Καλησπερα στην παρεα. Πως μπορω να ξερω αν στο αυτοκινητο μου πρεπει να αλλαξω διαχωριστη λαδιου? Φοραω τον Ν42.
Καλησπερα στην παρεα. Πως μπορω να ξερω αν στο αυτοκινητο μου πρεπει να αλλαξω διαχωριστη λαδιου? Φοραω τον Ν42.
H ζωη ειναι μικρη......
Driftare περισσοτερο!!!
BILL007 (13-09-14)
Οτι τσιμπαει λαδακι το κανει. Δεν εχω ακουσει ομως κανεναν περιεργο θορυβο.
H ζωη ειναι μικρη......
Driftare περισσοτερο!!!
Εχω περιπου 180χιλ. πιστευω οτι τσιμπαει καπως αρκετα αλλα δεν το εχω μετρησει. Κακως βεβαια. Ελεγα να αλλαξω τσιμουχακια βαλβιδων αλλα δεν ξερω αν εχω προβλημα μονο στον διαχωριστη λαδιου προβλημα και δεν μπω σε ολη αυτην την διαδικασια.
H ζωη ειναι μικρη......
Driftare περισσοτερο!!!
Στον Ν42 ο διαχωρηστης λαδιου μπορει να ειναι και η αιτια ασταθους ρελαντι!
Βεβαια αν σου τσιμαπει μπορει να δεις και καπνο!
Αν το Α είναι η επιτυχία, τότε ο μαθηματικός τύπος είναι Α=Χ+Υ+Ζ, όπου Χ ίσον δουλειά, Υ ίσον παιχνίδι και Ζ ίσον να κρατάς το στόμα σου κλειστό.
Dermatis αυτομε τον καπνο στον ωρο της μηχανης δεν το εχω παρατησει. καποιες βυθισεις τισ ψιλοκανει βέβαια. και βγαζει λιγο απο πισω στο ζορισμα.
H ζωη ειναι μικρη......
Driftare περισσοτερο!!!
Eιναι πιθανο να ειναι απο εκει λογω του οτι λες οτι βγαζει καπνο στα ζορισματα αρα τσιμπαει!
Ωστοσο για τα βυθισματα μπορει να μη φταιει ο ιδιος ο διαχωρηστης αλλα οι σωληνες που πανε σε αυτον!
Κυριως το νουμερο 2 εδω
Αν το Α είναι η επιτυχία, τότε ο μαθηματικός τύπος είναι Α=Χ+Υ+Ζ, όπου Χ ίσον δουλειά, Υ ίσον παιχνίδι και Ζ ίσον να κρατάς το στόμα σου κλειστό.
Αρα καλό είναι να το αλλάξω και βλέπουμε?
H ζωη ειναι μικρη......
Driftare περισσοτερο!!!
ειναι πιο ευκολο να ξεκινισεις απο την αντικατασταση διαχωριστή παρα απο τα τσιμουχακια.