Ποια θεωρείτε καλή αντιπροσωπεία στην Θεσσαλονίκη όσο αναφορά το service κομμάτι της;
Ποια θεωρείτε καλή αντιπροσωπεία στην Θεσσαλονίκη όσο αναφορά το service κομμάτι της;
γενικα πιστευω στο μυαλο ολων ξεχωριζει μια αντιπροσωπεια για θεσσαλονικη.
αν θελεις κατι ιδιαιτερο πιστευω οτι δεν θα σε καλυψουν ομως.s54 βλεπουν απο καθολου εως παρα πολυ σπανια, ολες οι αντιπροσωπειες.
Αν δεν δουν το θεμα, θα σου προτεινα να στειλεις ενα πμ στον thomelef και στον pilot που ειναι τυπικοτατοι στη συντηρηση και προσεχουν παρα πολυ τα Μ3 τους, για να σε καθοδηγησουν
για αντιπροσωπείες δεν έχω ιδέα τι γίνεται, μιας και δεν έχω πατήσει ποτέ το πόδι μου, και φυσικά δεν σκοπεύω να το κάνω...
sympether with chiefτης
i know...
δεν έχω ιδέα για τις αντιπροσωπείες να σου πώ. απο διάφορους πελάτες μου που έχουν διαφόρων τύπων πεμβέ, ποτέ δεν άκουσα καλά λόγια για καμμία αντιπροσωπεία.
sympether with chiefτης
Δεν πήρες τηλεφωνάκι για να πάμε για την ανάκληση...
Περιμένω με τους μλκς, και θέλω να έχω μια λύση Β' αν με αργήσουν πολύ. Θέλω να πάρω τα βουνά και δεν μπορώ, κατάλαβες τι έχω πάθει;;;
Και σκέψου ειναι η δεύτερη αντιπροσωπεία που πάω. Έιναι το ωραιο after sales της BMW. Premium μάρκα και τα λουλούδια του μπαξε...
Vassilis ///M (03-07-12)