καλησπερα παιδια...ειμαι ετοιμος για μ3 μετατροπη.....τι λετε αναμεσα σε 286αρη η 321........τι προτεινετε απο προσωπικες σας γνωμες.....
καλησπερα παιδια...ειμαι ετοιμος για μ3 μετατροπη.....τι λετε αναμεσα σε 286αρη η 321........τι προτεινετε απο προσωπικες σας γνωμες.....
Θελει και ρωτημα ?
321 αλλα γιατι οχι σε 343 ?
www.deepbluebeachbar.com
Deep Blue, Paliochori, Milos HD 360º Virtual Tours:
360º HD Εικονικές Περιηγήσεις:
************** Click on the link: ****************
https://www.paliochori.com/vt/deepblue
φιλε χωρις να'χω προσωπικη εμπειρια εγω θα προτιμουσα τον 286 για την (καλη) φημη αξιοπιστιας,
αλλα ολο το θεμα εξαρταται απο το τι θα βρεις μπροστα σου.
Σε τι κατασταση θα ειναι οτι βρεις.
Προχωρα!!
edit: αλλα απο την αλλη, 40 αλογα ειναι 40 αλογα...
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη nikos1400 : 16-05-11 στις 19:48
_____________________ _____________________ _____________________ _____________________ _____________________
RTFM
συμφωνω με τον deepblue!!343 με 10000 αλλα αναμεσα στα 2 που ανεφερες και εγω 321 γιατι ειναι 6ταχυτο και αρκετα πιο γρηγορο απο το 286!!οσο για το θεμα περι αξιοποιστιας εγω ειμαι της αποψης οτι αμα προσεχεις ενα μοτερ(λαδια στην ωρα του,μπουζι,ζεσταμε πριν του πιεις το αιμα και ενα καλο κρυωμα κλπ κλπ)θα σε προσεξει και αυτο...οτι και να αποφασισεις παντως σου ευχομαι να πανε ολα καλα
ευχαριστω παιδια αλλα για 343 που λετε...ειναι 36αρη το αμαξι.θα με δυσκολεψει το 343....ξερετε κανενα να βαζει 343 σε 36αρη?αν ναι δωστε τηλ πμ
αν βρειςμε τα 321 περασε το μοτερ απο «αξονικη τομογραφια».!
τούρμπο και πράσινα άλογα
286 αν αργοτερα θελεισ να το τουρμπισεισ....αν οχι 321 με κλειστα ματια.!!!!!!!!!!!!!!!
m-power_01 (16-05-11)