Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 13

Θέμα: σερβις - κοστος και που; μπορώ και μόνος μου;

Rides
    0

Arrow σερβις - κοστος και που; μπορώ και μόνος μου;

καλησπέρα,

μου γράφει το 318 '05 ε46 πως επρεπε να είχα κανει σερβις πριν απο 250 χλμ .

το είχα αγορασει μεταχειρισμένο απο το εργοστάσιο της bmw στη γερμανια οπότε τωρα με 68,000 χλμ ζητάει σερβις.

1) Είναι υποχρεωτικό ; αν δεν του κανω υπαρχει κίνδυνος ζημιάς; (αμυντική οδήγηση κανω όσο καιρό το εχω) και δεν εχω θέμα.

2)στο σερβις τι κάνουν; θα μπορούσα πχ να αγορασω λάδια,φίλτρα κλπ και να τα βάλω μόνος μου;

3) πρέπει να γίνει στην αντιπροσωπία της bmw ή μπορώ και σε bmw συνεργείο εξωτερικό ή και σε συνοικιακό ; και σε τι τιμή για καθε περίπτωση;

Αθηνα μένω στους Αμπελόκηπους.

ευχαριστώ

Rides
    1

Προεπιλογή

Κοιτα στις προσφορες επαγγελματιων του φορουμ.Υπαρχουν αρκετα οικονομικα πακετα σερβις!

3. The Following 3 Users Say Thank You to Lambros46 For This Useful Post:

deepBLUE (02-12-11), nikos1400 (02-12-11), Vasilis (02-12-11)

Περιοχή
    Αθήνα
    Rides
    1

Προεπιλογή

H επίσημη bmw έχει προσφορά αυτό τον καιρό... https://www.bmw.gr/owners/service/bmw_value_care.html

Υ.Γ 1)Φυσικά και μπορείς μόνος σου,αν πιάνουν τα χέρια σου...
    2)Oχι δεν παίρνω ποσοστά απο την BMW...

5. The Following 2 Users Say Thank You to BILL007 For This Useful Post:

Samaro (02-12-11), Vasilis (02-12-11)

Περιοχή
    Athens, Greece
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο leonidasgr2003 Εμφάνιση μηνυμάτων
    καλησπέρα,

μου γράφει το 318 '05 ε46 πως επρεπε να είχα κανει σερβις πριν απο 250 χλμ .

το είχα αγορασει μεταχειρισμένο απο το εργοστάσιο της bmw στη γερμανια οπότε τωρα με 68,000 χλμ ζητάει σερβις.

1) Είναι υποχρεωτικό ; αν δεν του κανω υπαρχει κίνδυνος ζημιάς; (αμυντική οδήγηση κανω όσο καιρό το εχω) και δεν εχω θέμα.

2)στο σερβις τι κάνουν; θα μπορούσα πχ να αγορασω λάδια,φίλτρα κλπ και να τα βάλω μόνος μου;

3) πρέπει να γίνει στην αντιπροσωπία της bmw ή μπορώ και σε bmw συνεργείο εξωτερικό ή και σε συνοικιακό ; και σε τι τιμή για καθε περίπτωση;

Αθηνα μένω στους Αμπελόκηπους.

ευχαριστώ
    Υποχρεωτικο.. σχετικο ειναι αυτο. Αν δεν αλλαζεις λαδια καποια στιγμη θα κλαις το μοτερ. Αν δεν αλλαξεις φιλτρα θα κλαις το μοτερ και τα πνευμονια σου. Αν δεν αλλαξεις μπουζι θα καις τα κερατα σου και δεν θα πηγαινει βημα το αμαξι. Και αλλα πολλα..

Οπου θες πηγαινε το, σε αντιπρ. ειναι παντα πιο ακριβα απο οτι σε ιδιωτες.

Αν πιανουν τα χερια σου τα "ψιλα" καντα μονος σου. Φιλτρο αερα (γελοιο), φιλτρο καμπινας (γελοιο), μπουζι (γελοιο). Μονο τα λαδια θα σε δυσκολεψουν λιγο παραπανω. Πρεπει να σηκωσεις το αμαξι, να το αφησεις να σταξει ολο, να βιδωσεις το καρτερ και να συμπληρωσεις απο πανω. Θες και φιλτρο λαδιου. Και τα λαδια δεν τα πετας στο δρομο. Καλυτερα παρε τα λαδια και το φιλτρο και πηγαινε σε ενα συνεργειο να στα βαλει (ακομα και για datsun), θα δωσεις "2 καφεδες" και θα σε βγαλει απο το κοπο του σηκωσε λυσε δεσε κατεβασε.

Στο σερβις αλλαζεις αυτα που λεει το manual, και ο,τι αλλο παρατηρησεις πως χρειαζεται αλλαγη. Συνεργειο με συνεργειο διαφερει, και στις τιμες και στο αν ειναι λαμογιο ή οχι ο μαστορας. Επισης διαφερει στο αν θες αποδειξη (φπα) ή οχι. Βλεπεις λοιπον πως υπαρχουν διαφορετικες τιμες..

