Η παραλιακή Λεωφόρος ήταν άδεια και υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες ο νεαρός οδηγός ΚΣ έχασε τον έλεγχο του BMW M3.......
https://www.notia.gr/2019/04/apistey...ralia-eikones/
Η παραλιακή Λεωφόρος ήταν άδεια και υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες ο νεαρός οδηγός ΚΣ έχασε τον έλεγχο του BMW M3.......
https://www.notia.gr/2019/04/apistey...ralia-eikones/
ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΡΟΛΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ
Current World Population Clock
U.S.National Debt Clock
Always we need a ballance between the car and the woman as a perfect man dream!
BILL007 (15-04-19)
Καλή ανάρρωση και περαστικά στους επιβάτες.Κυριολεκτικα τους έσωσε η ποιότητα κατασκευής του αυτοκινήτου.Γρηγορα όρθιοι και σιδερένοι.
insane in the ///Midbrain
gera na einai ta paidia ,to pimaxe to m3 . den thelw xaza post den trexoume kai tetoia , nomizw oloi mas exoume kanei tis makakies mas se meri pou den eprepe apla eimastan pio tyxeroi
live free and drive hard
A8hnaios (14-04-19)
Είχε πιεί; Ξέρουμε;
E30 318i
Παρομοιο τροχαιο στο Ναυπλιο με Μ3 Ε36 με θυμα δυστυχως μια20χρονη κοπελα..
Κρίμα,ποτέ έγινε?
Στην παραλιακή η συνοδηγός έχασε τα δάχτυλα στο ένα πόδι.
Στο Ναύπλιο η κοπέλα οδηγούσε χωρίς δίπλωμα το αδηλωτο Μ3 36αρι του φίλου της.
Κρίμα. Πραγματικά κρίμα
Τι λέτε ρε παιδιά?Ο οδηγός είναι εντάξει στο ατύχημα της παραλιακής όσο εντάξει μπορεί να είναι με αυτό που είδα στις φωτο?Το κοριτσάκι στο Ναύπλιο χωρίς δίπλωμα στο τιμόνι μιας Μ3 αδηλωτης κιολας?Πάμε καλά ρε παιδιά τώρα?Τέτοια να ακούω και η μικρή, μου γκαζωνει το αγωνιστικό και ρωτάει αν μπορώ να την βάλω στα πόδια μου να οδηγήσει λίγο μέσα σε μια αλάνα σούπερ μάρκετ......μ@λ@κιες γονέων παιδευουσι τέκνα (για εμένα το λέω).
A8hnaios (18-04-19), pilot (18-04-19), Ptboul (18-04-19), S8N (18-04-19), Vassilis ///M (19-04-19)
Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η BMW στο Ναύπλιο ήταν μετατροπή σε 3λιτρη αδήλωτη και με λάστιχα για drift....
Τι σημαίνει λάστιχα για ντριφτ? Στις φωτογραφίες πάντως νορμάλ λάστιχα φαίνονται..
Ο Κυβερνήτης είναι υπεύθυνος για το αεροσκάφος και τους επιβάτες για όσο διαρκεί η πτήση. Ο Μηχανικός είναι υπεύθυνος για ΠΑΝΤΑ.