλισμα...αλλα πλεον αυτα ειναι πολυτελειες οποτε οτι κανουμε μονοι μας!!!...προοιοντα ακομα ψαχνω δεν με εχει εντυπωσια κατι...τι προτινετε εσεις???
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο trueno Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ειδικα αν το αμαξι ειναι μαυρο , μονο που το κοιτας ....πιανει αραχνη!!
    Το δικο μου οταν το πηρα ηταν ενος ετους μεταχειρισμενο , και μολις το πήρα το πήγα στον swell για γυαλισμα. Το πήρα χωρις ουτε καν υποψια αράχνης. Εκτοτε το πλένω μόνο στο χερι , μια μονο φορα αναγκαστικα το εβαλα σε βουρτσα, και το βγαζω μονο τα Σαββατοκυριακα και οχι όλα....Παρόλα αυτά η αραχνη εχει εμφανιστει ξανά......

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο katrin_bmw Εμφάνιση μηνυμάτων
    ασε αυτη η αραχνη εμενα εχει γινει μονιμη γιατι το αμαξι ειναι μαυρο κ το χρησιμοποιω καθημερινα γιατι ειναι το μοναδικο που εχω....πριν δυο χρονια ειχα παει σε ενα κατaστημα της chipsaway κ μου ειχαν κανει σουπερ γυαλισμα...αλλα πλεον αυτα ειναι πολυτελειες οποτε οτι κανουμε μονοι μας!!!...προοιοντα ακομα ψαχνω δεν με εχει εντυπωσια κατι...τι προτινετε εσεις???
    Η γνωμη μου ειναι να πας σε ενα καλο μαγαζι κατριν να στο κανουν ,γιατι με το χερι δεν θα εχεις το αποτελεσμα που θες .Αν μπεις στη διαδικασια να οργανωθεις και να αγορασεις αλοιφαδορους , αλοιφες κτλ για να το κανεις μονη σου θα σου κοστισει περισσοτερο με αμφιβολο αποτελεσμα παλι, γιατι τον αλοιφαδορο πρεπει να ξερεις και να τον δουλευεις.
    quattro ist fur sissies

14. The Following User Says Thank You to savvas bmwdakias For This Useful Post:

katrin_bmw (28-10-12)

Rides
    0

Προεπιλογή

Να πω και εγω την γνωμη μου, προτιμας να στο κυταξει επαγγελματιας του ειδους και να σου δωσει και καποιου ειδους εγγυηση για την εργασια που θα κανει. Και σχετικα με το πλυσιμο παιδια, καλο θα ειναι να αποφευγουμε τις βουρτσες. Υπαρχουν επαγγελματιες που το πλενουν μονον με αφρο χωρις να αγγιζει ανθρωπινο χερι. Μετα απο γυαλισμα/βαψιμο δεν πρεπει να πλενεται με βουρτσα, ουτε καν στο χερι με σφουγγαρι. Ελπιζω να βοηθησα.

16. The Following User Says Thank You to tasosbimmer For This Useful Post:

katrin_bmw (28-10-12)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP