Thread automatically updated every 5 second(s).
Automatic thread refreshing has been stopped because you appear to be idle. Un-Idle
-
Ανανέωση
-
Πρόβλημα λαμπάκια χειροφρενου και DSC μόνιμα αναμμένα
Καλησπέρα,
Έχει κάποιος εμπειρία απο το σχετικό πρόβλημα, λαμπάκια χειροφρενου και DSC μόνιμα αναμμένα
Διαβάζω τρέλα πράγματα στο Internet!
Εχω ένα Ζ4 2.2I του 2004 με 39000χλμ. και καταλαβενεται ότι το αυτοκίνητο δεν κινείται και πολυ!
Θα ήθελα επισεις να μου συστησεται συνεργείο με εμπειρία σε ηλεκτρονικές βλάβες .
Ευχαριστώ
EDX
-
-
Πιθανό πρόβλημα με αισθητήρες ΑΒS ή και την ίδια την μονάδα...
Έχεις διαπιστώσει σε πιθανή βόλτα να μην έχεις ΑΒS κατα το φρενάρισμα????
-
-
Mάλλον είναι αισθητήρας γωνίας τιμονιού.
"There was s'thing of a sweet spot around the turn of the millennium, during which BMW produced two seminal masterpieces that have never quite bettered by their successors - the E46 ///M3 and the E39 ///M5" [BMW Car, 01/14]
-
-
Οτιδηποτε σχετικό μπορει να ειναι. Από αισθητηρας που να θελει καθαρισμα ή να εχει φυγει κανενα καλωδιακι απο τη θεση του, μεχρι κεντρικη μοναδα.
Διαγνωση θελει σε συνεργειο
-
The Following 3 Users Say Thank You to Kostas_1 For This Useful Post:
BILL007 (05-06-12), Ptboul (05-06-12), Vassilis ///M (05-06-12)
-
Δεν πρόσεξα αν εχω ABS, αλλα σίγουρα δεν εχω traction control. Πάντως ο λαμπτήρας ABS δεν ανάβει.
Ξέρει κάποιος αξιόπιστο συνεργείο για διάγνωση που θα μου πει την αλήθεια, γιατί άλλη η τιμή του sensora και άλλη η τιμή της κολωνας τιμονιόυ όπως είπε ο φίλος everget !
Αν κάποιος γνωρίζει και τιμές ας με κατατοπησει (όπως έλεγχος, sensors, κολόνα τιμονιόυ, κτλπ)
-
-
Τιμες ειναι πολυ δυσκολο να πει κανεις...
Θα σου προτεινα να δεις τα συνεργεια που μας εχουν κανει προσφορες και να διαλεξεις ενα απο αυτα. Ισως και να μη σου χρεωσουν καθολου τη διαγνωση μετα.
Ξεκινα παντως απο ενα καθαρισμα στους σενσορες με wd40, ειδικα αν το προβλημα προεκυψε πχ μετα από οδηγημα σε λασπες κλπ κλπ
-
-
Ευχαριστώ sharky
Μήπως έχεις κάποια φωτο για το που βρίσκεται ο sensoras η οδηγειες ?
-
-
Πιθανά σενάρια
1 αισθητηρας abs
2 αισθητηρας γωνίας τιμονιου
3 μονάδα dsc
4 δυναμό
5 ευθυγράμμιση
-
The Following User Says Thank You to m-power_01 For This Useful Post:
-
Δοκίμασα το ABS και δουλεύει κανονικά, μόνο το traction control είναι off.
-
Δικαιώματα - Επιλογές
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
- Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
- Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
-
Κανονισμός του Φόρουμ
BACK TO TOP