7. The Following User Says Thank You to fanisk For This Useful Post:

Vasilis (02-12-11)

Προεπιλογή

Φάνη στο μόνο που διαφωνώ είναι στο συνεργείο για τα ντάτσουν και στο κάνε σέρβις μόνος σου. Ο μαστρομήτσος αν βγάλει το άχτι του στην τάπα του αλουμινένιου κάρτερ σου θα κλαις με μαύρο δάκρυ. Απλό παράδειγμα, καθόλου απίθανο. Για ρώτα πόσοι κάτοχοι Ε30 Μ40 πήγαν και ακούμπησαν 83χιλιάρικα τοτε.
    Επίσης η έννοια του σέρβις είναι να τσεκαριστεί το αμάξι. Σινεμπλοκ , ιμάντες, υγρά, τακάκια κλπ

9. The Following 2 Users Say Thank You to m-power_01 For This Useful Post:

Samaro (02-12-11), super duper (02-12-11)

Περιοχή
    Athens, Greece
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο m-power_01 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Φάνη στο μόνο που διαφωνώ είναι στο συνεργείο για τα ντάτσουν και στο κάνε σέρβις μόνος σου. Ο μαστρομήτσος αν βγάλει το άχτι του στην τάπα του αλουμινένιου κάρτερ σου θα κλαις με μαύρο δάκρυ. Απλό παράδειγμα, καθόλου απίθανο. Για ρώτα πόσοι κάτοχοι Ε30 Μ40 πήγαν και ακούμπησαν 83χιλιάρικα τοτε.
    Επίσης η έννοια του σέρβις είναι να τσεκαριστεί το αμάξι. Σινεμπλοκ , ιμάντες, υγρά, τακάκια κλπ
    Ναι εχεις δικιο, το ειπα με τη προυποθεση πως ο μαστορας ειναι σωστος και ας φτιαχνει ο,τι μαρκα θελει. Αμα πεσεις σε σκιτζη καληνυχτα !

11. The Following User Says Thank You to fanisk For This Useful Post:

super duper (02-12-11)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο BILL007 Εμφάνιση μηνυμάτων
    H επίσημη bmw έχει προσφορά αυτό τον καιρό... https://www.bmw.gr/owners/service/bmw_value_care.html

Υ.Γ 1)Φυσικά και μπορείς μόνος σου,αν πιάνουν τα χέρια σου...
    2)Oχι δεν παίρνω ποσοστά απο την BMW...
    Μετά τη λήξη της εγγύησης όλοι πηγαίνουν σε συνεργεία εκτός δικτύου αντιπροσωπειών και έτσι αρχίζουν τις προσφορές να τους μαζέψουν .
    Πάντως δεν βρίσκω τις τιμές τους δελεαστικές ! Κάνω λάθος ;

13. The Following 3 Users Say Thank You to Samaro For This Useful Post:

BILL007 (02-12-11), Vasilis (02-12-11), Vassilis ///M (02-12-11)

Περιοχή
    βόλτες με το μάτζικ μπας
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Samaro Εμφάνιση μηνυμάτων
    Για επίσημη Bmw, τρώγονται.

Για σχέση τιμής - είδος υπ/σιών είναι τουλ. 25% παραπάνω από ότι θα έπρεπε.
    Κάποτε θα τα θυμόμαστε όλα αυτά και θα γελάμε.

15. The Following User Says Thank You to Ptboul For This Useful Post:

Samaro (02-12-11)

Rides
    1

Προεπιλογή

Κατα τη γνωμη μου εφοσον το πηρες μεταχειρισμενο πανε σε ενα καλο συνεργειο να σου κανει ενα καλο service και να στο ελενξει οτι ολα ειναι ενταξει, βατλα τα σε μια σειρα και μετα μια απλη αλλαγη λαδιων την κανεις και μονος σου.
    Πριν καταληξεις σε συνεργειο κανε μια ερευνα αγορας μην πας με κλειστα ματια στο πρωτο συνεργειο που θα βρεις. Ο καθενας ζηταει οτι να ναι και καλα κανει,εσυ θα αποφασισεις που θα δοσεις τα λεφτα σου.
    Και τελος εχω παρατηρησει τελευταια οτι η bmw κανει διαφημισεις και παρουσιαζει διαφορα videakia για τα γνησια ανταλλακτικα για το ποσο καλα ειναι κτλ.Προσωπικα τα προτιμω αλλα τα βρισκω λιγο ακριβα.Μηπως τα κανει αυτα για να δικαιολογησει το κοστος τους?Ειναι οντως τοσο καλα και αξιζουν τα λεφτα τους?
    quattro ist fur sissies

Περιοχή
    Athens
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Samaro Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μετά τη λήξη της εγγύησης όλοι πηγαίνουν σε συνεργεία εκτός δικτύου αντιπροσωπειών και έτσι αρχίζουν τις προσφορές να τους μαζέψουν .
    Δεν κάνεις καθόλου λάθος. Τα εξειδικευμένα δεν κάνουν έκπτωση στα ανταλλακτικά, κόστος εργασίας στο περίπου, απόδειξη δεν δίνουν, πρέπει να στοιχίζουν παραπάνω από τα εξουσιοδοτημένα.

Το μόνο καλό είναι ότι είσαι από πάνω και βλέπεις τι κάνουν.

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP