Σελίδα 1 από 10 123 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 95

Θέμα: ΙΝΤΕΡΝΕΤ-ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ

Rides
    2

Thumbs down ΙΝΤΕΡΝΕΤ-ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ

παιδια μην απαξιωνουμε εντελως την παροχη υπηρεσιας επειδη στην ελλαδα τελικα ο τζαμπας ζει!

απαραδεκτη η ενεργεια του επαγγελματια, οπως ειπε και ο EVERGET κι εγω πρωτη φορα ακουω να ζητειται χρεωση για προσφορα (!!!), αλλα απο την αλλη μαθαμε κι εμεις να τα θεωρουμε ολα δωρεαν.

παω στο καταστημα με τα κινητα πρηζω τον υπαλληλο δυο ωρες και θεωρω υποχρεωση του να μου ρυθμισει τα mms σε συσκευη που αγορασα απο αλλου (!), παω σε επιπλα τρωω 3 ωρες το χρονο του πωλητη και δινω το σχεδιο σε ξυλουργο, παω σε παπουτσια δοκιμαζω το νουμερο και τα παιρνω απο το ebay και, απειρα ακομα παραδειγματα.

δε λεω οι εποχες ειναι δυσκολες και τωρα και πριν και ο καθενας θα κοιταξει το συμφερον του, αλλα η παροχη υπηρεσιας (χωρις να αναφερομαι στο παραπανω απαραδεκτο παραδειγμα του ζαχαρια) εχει ενα κοστος ρε παιδια πως θα το κανουμε?
    αν δεν αγοραζει κανεις και ζηταει μονο τζαμπα εξυπηρετηση, παει θα κλεισει το καταστημα.

τελος δεν θα πρεπει να θεωρουμε υπερβολικες τις αμοιβες καποιων εξειδικευμενων τεχνικων, ουτε να κανουμε αναγωγη σε ημερομισθιο ή σε μισθο της ζητηθεισας αμοιβης.

καποτε ειχε παει ενας τεχνικος να φτιαξει το σερβερ μιας εταιριας.
    γυρισε λοιπον ενα βιδακι μιση στροφη και το μηχανημα επανηλθε.
    οταν ο διευθυντης ρωτησε τι χρωσταει και ο τεχνικος του ζητησε ενα χιλιαρικο, εκνευριστηκε και αναρωτηθηκε πως ειναι δυνατον να ζητειται αυτο το υπερβολικο ποσο για πεντε λεπτα δουλεια!
    απαιτησε μαλιστα πληρη εγγραφη τεχνικη αιτιολογηση του ποσου.
    ο τεχνικος την αλλη μερα εστειλε τιμολογιο:
    -στροφη 1/2 βιδας σερβερ ----> 1 ευρω.
    -γνωση του ποια βιδα επρεπε να στραφει ---->999 ευρω...
    ο διευθυντης πληρωσε αδιαμαρτυρητα...

2. The Following 4 Users Say Thank You to Stathis For This Useful Post:

alexk (17-01-12), chief (17-01-12), m-power_01 (17-01-12), Nikos (17-01-12)

Περιοχή
    Athens, Greece
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Stathis Εμφάνιση μηνυμάτων
    παιδια μην απαξιωνουμε εντελως την παροχη υπηρεσιας επειδη στην ελλαδα τελικα ο τζαμπας ζει!

απαραδεκτη η ενεργεια του επαγγελματια, οπως ειπε και ο EVERGET κι εγω πρωτη φορα ακουω να ζητειται χρεωση για προσφορα (!!!), αλλα απο την αλλη μαθαμε κι εμεις να τα θεωρουμε ολα δωρεαν.

παω στο καταστημα με τα κινητα πρηζω τον υπαλληλο δυο ωρες να μου ρυθμισει τα mms, παω σε επιπλα τρωω 3 ωρες το χρονο του πωλητη και δινω το σχεδιο σε ξυλουργο, παω σε παπουτσια δοκιμαζω το νουμερο και τα παιρνω απο το ebay και, απειρα ακομα παραδειγματα.

δε λεω οι εποχες ειναι δυσκολες και τωρα και πριν και ο καθενας θα κοιταξει το συμφερον του, αλλα η παροχη υπηρεσιας (χωρις να αναφερομαι στο παραπανω απαραδεκτο παραδειγμα του ζαχαρια) εχει ενα κοστος ρε παιδια πως θα το κανουμε?
    αν δεν αγοραζει κανεις και ζηταει μονο τζαμπα εξυπηρετηση, παει θα κλεισει το καταστημα.

τελος δεν θα πρεπει να θεωρουμε υπερβολικες τις αμοιβες καποιων εξειδικευμενων τεχνικων, ουτε να κανουμε αναγωγη σε ημερομισθιο ή σε μισθο της ζητηθεισας αμοιβης.

καποτε ειχε παει ενας τεχνικος να φτιαξει το σερβερ μιας εταιριας.
    γυρισε λοιπον ενα βιδακι μιση στροφη και το μηχανημα επανηλθε.
    οταν ο διευθυντης ρωτησε τι χρωσταει και ο τεχνικος του ζητησε ενα χιλιαρικο, εκνευριστηκε και αναρωτηθηκε πως ειναι δυνατον να ζητειται αυτο το υπερβολικο ποσο για πεντε λεπτα δουλεια!
    απαιτησε μαλιστα πληρη εγγραφη τεχνικη αιτιολογηση του ποσου.
    ο τεχνικος την αλλη μερα εστειλε τιμολογιο:
    -στροφη 1/2 βιδας σερβερ ----> 1 ευρω.
    -γνωση του ποια βιδα επρεπε να στραφει ---->999 ευρω...
    ο διευθυντης πληρωσε αδιαμαρτυρητα...
    Λεφτα για να σου δωσει προσφορα δεν το κανει κανεις Σταθη..
    Αμα τα παπουτσια ειναι 2 φορες πιο ακριβα εδω, ναι θα τα δοκιμασω και θα τα παρω απ'εξω, μηπως να πληρωσω επειδη απλα θα δοκιμασω το παπουτσι τους?
    Αν ο επιπλας τα πουλαει 2 φορες πανω, γιατι να μη δωσω τα σχεδια που σχεδιασα μονος μου εκ μνημης? Δεν λεω να εχει βγαλει σχεδιο ο επιπλας, να το αφησει να το "δω", και εγω να το παω στον ξυλουργο.. Αν ο επιπλας δεν με πειθει, γιατι να αγορασω απο αυτον?
    Τα mms θα επρεπε να χρεωνονται αν δεν εχει αγοραστει απο το καταστημα που παρεχει τη βοηθεια.. πληρωνεις τη γνωση του υπαλληλου. Αν εχει αγοραστει, θα ελεγα πως ειναι μια after sales εξυπηρετηση.

Σχετικα με το φορουμ (και το καθε φορουμ) πρεπει να σταματησουμε να φοβομαστε τη "δυσφημιση" και τις μηνυσεις, οταν μιλαμε για γεγονοτα υπαρκτα και οχι της φαντασιας μας. Το φορουμ δεν φερει ευθυνη, ο καθενας απο εμας ομως, εφοσον το γεγονος δεν ειναι προιον μυθοπλασιας για να κανουμε ζημια σε αυτον που δεν "παμε" αλλα πραγματικη ιστορια, ας γραφει δημοσια, και ας αφηνει τα στοιχεια του στους admins. Δεν βαρεθηκατε να διαβαζετε για "στελνω πμ, δεν γραφω δημοσια" ? Υποτιθεται οτι τα φορουμς ειναι για ανταλλαγη γνωσεων, αποψεων, προβληματων και παρεας. Ας μιλαμε ξεκαθαρα λοιπον, αυτο βοηθα ολους μας.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Stathis : 17-01-12 στις 10:51 Αιτία: .

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο fanisk Εμφάνιση μηνυμάτων
    ...
    Αμα τα παπουτσια ειναι 2 φορες πιο ακριβα εδω, ναι θα τα δοκιμασω και θα τα παρω απ'εξω, μηπως να πληρωσω επειδη απλα θα δοκιμασω το παπουτσι τους?
    Αν ο επιπλας τα πουλαει 2 φορες πανω, γιατι να μη δωσω τα σχεδια που σχεδιασα μονος μου εκ μνημης? Δεν λεω να εχει βγαλει σχεδιο ο επιπλας, να το αφησει να το "δω", και εγω να το παω στον ξυλουργο.. Αν ο επιπλας δεν με πειθει, γιατι να αγορασω απο αυτον?
    Τα mms θα επρεπε να χρεωνονται αν δεν εχει αγοραστει απο το καταστημα που παρεχει τη βοηθεια.. πληρωνεις τη γνωση του υπαλληλου. Αν εχει αγοραστει, θα ελεγα πως ειναι μια after sales εξυπηρετηση....
    Οχι Φανη. !
    Αυτο (το τονισμενο) ειναι τουλαχιστον ανηθικο !!!

Εαν θελεις να πληρωσεις τα παπουτσια (πχ) στο ebay, να πας να τα δοκιμασεις στο .... ebay.
    Αλλιως, να παρεις εσυ το ρισκο που παιρνει ο μαγαζατορας, να αγορασεις δλδ χωρις να τα δοκιμασεις, και μετα τα μπεις στην διαδικασια να τα στειλεις πισω, να μην σ'αρεσουν, να μην σου κανουν, κλπ. κλπ.

Ενα απο τα προβληματα που εχουμε εμεις οι εξυπνακηδες, ειναι οτι γουσταρουμε που ειμαστε ΤΣΑΜΠΑ μαγκες.

Μην κανεις το λαθος και παρεις προσωπικα αυτα που γραφω εδω. Σε χρησημοποιησα απλα σαν παραδειγμα.

5. The Following User Says Thank You to ntinos For This Useful Post:

JOHNNY 69 (17-01-12)

Περιοχή
    Athens, Greece
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο ntinos Εμφάνιση μηνυμάτων
    Οχι Φανη. !
    Αυτο (το τονισμενο) ειναι τουλαχιστον ανηθικο !!!

Εαν θελεις να πληρωσεις τα παπουτσια (πχ) στο ebay, να πας να τα δοκιμασεις στο .... ebay.
    Αλλιως, να παρεις εσυ το ρισκο που παιρνει ο μαγαζατορας, να αγορασεις δλδ χωρις να τα δοκιμασεις, και μετα τα μπεις στην διαδικασια να τα στειλεις πισω, να μην σ'αρεσουν, να μην σου κανουν, κλπ. κλπ.

Ενα απο τα προβληματα που εχουμε εμεις οι εξυπνακηδες, ειναι οτι γουσταρουμε που ειμαστε ΤΣΑΜΠΑ μαγκες.

Μην κανεις το λαθος και παρεις προσωπικα αυτα που γραφω εδω. Σε χρησημοποιησα απλα σαν παραδειγμα.
    Ντινο δεν το παιρνω προσωπικα γιατι παπουτσια παιρνω απο Ελλαδα για να μη τρεχω να τα στελνω πισω. T-shirts ομως ευχαριστως τα παιρνω απο Αγγλια στη μιση τιμη αφου ξερω το νουμερο και το "κοψιμο"¨της εταιριας Εχω φαει και φολες ομως απο εταιριες που δεν ηξερα τη γραμμη τους (μπλουζες, jeans) και ή τα γυρισα πισω ή τα εχω σπιτι και καθονται.. πηρα το ρισκο

Ανηθικο ειναι να πουλας και στη διπλη τιμη ομως..

Rides
    0

Προεπιλογή

Φανη, δεν ειναι ανηθικο να πουλας στην διπλη τιμη. Ειναι ΚΛΟΠΗ.

Αφου ειναι κλεφτης, τον αποφευγω. Δεν θε γινω ανηθικος ομως σε καμια περιπτωση. Να χρησιμοποιησω εναν κλεφτη ? Ποσο καλυτερος του ειμαι τοτε ?

Υγ. Ψωνιζω αβερτα απο ebay, αλλα ποτε κατι που εχω δοκιμασει εδω (ειτε ρουχο, ειτε μανω για τα νυχια*)

* Οχι τα δικα μου ρε συ ... ;-)

Rides
    1

Προεπιλογή

Σιγά βρε παιδιά που είναι και αδίκημα να αγοράσει κάποιος κάτι από αλλού ενώ το έχει δοκιμάσει αλλού, ή πρέπει να πληρώσω ως "υπηρεσία" το να δοκιμάσω 5-10 ρούχα/παπούτσια κλπ και στο τέλος να μην αγοράσω κανένα, είτε γιατί δε μου άρεσε, είτε γιατί αποφάσισα να αγοράσω κάτι άλλο, είτε γιατί με επηρέασε η πανσέληνος κοκ.
    Υπηρεσία που πρέπει να είναι επί μισθώ είναι φερειπείν ο μαθηματικός που διδάσκει την επιστήμη του, ο γιατρός που εξετάζει τον ασθενή κλπ, όχι ο έμπορος που καλείται να δώσει μια τιμή στον πελάτη για το προϊόν του, όσο χρόνο και να απαιτεί αυτό (που στην περίπτωση του Ζαχαρία μη γελιόμαστε, με έτοιμους τους κωδικούς ένα τέταρτο δουλειά είναι).

Ελεύθερη αγορά έχουμε, δεν γίνεται όλοι να κερδίζουν από τα πάντα ή όλα να κοστολογούνται.
    Το εμπόριο έτσι είναι, το θέμα είναι κάποιος σαν σωστός επαγγελματίας να κάνει την καλύτερη προσφορά στον πελάτη (τόσο από οικονομική άποψη όσο και από εξυπηρέτηση και γενικότερα) και ο τελευταίος να αποφασίσει ποιος επαγγελματίας καλύπτει περισσότερο τις ανάγκες του και να πάει εκεί.
    Το παραπάνω, εκτός από ορθολογικό είναι τίμιο και δίκαιο και επιβραβεύει τον σωστό επαγγελματία από τον μέτριο ή τον κακό.
    the more people agree with me
    the more I think I'm wrong

Rides
    0

Προεπιλογή

καλα εδω μου την ειχαν πει στο μαγαζι Α επειδη μπηκα με σακουλες του ανταγωνιστη-Β.

Ελλαδαρα μουυυυυ

//μαγαζια με προιοντα υπολογιστων.. (τα πιο γνωστα που ξερετε- αντε σας τα ειπα)
    πατα και εσυ ενα m3.. δεν πανε μια..

Περιοχή
    Α.Ηλιουπολη
    Rides
    2

Red face Η ΠΛΗΡΩΜΗ//.!!

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Konstantinos E60 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δλδ ο τύπος πληρωνεται 200 ευρω το 8ωρο αν θελει 20 ευρω για τα 45' !
    Αντε να ελαφρυνουμε λιγο τη κατασταση//...!

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΡΟΛΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ

Current World Population Clock

U.S.National Debt Clock

Always we need a ballance between the car and the woman as a perfect man dream!

Περιοχή
    ΛΑΡΙΣΑ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Driver M Εμφάνιση μηνυμάτων
    Σιγά βρε παιδιά που είναι και αδίκημα να αγοράσει κάποιος κάτι από αλλού ενώ το έχει δοκιμάσει αλλού, ή πρέπει να πληρώσω ως "υπηρεσία" το να δοκιμάσω 5-10 ρούχα/παπούτσια κλπ και στο τέλος να μην αγοράσω κανένα, είτε γιατί δε μου άρεσε, είτε γιατί αποφάσισα να αγοράσω κάτι άλλο, είτε γιατί με επηρέασε η πανσέληνος κοκ.
    ....
    Δεν εγραψα οτι ειναι αδικημα (φυσικα και δεν ειναι), αλλα ανηθικο.

Και περιεγραψα συγκεκριμενα τι ειναι ανηθικο εν προκειμενω, το να πας να δοκιμασεις παπουτσια ή ρουχα, με σκοπο να δεις αν σου κανουν, αποφασισμενος οτι θα τα παρεις απο αλλου.
    Δεν ειναι αυτο ουτε εξυπναδα, ουτε τιμιο.

Θα μου πεις βεβαια απο την αλλη, πως χεστηκ@με για το τι ειναι τιμιο και τι ηθικο, το θέμα ειναι να γλυτωσουμε οσα περισσοτερα μπορουμε.

Υγ. Δεν εχω ουτε ειχα ποτε μου καταστημα, ουτε επισης και κανενας φιλος μου.

Σελίδα 1 από 10 123 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP