Mεσα στην παρεα μας υπαρχουν μελη με jet ski..τι λετε να βρεθουμε να κανουμε καμια βολτα!!
Mεσα στην παρεα μας υπαρχουν μελη με jet ski..τι λετε να βρεθουμε να κανουμε καμια βολτα!!
katrin_bmw (15-06-13)
Να πάτε, μόνο τον σπάρα μη πάρετε μαζί
Κάποτε θα τα θυμόμαστε όλα αυτά και θα γελάμε.
Λίγο off topic αλλά και σχετικό. Θέλω να αγοράσω jet ski και θέλω γνώμες από γνώστες σχετικά με αυτό. Τι να προτιμήσω kawasaki, sea doo, yamaha? Τι συντήρηση έχουν και τι πρέπει να προσέξει κάποιος στην αγορά τους?
Ευχαριστώ
Seedoo για να μην σπαει με τπτ και οτιδηποτε χρεiαστεις να το φτιαχνεις σε μια μερα....Kawa /Yamaha απλα γαστρα για κυματα
katrin_bmw (15-06-13)
Παιδια ειναι παντα αναλογα τα οικονομικα. Εγω ενα kawasaki ZXi 1100 120 ιππους αρκετα δυνατο! Αλλα περιμενω να μου το στειλουν απο επαρχια που το εχω για να το παω για πουλημα γιατι θελει χρονο και χρημα κι εγω δεν εχω τιποτα απο τα 2..!!!.
Σκεφτομαι για ενα yamaha gp1200r με τα 155 διχρονο.
Κανενας αποψη για το συγκεκριμενο?Το εχω δοκιμασει γρηγορο ειναι απλα ως καινουργιος δεν εχω ιδεα απο συντηρηση κτλ.
Μηπως επειδη ειναι 2χρονο θα εχω προβληματα?Ποσο παραπανω καινε σε σχεση με 4χρονο?
Οτι πληροφορια-ενημερωση ευπροσδεκτη
ωραια ιδεα...οχι μονο βολτες με bmw....τωρα που καλοκαιριασε τι καλυτερο απο βολτα με jetaki....sea doo ομως. εγω σκευτομαι γι'αυτο εδω :https://www.sea-doo.com/watercraft/g...130-155/models
katrin_bmw (17-06-13)
katrin_bmw (17-06-13), Konstantinos E60 (19-06-13)