Oταν αποφασισα να αλλαξω τις ζαντες του ασσου με αλλε, ολοι μου ελεγαν να μην βαλω ranflat σε 18αρες λογο του οτι θα χτυπυσε και αλλα...
Εγω ηθελα να βαλω ομως γιατι το αμαξι το οδηγει η γυναικα μου και ταξιδευει καμια φορα με αυτο , οποτε δεν ηθελα να βρεθει προ εκπληξεων, ειχα ακουσει ομως και απο παιδια εδω και απο αλλους οτι ειχαν μεινει με τετοιο λαστιχο και τελικα δεν τα καταφερε να τους παει εκει που ηθελαν, η καταστραφικε στην πορεια.
Λοιπον, σημερα το πρωι με πηρε γ γυναικα μου μετα αοπο λιγο που εφυγε απο το σπιτι για να μου πει οτι τις αναψε κοκκινη ενδηξη για τα ελαστικα στο καντραν, εγω της ειπα να συνεχισει και να παει στην δουλεια με ταχυτηα μεχρι 80χλμ, οπως και εγινε.
Αφου πηγα εγω με το μικρο και αλλαξαμε αμαξια, πηρα τον ασσο οπου ειχε εντελως χασει τον αερα απο το εμπρος αριστερο τροχο...και ξεκινησα να το παω απο τον Ασπροπυργο στο αιγαλεω στο Τασο(γνωστο λαστιχαδικο)....
τΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ....
Η γυναικα μου με πληρη χασιμο αερα του εκανε 14χλμ, εγω 16, το συνολο 30~ χλμ με ταχυτητα 70-80, λογο αθηνων-κορινθου και Λεωφ Αθηνων....και το λαστιχο ηταν αψογο, οπως και η οδικη συμπεριφορα και κατευθηντικοτητα...με λιγα λογια με εξεπληξε πολυ ευχαριστα!!!
Τωραη ΑΙΤΙΑ που εκανε το λαστιχο να χασει τον αερα....τουλαχιστον γελια, αλλα να που κατι μαθαινουμε!!!!!
Εχθες πηγα να βαλω βενζινα και να τσεκαρω τον αερα των ελαστικων.....οι brayton εχουν σιδερενια καπακια βαλβιδων που σφιγγουν με κλειδι....
Τα καπακια αυτα μεσα εχουν ενα οκκινο ελαστικο ροδελακι για να σφιγκει το καπακι πανω στην βαλβιδα.......Ε λοιπον αυτο ειχε φυγει απο την θεση του και ειχε διπλωσει μεσα στο καπακι και πατουσε την βαλβιδα!!!, ωστε το λαστιχο εχασε τον αερα και μολις η γυναικα μου εκανε το πρωτο χλμ....αναψε η ενδηξη!!!!!
ΓΚΑΝΤΕΜΗΗΗΗΣΣΣΣΣΣΣ
Υ/Γ
Τα λαστιχα ειναι bridgestone, αυτα που εχουν τα bmw απο την ''μαμα''