Σελίδα 1 από 4 123 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 31

Θέμα: Κοστος ring

Rides
    0

Προεπιλογή Κοστος ring

Έτσι πληροφοριακά.....

Ξέρει κάποιος ποιο είναι το κόστος για να πάει κάποιος απο Ελλάδα οδικός μέχρι το Ring....?

Βενζίνες, καράβι, διαμονή, εισιτήρια για ring, διόδια,ξενοδοχεία....?
    Ποια είναι η καλύτερη διαδρομή....(μεσο Μιλάνου ας πούμε?)
    Ποσα χλμ ειναι?
    Ποια ειναι η καλύτερη εποχή για επίσκεψη και γύρους?
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Nick bmwlover Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μακαρι να μπορεσω να τον πιουμε παρεα...

Περιοχή
    Στη διαδήλωση του φραπέ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Το κόστος πρέπει να είναι το λιγότερο που θα σε απασχολεί όταν έρθει η ώρα να κάνεις κάτι τέτοιο. Βγάλε ένα σούμα στο περίπου και ξεκίνα..

Πάντως πέρυσι την ίδια εποχή (Χριστούγεννα) το καράβι ήταν σε προσφορά ......μόνο 38e με επιστροφή / άτομο.

3. The Following User Says Thank You to Monsta For This Useful Post:

Z4 DCT (12-12-11)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Monsta Εμφάνιση μηνυμάτων
    Το κόστος πρέπει να είναι το λιγότερο που θα σε απασχολεί όταν έρθει η ώρα να κάνεις κάτι τέτοιο. Βγάλε ένα σούμα στο περίπου και ξεκίνα..

Πάντως πέρυσι την ίδια εποχή (Χριστούγεννα) το καράβι ήταν σε προσφορά ......μόνο 38e με επιστροφή / άτομο.
    Δεν εχω ιδέα για το περί κόστους σε ενα τέτοιο ταξίδι......
    Τι άλλο πρέπει να με απασχολεί...?για πε...

Περιοχή
    Χανιά
    Rides
    2

Προεπιλογή

για πετε, για πετε !

(να ξερουμε θεωρητικα τουλαχιστον )
    _____________________ _____________________ _____________________ _____________________ _____________________

RTFM

6. The Following User Says Thank You to nikos1400 For This Useful Post:

Z4 DCT (12-12-11)

Περιοχή
    ATHENS-GREECE
    Rides
    1

Talking ...................

Μακραν η καλυτερη εποχη ειναι το Πασχα,εχω βρεθει 3 Πασχα στη σειρα και γινοντουσαν μεσα στην πιστα τα οργια......

Φαντασου τρελαμενους απο ολη την Ευρωπη-μην σου πω απο ολο τον κοσμο να γυρνανε σε ρυθμους αγωνα-οχι δεν υπερβαλλω-στουκες,τουμπες μηχανοβιων,τραυματισμοι.... α παντα.

Γενικα θα σου πω οτι με ολα μεσα,2 ατομα με νοικιασμενο πολυ καλο καινουργιο BMW με αρκετους γυρους,διαμονη σε πολυ καλο ξενοδοχειο πηγε 2χιλιαρικα τη φορα.Πηγαμε Μοναχο με αεροπλανο και απο εκει περναμε BMW και πηγαιναμε RING.Εννοω ομως motorsport τουρισμο,ολη μερα πιστα μεχρι να κλεισει.

Οτι αλλο θες πες μου,παντως Πασχα ειναι η καλυτερη εποχη......ειχα ξεχασει να τρωω αρνι και δεν μου ελειψε καθολου,ασε που μια φορα εκανα Πασχα στο Μοναχο και ηταν στην εκκλησια τιγκα στους Ελληνες!!!!!

Απο τα καλυτερα ταξιδια στη ζωη μου και τα 3 με τον ιδιο κολλητο φιλο-παιζει και αυτο σημασια!
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη m_power_lunatic : 12-12-11 στις 09:51
    insane in the ///Midbrain

8. The Following 5 Users Say Thank You to m_power_lunatic For This Useful Post:

gnx (12-12-11), nikos valvetronic (12-12-11), nikos1400 (12-12-11), Vasilis (12-12-11), Z4 DCT (12-12-11)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο m_power_lunatic Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μακραν η καλυτερη εποχη ειναι το Πασχα,εχω βρεθει 3 Πασχα στη σειρα και γινοντουσαν μεσα στην πιστα τα οργια......

