Σελίδα 1 από 8 123 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 75

Θέμα: Κοινόχρηστα

Rides
    1

Προεπιλογή Κοινόχρηστα

Αν ξέρει κάποιος παρακαλώ ας βοηθήσει.

Λόγω της τιμής του πετρελαίου,τα υπόλοιπα 3 διαμερίσματα της πολυκατοικίας έχουν φαγωθεί να εγκαταστήσουν στη πολυκατοικία μια ηλεκτρική παπ@ριά για θέρμανση.Μην με ρωτήσετε τί ακριβώς είναι μιας και δεν έχω καταλάβει και εγώ.

Με αυτή τη λογική,αρνούνται να δώσουν τα λεφτά που δώθηκαν για συντήρηση του καυστήρα πετραλαίου στον πατέρα μου-διαχειριστή(εδώ και 22 χρόνια).

Ερώτηση.Κατά πόσο είναι νόμιμο αυτό το -με το έτσι θέλω- να αρνούνται να πληρώσουν τη συντήρηση του καυστήρα η οποία γίνεται τακτικά τα τελευταία πολλά χρόνια?Δεύτερον,για να υπάρξει μια τέτοια εγκατάσταση,η οποία τοποθετεί έξω από τα διαμερίσματα κάτι σαν μπουκάλες είναι νόμιμο?Μπορούν δηλαδή να κάνουν μια τέτοια εγκατάσταση χωρίς να συνεναίσει το 1 διαμέρισμα(δηλαδή το δικό μου)?

ΥΓ:Πραγματικά πάντως από τα χειρότερα πράγματα που μπορούν να σου τύχουν είναι οι κακοί γείτονες.Από τα χειρότερα όμως.
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο 850CSI
    Ηταν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ σα να οδηγας ενα TORNADO - EUROFIGHTER Καταδιωκτικο - Πολεμικο

2. The Following 5 Users Say Thank You to Lambros46 For This Useful Post:

chrisgiapz3 (27-10-12), Eleni (25-10-12), Ptboul (26-10-12), S8N (26-10-12), Vasilis (25-10-12)

Περιοχή
    Γλυφαδα
    Rides
    2

Προεπιλογή

Ο κανονισμός της πολυκατοικίας τι ακριβώς λέει ;
    Για αλλαγές η βελτιώσεις στο κτίριο, κ καυστηρα κλπ.
    A4 2.0 TFSI FWD B7
    - M3 E46 sold

Rides
    0

Προεπιλογή

Προφανώς βάζουν αντλία θερμότητας.
    Αυτό νομικά δεν τους κατοχυρώνει απο την αποποίηση της πληρωμής των εξόδων θέρμανσης.
    Η αναλογία τους σε χιλιοστά θα πληρωθεί στα βασικά πάγια - ο κανονισμός της πολυκατοικίας αναφέρει αυτή την περίπτωση- τα διαμερίσματα αυτά θα καταχωρηθούν στα κοινόχρηστα με τον τύπο που ισχύει για τα -κλειστά- διαμερίσματα.
    Δεν ξέρω πως έχετε φτιάξει το καταστατικό σας, αλλά χρειάζεσαι εναν ενεργειακό μηχανικό και ένα δικηγόρο.

Ο S8N μπορεί να σου τυποποιήσει τα χιλιοστά για αυτούς.

5. The Following 4 Users Say Thank You to Stamatis For This Useful Post:

Eleni (25-10-12), Kostas_1 (26-10-12), Ptboul (26-10-12), S8N (26-10-12)

Rides
    2

Προεπιλογή

για τα ερωτηματα αυτα θα πρεπει να παρετε τον κανονισμο της πολ/κιας και να πατε σε ενα δικηγορο.

εφοσον ο καθαρισμος ειναι τακτικη δαπανη δε νομιζω οτι απαιτειται γενικη συνελευση και εγκριση και απο τους αλλους για να προχωρησει, οποτε δεν τη γλιτωνουν.
    ομως αυτο ειναι σχετικο, αν δε σου δινουν τα χρηματα τι θα κανεις, ή θα τα παρεις με το ζορι ή θα πας δικαστικα για να τα παρεις καποτε.

ο καλυτερος τροπος ειναι η υπομονη και η συννενοηση.

7. The Following 3 Users Say Thank You to Stathis For This Useful Post:

Eleni (25-10-12), Lambros46 (25-10-12), S8N (26-10-12)

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Stathis Εμφάνιση μηνυμάτων
    για τα ερωτηματα αυτα θα πρεπει να παρετε τον κανονισμο της πολ/κιας και να πατε σε ενα δικηγορο.

εφοσον ο καθαρισμος ειναι τακτικη δαπανη δε νομιζω οτι απαιτειται γενικη συνελευση και εγκριση και απο τους αλλους για να προχωρησει, οποτε δεν τη γλιτωνουν.
    ομως αυτο ειναι σχετικο, αν δε σου δινουν τα χρηματα τι θα κανεις, ή θα τα παρεις με το ζορι ή θα πας δικαστικα για να τα παρεις καποτε.

ο καλυτερος τροπος ειναι η υπομονη και η συννενοηση.
    Συνεννόηση?Το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις??

Ο κανονισμός λέει ότι για τις αλλαγές στην πολυκατοικία πρέπει να γίνετια γενική συνέλευση,μετά να πηγαίνεις σε συμβολαιογράφο κτλ.

Ξέρετε ποιά είναι η βλακεία.Έρχεσαι σε διαμάχη με ανθρώπους που πραγματικά στα πρήζουν μια ζωη.Ο πατέρας μου σαν αφελής που είναι έχει δεχτεί(γιατί κανείς άλλος δεν αναλαμβάνει) να είναι διαχειριστής για 22 χρόνια και τώρα πραγματικά τον γράφουν στα @@ τους.

Μάλλον αύριο θα πάει σε δικηγόρο για να δεί τί θα γίνει.Ε-Λ-Ε-Ο-Σ.Λες και δεν έχουμε τις δουλειές και τα προβλήματά μας,μας φορτώνουν και με μαμακείες...

Περιμένω και την τοποθέτηση του Σατανά που μάλλον θα ξέρει κάτι περισσότερο.

9. The Following User Says Thank You to Lambros46 For This Useful Post:

Ptboul (26-10-12)

Rides
    0

Προεπιλογή

Δώστε τα κοινόχρηστα σε εταιρεια και τελειώσατε.

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Stamatis Εμφάνιση μηνυμάτων
    Προφανώς βάζουν αντλία θερμότητας.
    Αυτό νομικά δεν τους κατοχυρώνει απο την αποποίηση της πληρωμής των εξόδων θέρμανσης.
    Η αναλογία τους σε χιλιοστά θα πληρωθεί στα βασικά πάγια - ο κανονισμός της πολυκατοικίας αναφέρει αυτή την περίπτωση- τα διαμερίσματα αυτά θα καταχωρηθούν στα κοινόχρηστα με τον τύπο που ισχύει για τα -κλειστά- διαμερίσματα.
    Δεν ξέρω πως έχετε φτιάξει το καταστατικό σας, αλλά χρειάζεσαι εναν ενεργειακό μηχανικό και ένα δικηγόρο.

Ο S8N μπορεί να σου τυποποιήσει τα χιλιοστά για αυτούς.
    Τα χιλιοστά τα έχουμε.Τα λεφτά δεν βλέπω να δίνουν...Και δεν ξέρω τί θα γίνει με την εγκατάσταση που θέλουν να κάνουν.Αυτοί έχουν ήδη κλείσει συνεργείο να αρχίσει μεθαύριο χωρίς καν να μας ρωτήσουν!

Rides
    0

Προεπιλογή

Την πιθανότητα να βάλετε αντλία θερμότητας σε όλη την οικοδομή την έχετε διαγράψει?
    πρόκειται για αποδεδειγμένα αποτελεσματικό και οικονομικό τρόπο θέρμανσης.
    (αν βάζουν τέτοια)

13. The Following User Says Thank You to Stamatis For This Useful Post:

Lambros46 (25-10-12)

Rides
    2

Προεπιλογή

το ξερω οτι η συννενοηση ειναι πολλες φορες πολυ δυσκολη και ψυχοφθορος.
    οταν μπλεξεις ομως με τον αλλο τροπο θα ευχεσαι να ειχες κανει λιγο το μαλκα και να ειχε τελειωσει η ιστορια.
    δεν λεω οτι μπορει παντα να γινει αυτο, αλλωστε τα δικαστηρια δεν ειναι γεματα τυχαια, ομως πιστευω οτι αξιζει να εξαντληθει πρωτα καθε περιθωριο.

15. The Following 3 Users Say Thank You to Stathis For This Useful Post:

Lambros46 (25-10-12), m-power_01 (26-10-12), Nino (26-10-12)

Rides
    1

Προεπιλογή

Επειδή μόλις κατάλαβα τί μου είπε ο πατέρας μου,αυτό το πράγμα σκοπεύουν να βάλουν https://www.quickandeasy.gr/epagogikos_levitas.html

Σελίδα 1 από 8 123 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP