Καλημερα,
Εδω στην Κυπρο η Μερσεντες εχει κατατροπωσει την BMW στο θεμα πωλησεων.
Ο λογος ειναι οι τιμες και κυρίως τα προβληματα που παρουσιαζουν τα καινουργια μοντελα της BMW.
Φερνω ως παραδειγμα τα αμαξια δυο φιλων μου τα οποια ειχαν χρυσοπληρωσει, (Χ5 sd E70) ειναι ντιζελ με τα 2 τουρπο και 286 ιππους αν δεν κανω λαθος. Τα αμαξια δεν φευγουν απο το συνεργειο της αντιπρωσοπειας απο την μέρα που τα αγορασαν για τον λογο οτι δεν μπορουν να σταθμευσουν με τις δυο ροδες σε πεζοδρομιο. Οταν το αμαξι κατεβει απο το πεζοδρομιο η ευθυγραμμιση χανετε με αποτελεσμα η μια πλευρα του αυτοκινητου να ειναι 1-2 εκατοστα πιο κάτω απ την αλλη.Πρεπει δηλαδη να πανε συνεργειο για να ισιωσει το αμαξι...
Δηλαδη οι ανθρωποι εχουν αγορασει SUV αμαξι και δεν μπορουν να ανεβουν σε 20 εκατοστα πεζοδρομιο. Αν ειναι δυνατον...
Ακομη, αρκετες φορες το ηλεκτρονικο parking κλειδωνει και δεν ξεκλειδωνει. Παλι το αμαξι πρεπει να φορτωθει για να το ξεμπλοκαρουν χειροκινητα...
Ετυχε στον κουμπαρο μου τρεις φορες μεχρι στιγμης να φευγει με ταξι για το σπιτι του και το Χ5 με γερανο για συνεργιο στις 3 η ωρα το πρωι γιατι δεν μπορουσε να ξεμπλοκαρει το αμαξι. Αμα αυτο δεν ειναι και αγανακτηση δεν ξερω και εγω τι ειναι.
Ακομη, 116 αυτοματο παλι φιλου, αλλαζει ταχυτητες οποτε θυμηθει με αποτελεσμα να πηγαινει και κανα ταξιδακι και το αμαξι να μουγκριζει για κανα εικοσαλεπτο μεχρι να θυμηθει να αλλαξει ταχυτητα. Και αυτο στο πηγαινε ελα στο συνεργειο ειναι...
Βαριεμαι να γραψω για τα προβληματα που βγαζουν τα Ε92 και κυριως το 335i που μεταξυ πολλων προβληματων που ειχαν με μπεκ, αντλιες, κλπ, μπερδευετε ολο το αμαξι σε περιπτωσει που τολμησει καποιος να βαλει σε λειτουργεια το cruse control.
Μιλαμε για θεματα που ειναι για γελια και για κλαματα.
Ειμαι κατοχος Μ3 Ε46 και δεν μου αναβει ουτε ενα λαμπακι.
Εχω ή δεν έχω το πιο ζημιαρικο αμαξι που εβγαλε η BMW οπως πολλοι λενε???