Παλικαρια ξεκιναω project τρελλο !!!!
Εχεις κανεις καμια ιδεα,αποψη,εμπειρια???
τι πατεντες θα κανεις;
εχεις ηλεκτροκολληση;
Στάλθηκε από το GT-S5839i μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
_____________________ _____________________ _____________________ _____________________ _____________________
RTFM
αμα δωσεις και την κινηση πισω θα σε παραδεχθω!!
μπλοκε 100%! "κολλημενο"!!
χαχα!!
Στάλθηκε από το GT-S5839i μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
_____________________ _____________________ _____________________ _____________________ _____________________
RTFM
...βασικα δεν παιζει "κινηση" ,ειναι ελευθερας το εργαλειο!καποιοι βαζουν πεταλ στην μπροστινη,αλλα,νομιζω ειναι ψιλοανωφελο.
γουατεβερ ,που λενε και στο χωριο μου,εχω συλλεξει αρκετες πληροφοριες,τα υλικα,τα χω σχεδον ολα,προχωρω για μαγειρεμα.
if anybody knows,please try!
θ
drift trike athens στο FB, είχα πετύχει έναν από αυτούς στην πάρνηθα και φάνηκα πολύ συνεργάσιμος.
Και εγώ έλεγα να το ξεκινήσω με το που ανοίξει ο καιρός, βρήκα παλιό σκελετό ποδηλάτου, πηρούνι το οποίο μπορεί να πάρει pegs (βολεύει γιατί είναι ψηλά τα πόδια, αντί να βάλεις τα peg στο κέντρο της ρόδας).
Για σωλήνα και το πίσω μέρος θα αγοράσω μάλλον γαλβανιζέ, αλλά δεν ξέρω ακόμα διάσταση.
Επίσης σε κάποια sites βλέπω ότι στην ένωση της κατασκευής με τον σκελετό του ποδηλάτου βάζουν ένα Λ ή κάποια έξτρα ένωση για περισσότερη ακαμψία. Δεν ξέρω αν βοηθάει κάπως αυτό.
Τροχούς από καρτ που θα βρούμε;;; Ο νίκος με το si κάνει κάρτ οπότε πιθανώς να έχει κάποιον γνωστό.
Keep us posted γιατί εγώ το έχω παρατήσει λίγο αυτό τον καιρό.
Λευτερη τα τσεκαρα τα τσακαλια στο ΦΒ και οντως ειναι συνεργασιμοι.
pegs ειναι τα "πατακια"?
πισω θες 1μετρο σωληνα χωρις την προεκταση με τα ροδακια.
για να βαλεις τροχους απο καρτ θελεις πισω αξονα κανονικο,βλεπω οτι οι περισσοτεροι βαζουν βεργα και τα ροδακια ειναι ρουλεμανατα απο καροτσακια η' αυτα που ειχαν οι παλιοι τσιγγινοι καδοι αποριμματων.
σκελετο εχω ενα απο mountain εφηβικο που εχει και οριζοντια αναρτηση και βολευει στο κοψιμο.
η μπροστιν ηη ροδα ποσες ιντσες πρεπει να ειναι?
Ο σκελετός που έχεις είναι πιστεύω η καλύτερη βάση γεωμετρικά.
Απλά αν είναι παλιός παίζει να έχεις θέμα να βρεις διάμετρο πηρουνιού να ταιριάξει στο λαιμό, αλλά δε νομίζω να είναι και τόσο σοβαρό, το www.podilatess.gr Και το car.gr έχουν τις τρελής τα ανταλλακτικά και τα παλιά τα δίνουν συνήθως με το κιλό.
Από ότι βίντεο έχω δει, τροχό βάζουν συνήθως 16άρι.
Ναι pegs είναι τα πατάκια.
Αυτό που λες με τους τροχούς από καρτ και άξονα, πρώτη φορά το ακούω. Νόμιζα ότι κολλάνε οι τροχοί πάνω ρουλεμάν. Πάντως φαίνεται απλό μέχρι να ξεκινήσεις να μαζεύεις πράματα.
Εγώ έχω ένα παμπάλαιο σκελετό Cromoly (το κράμα) από BMX ο οποίος είναι πάνβαρος μεν αλλά ανθεκτικός δε.
Πιστεύω μέσα στις επόμενες δυο βδομάδες να αρχίσω να ασχολούμαι.