Thread automatically updated every 5 second(s).
Automatic thread refreshing has been stopped because you appear to be idle. Un-Idle
-
Ανανέωση
-
Αλλαγή λαδιών E36 1.6 1996
Το γνωρίζω ότι υπάρχουν θέματα για τα λάδια, αλλά δεν ήξερα που να γράψω το ''πρόβλημα''.
Άλλαξα λάδια-φίλτρο στον μηχανικό μου, και του είπα ότι θέλω ένα χιλιοστό κάτω απο το MAXIMUM,
Ο άνθρωπος έκανε ότι του είπα, το βάλαμε μπροστά, το μετρήσαμε μετά λίγη ώρα, και ήταν σχεδόν μέχρι την γραμμή,
όταν γύρισα σπίτι, μετά δυο ώρες κατέβηκα, και ξανά μέτρησα, και είδα ότι είχε περάσει το MAXIMUM κατά δύο τρία χιλιοστά,
λέω μου έβαλε παραπάνω λάδι, κοιτάω το πεντάλιτρο (που έχει μετρητή), και είχαμε βάλει 4 λίτρα! Το MANUAL του αυτοκινήτου,
λέει με το φίλτρο 5 λίτρα!!! Έχει συναντήσει κάποιος κάτι αντίστοιχο?
Υ.Γ. Την Δευτέρα θα πάω να βγάλουμε λίγο, να έρθει εκεί που πρέπει, γιατί απ' όσο ξέρω, κανονικά πρέπει να είναι ανάμεσα MIN-MAX το λάδι,
αλλά τέλος πάντων ας το κατεβάσουμε, και θα δούμε! Μου φάνηκε παράξενο, το ότι για να έρθει στην γραμμή ήθελε πιο λίγο απο 4 λίτρα, μαζί με το φίλτρο?
-
The Following User Says Thank You to iliasb For This Useful Post:
-
-
-
Ενα ολοκληρο λιτρο λιγοτερο και ειναι πανω απο το μαξ; Σε προηλουμενες αλλαγες ποσο επαιρνε;
-
-
Ενα ολοκληρο λιτρο λιγοτερο και ειναι πανω απο το μαξ; Σε προηγουμενες αλλαγες ποσο επαιρνε;
-
-
4 και την προηγούμενη, αλλά ήταν κανονικά στον δείκτη, θα πάω όμως σε δικό μου πάρκινγκ, και θα βάλω ένα αλφάδι στο μοτέρ, γιατί έχω μια υποψία, και θα επανέλθω!
-
The Following User Says Thank You to iliasb For This Useful Post:
Ετικέτες Θέματος
Δικαιώματα - Επιλογές
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
- Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
- Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
-
Κανονισμός του Φόρουμ
BACK TO TOP