Καλημέρα, έχω μια e60, 520i, του 2004. Αυτό που περιγράφω έγινε άλλη μια φορά αλλά επειδή βιαζόμουν έκανα ρεσετ με τον αρνητικό πόλο και έφυγε. Σήμερα στο σχόλασμα θα το πάω για έλεγχο απλά ρωτάω μήπως έχει τύχει και σε κανένα άλλο κάτι παρόμοιο.
Ξεκλειδώνω με το κλειδί και ανοίγουν μόνο οι πίσω πόρτες και το πορτ μπαγκαζ. Του οδηγού με το κλειδί ενώ του συνοδηγού ούτε από μέσα. Βάζω το κλειδί βάζω μπρος και αρχίζουν και χτυπάνε σφάλματα για, cruise control, active steering (το τιμόνι στην πορεία ήταν βαρύ), restraint systems. Ταυτόχρονα λειτουργούσαν αδιάκοπα οι υαλοκαθαριστήρες και δεν σταματούσαν με τίποτα. Επίσης νερό που δοκίμασα δεν πετούσαν. Το φλάς άναβε μόνο 3 φορές σε όποια κατεύθυνση και να διάλεγα. Τα παράθυρα δεν κατέβαιναν τα μπροστά. Τα πίσω δεν τα δοκίμασα. Ο κλιματισμός δούλευε κανονικά και στο μοτέρ δεν είδα κάποια διαφορά στην απόκριση. Την μπαταρία την μέτρησα και είναι στα 12,48V 4 ώρες μετά τη στάθμευση στη δουλειά. Δεν μέτρησα με ανοιχτή μηχανή. Επίσης δεν ξέρω πότε αλλάχτηκε από τον προηγούμενο ιδιοκτήτη. Εκτός από εξορκισμό έχετε καμιά ιδέα;
Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο, πριν μου το κάνει πρώτη φορά σε ένα πλύσιμο (με νωπό πανί, δεν ρίχνω νερά) είδα ότι ο διακόπτης του καπό μπροστά ήταν αποσυνδεδεμένος και τον σύνδεσα. Πριν λίγο τον αποσύνδεσα πάλι, έβαλα μπρος αλλά τα ίδια.