Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 11

Θέμα: Ιδ. ΚΤΕΟ και σωστος ελενχος ...

Περιοχή
    Athens
    Rides
    0

Προεπιλογή Ιδ. ΚΤΕΟ και σωστος ελενχος ...

Κατ αρχην χαιρετω ξανα , γιατι εχω να γραψω παρα πολυ καιρο αν και δεν επαψα να παρακολουθω το φορουμ ! Προσφατα περασα τον 5ο ελεγχο κτεο εκ των οποιων οι 3 τελευταιοι εχουν γινει σε ιδιωτικο και μαλιστα στο ιδιο . Και τις 3 φορες ο ελεγχος περιλαμβανε μονο καυσαερια , αναρτηση , φρενα , φωτα και ενα μικρο τσεκαρισμα κατω απο το αμαξωμα . Δεν ελεγχονται αριθμοι κινητηρα και πλαισιου , δεν ελεγχεται εξοπλισμος [πχ πυροσβεστηρας , τριγωνο , ρεζερβα κλπ] , δεν ελεγχονται ζαντολαστιχα [πχ πελμα σωστες διαστασεις κλπ] και δεν μου λενε τιποτα για τις αντιηλιακες μεμβρανες ... Επισης καθε φορα τα αποτελεσματα των μετρησεων σε αναρτηση και φρενα ειναι καλυτερα αντι να χειροτερευουν χωρις να εχω αλλαξει κατι .... Στο δημοσιο κτεο ο ελεγχος ηταν πολυ πιο λεπτομερης και αυστηρος [αν εξαιρεσης βεβαια τις περιπτωσεις λαδωματος ...] ! Αναρωτιεμαι , τελικα γινεται σωστος ελεγχος στα ιδιωτικα κτεο ?
    ΥΓ παλιοτερα με τον πατερα μου ειχαμε περασει φορτηγο σε κτεο στη Αγγλια και μας ειχαν κοψει 2 φορες για ασημαντες λεπτομερειες ....
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη georggge46 : 17-11-14 στις 09:01

2. The Following 4 Users Say Thank You to georggge46 For This Useful Post:

Bazil Van Sinner (17-11-14), BILL007 (17-11-14), Moufas E46 (17-11-14), Samaro (17-11-14)

Περιοχή
    Athens/ Κορυδαλλός
    Rides
    0

Προεπιλογή

Καλημέρα

Μάλλον έχει να κάνει το ΚΤΕΟ γιατί πρόσφατα πέρασα και το δικό μου αλλά και του Father και τα έκαναν κόσκινο.

4. The Following User Says Thank You to Christopherk For This Useful Post:

georggge46 (17-11-14)

Περιοχή
    neverland
    Rides
    1

Προεπιλογή

Το δημόσιο έχει αφήσει κατάλοιπα παντού!

Ακόμη και στα ιδιωτικά κτεο τα ίδια γίνονται,μπορεί όχι σε όλα αλλά γίνονται.
    Εκεί που πήγα το φορτηγάκι μου πέρυσι να "περάσει" αντί να με υποχρεώσουν να βάλω αυτοκόλλητα στι πίσω μέρος,είχαν αυτοι "αυτοκόλλητα" με μαγνητάκια ίσα ίσα για να το βγάλουν φωτογραφία και να είναι "σωστοί" αυτοί ....

* fb page flickr

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Βασιλης Εμφάνιση μηνυμάτων
    ......με αυτόν τον μοναδικό ήχο που μόνο οι ευθείς 6κύλινδροι BMW έχουν..

6. The Following 2 Users Say Thank You to Bazil Van Sinner For This Useful Post:

georggge46 (17-11-14), Samaro (17-11-14)

Rides
    0

Προεπιλογή

εγω οσες φορες εχω παει το κοιτανε παντου

Rides
    0

Προεπιλογή

Και τα ιδιωτικά κτεο λειτουργούν όπως όλες οι ιδιωτικές επιχειρήσεις.
    Ορισμένες είναι πολύ τυπικές και καλά κάνουν, ενώ άλλες λειτουργούν μόνον για να εισπράξουν το κέρδος τους.
    Αρκετές, παλαιότερα, εξέδιδαν την βεβαίωση και τηλεφωνικά, ειδικά όταν ο πελάτης τους ήταν έμπορος αυτοκινήτων και τους προσκόμιζε ικανό αριθμό αυτοκινήτων ετησίως.
    Γνωρίζω περίπτωση στο παρελθόν, που εκδόθηκε βεβαίωση, ενώ το αυτοκίνητο ήταν στο εξωτερικό.

9. The Following 8 Users Say Thank You to Samaro For This Useful Post:

A8hnaios (17-11-14), Bazil Van Sinner (17-11-14), BILL007 (17-11-14), gant (18-11-14), georggge46 (17-11-14), ghost-rider (17-11-14), Nino (17-11-14), Ptboul (17-11-14)

Περιοχή
    Μαρουσι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Samaro Εμφάνιση μηνυμάτων
    Και τα ιδιωτικά κτεο λειτουργούν όπως όλες οι ιδιωτικές επιχειρήσεις.
    Ορισμένες είναι πολύ τυπικές και καλά κάνουν, ενώ άλλες λειτουργούν μόνον για να εισπράξουν το κέρδος τους.
    Αρκετές, παλαιότερα, εξέδιδαν την βεβαίωση και τηλεφωνικά, ειδικά όταν ο πελάτης τους ήταν έμπορος αυτοκινήτων και τους προσκόμιζε ικανό αριθμό αυτοκινήτων ετησίως.
    Γνωρίζω περίπτωση στο παρελθόν, που εκδόθηκε βεβαίωση, ενώ το αυτοκίνητο ήταν στο εξωτερικό.
    Γιατι τωρα τι κανουν? δεν ειναι λιγοι αυτοι που περνανε κτεο χωρις να παει το οχημα απο εκει.
    Μεχρι χθες ολοι ελεγαν ποσο καλα ειναι τα ιδιωτικα κτεο, αλλα αυτο που παντα καποιοι δεν ηθελαν να καταλαβουν ειναι
    οτι οι ανθρωποι παντου ειναι ιδιοι ( και στο εξωτερικο που μας το παιζουν ανωτεροι ειναι και χειροτεροι...)
    και οτι το χρημα εχει τους δικους του "νομους"
    ΠΑΝΤΑ θα υπαρχουν καλοι και κακοι, ανθρωποι-επαγγελματιες οποιον φορεα ασφαλισης και αν εχουν και κανενας τους δεν εχει μεγαλυτερο αλλοθι απο τον αλλο.

11. The Following 7 Users Say Thank You to Nino For This Useful Post:

330Ci STEPTRONIC (17-11-14), A8hnaios (17-11-14), Bazil Van Sinner (17-11-14), gant (18-11-14), micz (18-11-14), Ptboul (18-11-14), Samaro (17-11-14)

Περιοχή
    Αθήνα
    Rides
    1

Thumbs up

Γιώργο back!!!!

Εγω όσες φορές πέρασα απο ΚΤΕΟ είτε δημόσιο (ελληνικό), είτε ιδιωτικό πάντα με έκανα φύλλο φτερό...Μάλλον έπεσες στην περίπτωση...

13. The Following 2 Users Say Thank You to BILL007 For This Useful Post:

georggge46 (17-11-14), Samaro (17-11-14)

Περιοχή
    Athens, Greece
    Rides
    2

Προεπιλογή

Εγω στο ιδιο ΙΚΤΕΟ που παω συνεχεια τα αυτοκινητα μας ειναι με τις ωρες τους. Αλλες φορες τα ψαχνουν, αλλες οχι, και εννοειται παντα οι μετρησεις βγαινουν καλυτερες ενω περασαν 2 χρονια Πεταμενα λεφτα.

15. The Following 2 Users Say Thank You to fanisk For This Useful Post:

georggge46 (18-11-14), Ptboul (18-11-14)

Περιοχή
    Θεσ/νίκη
    Rides
    0

Προεπιλογή

Στα δημόσια, κάποτε,τα "έπαιρναν" για να μην σε κόψουν.
    Στα ιδιωτικά δεν σε κόβουν μη τυχον χάσουν πελάτη και δεν τα πάρουν.

Τι.... δεν..... καταλαβαίΝεις ????????

Στο χέρι μας είναι να κρατάμε τα αυτοκινητά μας σε καλή κατάσταση.

17. The Following 4 Users Say Thank You to Konstantinos E60 For This Useful Post:

Bitz (18-11-14), Christopherk (18-11-14), georggge46 (18-11-14), Ptboul (18-11-14)

Περιοχή
    Ηλιουπολη
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Nino Εμφάνιση μηνυμάτων
    Γιατι τωρα τι κανουν? δεν ειναι λιγοι αυτοι που περνανε κτεο χωρις να παει το οχημα απο εκει.
    Μεχρι χθες ολοι ελεγαν ποσο καλα ειναι τα ιδιωτικα κτεο, αλλα αυτο που παντα καποιοι δεν ηθελαν να καταλαβουν ειναι
    οτι οι ανθρωποι παντου ειναι ιδιοι ( και στο εξωτερικο που μας το παιζουν ανωτεροι ειναι και χειροτεροι...)
    και οτι το χρημα εχει τους δικους του "νομους"
    ΠΑΝΤΑ θα υπαρχουν καλοι και κακοι, ανθρωποι-επαγγελματιες οποιον φορεα ασφαλισης και αν εχουν και κανενας τους δεν εχει μεγαλυτερο αλλοθι απο τον αλλο.
    Ελα να περασεις ΚΤΕΟ Ελβετια και τα λεμε. Μεχρι και χαρτι για της ζαντες ζητανε, αν εχεις aftermarket...

Παντως, η αληθεια ειναι οτι στα ΙΚΤΕΟ ειναι που θα πεσεις...
    A Ring Ding Ding D-D-Ding Ding Baaaaaam Baaaaaam Wheeeeee!!!!

19. The Following User Says Thank You to Panmilios For This Useful Post:

BILL007 (18-11-14)

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP