Αρχικό μήνυμα απο
vagmag
Βρε παλικάρια εννοείτε και το έγραψα κιόλας ότι ειναι καλό να μοιραζόμαστε τις εμπειρίες μας και τις γνώσεις μας , ειναι καλό αν κάπου την πατήσαμε να ενημερώνουμε για να προστατέψουμε τους υπόλοιπους κλπ , μέχρι και να ανεβάζουμε DIY guides εφόσον το κατέχουμε.
Τα φόρουμ έχουν βοηθήσει πολυ ώστε να ενημερωθεί ο καταναλωτής , να βρεθούν εύκολες λύσεις , να μη σπαταληθούν χρηματα για απλές βλάβες ή μετατροπές κλπ .
Αυτό δεν αναιρεί όμως αυτά που έγραψα πιο πάνω .
Γράφω πολλα χρόνια σε πολλα φόρουμ και διαβάζω και αλλα .
Δεν ειναι γνώστης, αλλα φιλος της αυτοκίνησης και έχω παρατηρήσει ποσο εύκολα μια πρόταση - προτροπή λανθασμένη μπορεί να οικειοποιηθεί απ πολυ κόσμο και να δημιουργήσει προβλήματα .
Δεν μιλάω καν για τις περιπτώσεις που προσπαθούν κάποιοι να προωθησουν προϊόντα και βάζουν φίλους μέλη να μιλήσουν με καλα λόγια απλά για να κάνουν τη δουλειά τους .
Μιλάω για όλους εμάς που προτείνουμε λύσεις και ειμαστε ημιμαθείς .
Εννοείτε ότι μπορεί να ειναι και σε συνεργεία ή αντιπροσωπείες η ημιμαθείς ή ακόμα κ κακοπροαίρετοι, και αυτό φυσικά μπορούμε να το μοιραστούμε .
Μάθαμε πολλα απο τα φόρουμ . Μοιραστήκαμε εμπειρίες και κόσμος γλύτωσε λάθη λόγω ιστορικού , αλλα γράψαμε και πολλές ανακρίβειες που οδήγησαν σε επίσης αλλα λάθη κ επιλογές .
Ζήτημα ειναι αν 5-10 άνθρωποι, που δεν ειναι επαγγελματίες ,στο φόρουμ έχουν μηχανολογικές γνώσεις οπως πχ ο turbo dog , pilot κλπ
Είμαι υπέρ στο να μοιραζόμαστε εμπειρίες . Οι περισσότεροι βέβαια δεν γράφουν τα προβλήματα τους και ποιες λύσεις δόθηκαν για αυτά , σαν ιστορικό για άλλους . Λίγος κόσμος μοιράζεται τις αστοχίες κ τα προβλήματα . Άλλοι γιατί βαριούνται ( οπως πχ εγώ ) άλλοι για να μη θίξουν το καμάρι τους κ.ο.κ.
Τέλος πάντων προσωπικά ζήτησα συγνώμη αλλα θεωρώ ότι την χρωστάω σε όλους , κ αν η παρακίνηση μου να ειμαστε λιγο πιο προσεκτικοι θίγει κάποιους ας μην το πάρουν προσωπικά , δεν ήθελα να δημιουργήσω πρόβλημα .