Φαντασου τρελαμενους απο ολη την Ευρωπη-μην σου πω απο ολο τον κοσμο να γυρνανε σε ρυθμους αγωνα-οχι δεν υπερβαλλω-στουκες,τουμπες μηχανοβιων,τραυματισμοι.... α παντα.

Γενικα θα σου πω οτι με ολα μεσα,2 ατομα με νοικιασμενο πολυ καλο καινουργιο BMW με αρκετους γυρους,διαμονη σε πολυ καλο ξενοδοχειο πηγε 2χιλιαρικα τη φορα.Πηγαμε Μοναχο με αεροπλανο και απο εκει περναμε BMW και πηγαιναμε RING.Εννοω ομως motorsport τουρισμο,ολη μερα πιστα μεχρι να κλεισει.

Οτι αλλο θες πες μου,παντως Πασχα ειναι η καλυτερη εποχη......ειχα ξεχασει να τρωω αρνι και δεν μου ελειψε καθολου,ασε που μια φορα εκανα Πασχα στο Μοναχο και ηταν στην εκκλησια τιγκα στους Ελληνες!!!!!

Απο τα καλυτερα ταξιδια στη ζωη μου και τα 3 με τον ιδιο κολλητο φιλο-παιζει και αυτο σημασια!

Οποτε καλη εποχη για να παει καποιος ειναι μετα τις διακοπες του πασχα....ωστε να εχει φυγει το πολυ μπουγιο......

Περιοχή
    Θεσ/νίκη
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Z4 DCT Εμφάνιση μηνυμάτων
    Έτσι πληροφοριακά.....

Ξέρει κάποιος ποιο είναι το κόστος για να πάει κάποιος απο Ελλάδα οδικός μέχρι το Ring....?

Βενζίνες, καράβι, διαμονή, εισιτήρια για ring, διόδια,ξενοδοχεία....?
    Ποια είναι η καλύτερη διαδρομή....(μεσο Μιλάνου ας πούμε?)
    Ποσα χλμ ειναι?
    Ποια ειναι η καλύτερη εποχή για επίσκεψη και γύρους?
    Τωρα εγω φταίω που ξυνεσαι στου τσομπάνι την γκλίτσα ???? Ελα μεχρι Σερρες πρώτα που είναι και δίπλα και ασε το Ring !! Οσο για τους "γυρους" όλες οι εποχες καλές είναι !!!!

Περιοχή
    Χανιά
    Rides
    2

Προεπιλογή

αντε να πεις στη γυναικα "παμε Γερμανια, σε ενα δασος να με περιμενεις ολη μερα να κανω γυρους στην πιστα!"

_____________________ _____________________ _____________________ _____________________ _____________________

RTFM

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο nikos1400 Εμφάνιση μηνυμάτων
    αντε να πεις στη γυναικα "παμε Γερμανια, σε ενα δασος να με περιμενεις ολη μερα να κανω γυρους στην πιστα!"

Υποθετικά σκεπτόμενος.....έβαλα και δικλείδα ασφαλείας στο πλάνο......''μέσο Μιλάνου''
    .....

13. The Following User Says Thank You to Z4 DCT For This Useful Post:

Nick bmwlover (13-12-11)

Περιοχή
    Στη διαδήλωση του φραπέ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο m_power_lunatic Εμφάνιση μηνυμάτων

πηγε 2χιλιαρικα τη φορα.!

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο nikos1400 Εμφάνιση μηνυμάτων

Γι αυτό του Γιάννη θα του κοστίσει τέσσερα. Δύο για τη πίστα & δύο για τα ψώνια της γυναίκας.

15. The Following 5 Users Say Thank You to Monsta For This Useful Post:

BILL007 (12-12-11), Eleni (12-12-11), Nick bmwlover (13-12-11), Stathis (13-12-11), Vasilis (12-12-11)

Σελίδα 1 από 4 123 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP