Εδω και περιπου 2 εβδομαδες παρατηρησα οτι οτι αμαξι ακουγοταν παραπανω απο το συνηθισμενο απο το χωρο της εισαγωγης και καθοτι εχω αλλαξει φιλτρο αερος και το εχω βγαλει εξω ηταν πιο αντιληπτο...Ο ηχος σταδιακα αυξανοταν και η αποδοση του σταδιακα επεφτε,ωσπου πριν μια βδομαδα ακριβως ενα βραδυ νευριασα και εβγαλα να κοιταξω το φιλτρο,κοιταξα maf-λουφτ,δεν ειχαν τιποτα,ολα μια χαρα,αλλα το προβλημα παρεμενε!!!Τελικα εβγαλα και την πεταλουδα,την καθαρισα και με το που την εβαλα πανω το αμαξι ρεταρε και δεν τραβουσε καθολου.Αναψε check engine,αλλα δεν ηταν ουτε απο πολλαπλασιαστη το ρεταρισμα,ουτε απο μπουζι,ουτε τιποτα τετοιο...Απο το διαγνωστικο στο κινητο εβλεπα οτι μετρουσε afr αλλα στον maf δεν μετρουσε τιποτα,χαμηλο κυκλωμα αερα η χαμηλη πιεση κυκλωματος αερα μου εδειξε,κατι τετοιο δεν θυμαμαι καλα...
Την Παρασκευη κατα το μεσημερακι το πηγα στο συνεργειο,διαγνωστικο,οι ιδιες ενδειξεις...Αλλαζουμε φιλτρο,σβηνουμε βλαβες,αλλαζουμε λουφτ,σβηνουμε βλαβες,ξανα κοιταγμα στην πεταλουδα ξανασβηνουμε βλαβες...Τιποτα!!!
Την Δευτερα αλλαξαμε πολλαπλη εισαγωγης,σβηνουμε βλαβες,παλι τιποτα...
Εγω να εχω τρελαθει,μεσα σε τρελο αγχος!!!Χθες,καθοτι μεσολαβησε 25η Μαρτιου,βρεθηκε ακρη,σπασμενος προκαταλυτης,ο οποιος εκανε ολο το μπερδεμα και δεν αφηνε να δουλεψει σωστα το αμαξι...
Τελικα,βγηκε το χταποδι και αποφασισα καθοτι το κοστος εβγαινε το ιδιο με τον μαμα φιμωμενο προκαταλυτη,να καταργησω τον προκαταλυτη,να μπει στη θεση του σωληνα,να μπει στο διαγνωστικο για να δουμε πως δουλευει και να γινει ο οποιος απαιτουμενος προγραμματισμος.
Αυριο λογικα θα μπει το upgradedχταποδι πανω και θα δουμε προς τα που θα βαδισουμε...
Το κυριοτερο ολων ειναι οτι βρεθηκε το προβλημα και λυση,γιατι ειχα απογοητευτειι!
Stay tuned!!!