Αρχικό μήνυμα απο
Dimitris E34
Επειδή καμιά φορά χρειάζεται να κλειδώνω απο μέσα, το καταφέρνω να κατεβάζω το παράθυρο και να κλειδώνω με το κλειδί ......απο μέσα!
Να κατεβάσω την ασφάλεια το έχω δοκιμάσει αλλά κλειδώνει μόνο η συγκεκριμένη πόρτα και όχι όλες μαζί ενώ αν είναι κλειδωμένες με το που σηκώσω την ασφάλεια πχ του οδηγού ξεκλειδώνουν όλες μαζί!
Σκέφτηκα να βάλω ένα διακόπτη (πχ για παράθυρα) και να το συνδέσω με τα ρελέ της ηλεκτρομαγνητικής πίσω στην πλακέτα, μόνο που δεν ξέρω τα καλώδια.
Πλεξούδα δεν έχει αλλαχτεί στο αυτοκίνητο οπότε τα χρώματα είναι τα εργοστασιακά, ξέρει κάποιος τα καλώδια κλειδώματος/ξεκλειδώματος?
Επίσης και κάτι άλλο. Εδώ και μήνες μου ανάβει το λεντάκι στους διακόπτες των παραθύρων μπροστά και πίσω, αυτό που μπορεί να οφείλεται? Παλιότερα το κλείδωνα και σε 2 δευτερόλεπτα έσβηναν τα λεντάκια. Οι πλαφονιέρες πάντως κλείνουν κανονικά! Επίσης έχω παρατηρήσει ένα ρελέ πίσω στην πλακέτα μένει μόνιμα οπλισμένο, αυτό είναι φυσιολογικό? Γιατί έχω εντοπίσει μια διαρροή (δηλαδή το πρωί είναι λίιιιιιιγο πιο αδύναμη η μίζα απο ότι είναι μετά απο μισή ώρα οδήγησης ας πούμε).