Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 20

Θέμα: ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΥΝΑΜΟ ΣΕ 116i

Rides
    0

Προεπιλογή ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΥΝΑΜΟ ΣΕ 116i

Καλησπερα σε ολους,ειπα να μοιραστω την εμπειρια μου μαζι σας!αγορασα τον μαρτιο ενα bmw 116i απο τον σπανο μετα απο ψαξιμο και συγκριση με αμαξια της κατηγοριας αλλα και σχετικα με τα θελω μου!το αμαξι ηταν σχεδον δυο χρονων και ειχε εγγυηση αντιπροσωποιας για λιγες μερες ακομα!το πρωτο προβλημα ηρθε οταν αγνοησα την λιγο κρεμασμενη ταπετσαρια που βρισκεται κατω απο το αμαξι και ποιανει την θεση οδηγου και συνοδηγου,με αποτελεσμα ενω ημουν στην παραλιακη να ακουσω θορυβο δυνατο κατω απο τη θεση του συνοδηγου επειδη ειχε κρεμασει αφου ξεκουμπωσε απο τον αερα και την ταχυτητα στην παραλιακη αυτη η ταπετσαρια και τρυβοταν στον δρομο!ευτηχως ημουν κοντα στο σπανο το πηγα μου την επισκευασαν προσωρινα και πηγα αλλα μερα και μου την αντικατεστησαν χωρις κοστος και με γρασαρισμα του τιμονιου επειδη ακουγοταν θορυβος.μεχρι εδω ολα καλα εστω και με λιγη ταλαιπωρια!τον αυγουστο ενω ημουν διακοπες ξεκιναω το αμαξι και ακουω θορυβο στο ρελαντι σε κατι που ακουγοταν σαν κινουμενο μεροσ ιμαντασ η κατι τετοιο μεσα απο τη μηχανη χωρις να εχω καποια ενδειξη η καποιο αλλο προβλημα!γυρνωντας απο διακοπες το παω στο σπανο αφου λεω εχω εγγυηση ενα χρονο να το δουνε αν και η εγγυηση καλυπτει μονο κινητηρα σασμαν και οχι ηλεκτρολογικα μερη!αυτο το ειδα αργα!μετα απο διαγνωση μου ειπαν οτι ακουγεται απο το δυναμο που το κοστος του ειναι 760ε συν εργατικα πανω απο 100ε!δηλαδη σε 5 μηνες απο την αγορα πρεπει να δωσω σχεδον ενα χιλιαρικο απο την τσεπη μου γιατι δεν με καλυπτει η εγγυηση!φυσικα μου ειπαν οτι θα προσπαθησουν μεσω της bmw ελλας επειδη η εγγυηση ελειξε προσφατα να με καλυψουν,αλλα δεν περιμενω να γινει!και φυσικα για ενα θορυβο του δυναμο δεν δινω τοσο λεφτα να το αλλαξω!περιμενω σχολια και οποιαδηποτε βοηθεια!

Περιοχή
    Θεσσαλονικη
    Rides
    1

Προεπιλογή

Πανε σε ηλεκτρολογο εξω να σου αλλαξει ενα σετ ρουλεμαν και να την βγαλεις με κανενα κατοσταρικο το πολυ.

Περνα και απο εδω να σε γνωρισουμε.

3. The Following 4 Users Say Thank You to Leonidas_E39 For This Useful Post:

aristent (21-08-13), Kostas_1 (21-08-13), PANOS-E60 (21-08-13), S8N (21-08-13)

Rides
    0

Προεπιλογή

Θα περιμενω μερικες μερες να εχω την επισημη απαντηση τους και αν ειναι αρνητικη θα χρειαστω βοηθεια για ηλεκτρολογο στα νοτια προαστια.λογικα ρουλεμαν θα ειναι οπως το λες για να ακουγεται θορυβος που δειχνει κινηση μηχανικων μερων

Περιοχή
    Athens
    Rides
    1

Προεπιλογή

Γεράσιμε δεν ξέρω ποιον ακριβώς κινητήρα φοράς, αλλά πιθανότατα θέλει αλλαγή η τροχαλία-συμπλέκτης του δυναμό που αναφέρει και πιο πάνω ο Λεωνίδας...
    Δες ενδεικτικά πιο κάτω #3
    https://bmwfans.info/parts/catalog/E...ternator_110a/

Η τιμή που σου είπαν είναι άκρως απαγορευτική!!

6. The Following User Says Thank You to tasos.kamv For This Useful Post:

S8N (21-08-13)

Rides
    0

Προεπιλογή

To μοντελο αν δεννκανω λαθος ειναι ε87 πρωτη κυκλοφορια ςιναι μαρτιο του 2011 αλλα ειναι μοντελο 2009.το ειδα αυτο που μου εστειλες βαλε και το κερδος τον ενδιαμεσων και η τιμη φτανει σε αυτα που μου ειπαν.ειναι τεραστιο κοστος συν και τα εργατικα!

Περιοχή
    Athens
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Gerasimos84 Εμφάνιση μηνυμάτων
    To μοντελο αν δεννκανω λαθος ειναι ε87 πρωτη κυκλοφορια ςιναι μαρτιο του 2011 αλλα ειναι μοντελο 2009.το ειδα αυτο που μου εστειλες βαλε και το κερδος τον ενδιαμεσων και η τιμη φτανει σε αυτα που μου ειπαν.ειναι τεραστιο κοστος συν και τα εργατικα!
    Δεν χρειάζεται αντικατάσταση ολόκληρο το δυναμό... συνήθως χαλάει η τροχαλία μόνο, αριθμός #3, κόστος 46.30¤, κωδικός 12 31 7 552 352
    Πολύ δύσκολο για καινούριο αμάξι να βγει off ολόκληρο το δυναμό!

Rides
    0

Προεπιλογή

Το αμαξι δουλευει κανονικα απλα ακουγεται καποιος θορυβος!Η επισημη αντιπροσωποια σπανος μου ειπε δυναμο!δεν μου εδωσε εναλλακτικη!και κοστοσ οπωσ ειπα 760ε συν εργατικα!τωρα τα συμπερασματα δικα σας.....

Περιοχή
    Toronto Canada
    Rides
    2

Προεπιλογή

Εάν το ελέγξατε στην αντιπροσωπεία δεν έχετε επιλογές !!!!! απλα 760Ε

Rides
    0

Προεπιλογή

Δυστηχως η ευτηχως παντα υπαρχουν επιλογες!για ενα μικρο θορυβο τουλαχιστον προσ το παρον , και ενω ακομα δουλευει σωστα να δωσω 900ε γιατι ειναι και τα εργατικα παει πολυ!θα περιμενω πραγματικα μεχρι να χαλασει τελειως! η να βρεθει οικονομικοτερη εναλλακτικη!

Περιοχή
    Toronto Canada
    Rides
    2

Προεπιλογή

Eγω εχω εναν θορυβο στο τιμονι οταν εχει κρυο γιαν να μην έχω αυτό τον θορυβο θελει $800 οποτε απλα ζω με αυτο !
    Δες σε μεταχειρισμενο !

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP