Ε, ναι λοιπόν είναι αλήθεια: ξαναγράφω μετά από τόσο καιρό...
Όχι...δεν σας ξέχασα ούτε ξαφνικά δεν γουστάρω τα BMW! (Δεν έχω χρόνο ρε παιδιά.....)
Είπα να σας πω την "αμαρτία" μου (), αφού εδώ και ένα μήνα περίπου άλλαξα στρατόπεδο!
Το Μ3 πουλήθηκε εδώ και ενάμησο χρόνο, το Fiesta S της γυναίκας πουλήθηκε και αυτό, μπλα μπλα μπλα....
Η οικογένεια μεγάλωσε με τα δίδυμα αγοράκια μας και έτσι έπρεπε να μπούμε σε sedan πλέον αυτοκίνητο!
Για όσους με γνωρίζουν είναι γνωστό ότι έχω κάποια σχέση με την Mercedes μιας και ο πατέρας μου είναι Πωλητής σε γνωστή αντιπροσωπεία εδώ και 14 χρόνια...
Βρήκα ένα C230 kompressor sportpacket (w203) μοντέλο του 2005 και το πήρα αφού η τιμή ήταν αρκετά χαμηλή για το συγκεκριμένο.... είναι λίγο κάπως εξωτερικά ακόμα, αλλά θα συμμορφωθεί που θα πάει!!
Την ίδια περίοδο όμως τυχαίνει μια ευκαιρία στον πατέρα μου, ξεφορτώνεται το Smart ForTwo μοντέλο του 2009 και μου εμφανίζεται με BMW 116 μοντέλο του 2008 με 11.000 χλμ ! Τις ζελατίνες στις πόρτες εμείς τις βγάλαμε!!!
Έρχεται και ο Νονός των πιτσιρικάδων από την Γερμανία και μας φέρνει ηλεκτρικό Mini Cooper S και παθαίνω πλάκα...είναι τέλειο, θέλω να μπω μέσα και να το καβαλήσω...
Έτσι έζησαν αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα και όλοι οι άντρες τις οικογένειας έχουν καινούρια οχήματα......
Uploaded with ImageShack.us