Τα πράγματα και στην Ελλάδα είναι εκτός ελέγχου.
Έπραξε σωστά ή λάθος ? Αν είχατε νόμιμη κατοχή όπλου και ο νόμος ήταν με το μέρος σας, τι θα κάνατε σε αντίστοιχη περίπτωση ?
Discuss.
https://www.youtube.com/watch?v=7q8rTGafFP0
ΝΑΙ
ΟΧΙ
Τα πράγματα και στην Ελλάδα είναι εκτός ελέγχου.
Έπραξε σωστά ή λάθος ? Αν είχατε νόμιμη κατοχή όπλου και ο νόμος ήταν με το μέρος σας, τι θα κάνατε σε αντίστοιχη περίπτωση ?
Discuss.
https://www.youtube.com/watch?v=7q8rTGafFP0
Vassilis ///M (20-07-12)
τους πυροβόλησε από τα 1-2 μέτρα, 4-5 φορές και στόχο δεν βρήκε ????????
Εδώ δεν σκότωσε τον κόσμο που ήταν μέσα. πάλι καλά!!
το λεγε η καρδια του γερου δεν μασησε μια το πηγε μεχρι τελους.η γνωμη μου ειναι οτι πηροβολει παντα αυτος που εχει τα λιγοτερα να χασει.ενα αποβρασμα δεν εχει να χασει τιποτα οπωτε καθηστε στα αυγα σας-μας και οχι καουμποισμους
αντε γεια...
alexk (20-07-12), Bazil Van Sinner (20-07-12), BILL007 (20-07-12), bill_m3 (20-07-12), katsaraios (21-07-12), m-power_01 (20-07-12), saulm3 (20-07-12), Thomelef (20-07-12)
Τι θα έκανες Μπιλ ?
hades7 (20-07-12)
Aν ηταν νομιμη η κατοχη και η χρηση,ναι πιθανον να εκανα το ιδιο.
Κατα βαση ειμαι κατα της οπλοχρησιας,δεν μας αρμοζει,μου φερνει στον νου παλαιολιθικα χρονια,τοτε που σερναν τις γυναικες απ τα μαλλια!
Επειδη ομως εχω 2 μαγαζια και εχω σκεφτει πολλες φορες το σκηνικο αυτο,εχω να σας πω πως θα τα δωσω τα λ7 αμεσως,αρκει να μου γυρισει πλατη και να βγει απ το μαγαζι,μετα θα αναλαβουν τα συγκρουομενα!!!!
katsaraios (21-07-12)
Το έλεγε η καρδιά του παππού...
Συνηθως ο αλλος για να φτασει στο σημειο να μπουκαρει σε τετοιο καταστημα να κλεψει ειναι εξαθλιωμενος.
Δεν τον δικαιολογω αλλα αφαιροντας του τη ζωη, ακομα κ αν εχεις το νομο με το μερος σου μονο σε σενα κανει κακο. Μια ζωη θα το κουβαλας κ θα βλεπεις εφιαλτες.
Ποσο στοιχιζει μια ανθρωπινη ζωη? Σιγουρα παραπανω απο αυτα που μπορει να σου παρει εκεινη την ωρα.
Αν το μαγαζι ειναι ασφαλισμενο δε θα παρει κατι πισω? Ας αποφασισει η αστυνομια κ η δικαιοσυνη τι θα γινει με τον κλεφτη.
Δε γινεται ο καθενας να παιρνει το νομο στα χερια του.
Ενα αλφα σκαλωμα με τα οπλα εχω κ εγω. Θελω να εχω κοντα μου πιστολια μαχαιρια κ τα συναφη. Αλλα θα κολωνα να τα χρησιμοποιησω.
Bazil Van Sinner (20-07-12), nikos1400 (21-07-12)