Καλησπέρα και καλώς σας βρήκα!
Υποψήφιος αγοραστής!
Τι να προσέξω?
Τι να προτιμήσω?
Χειροκίνητο ή αυτόματο?
Προβλήματα?
Καλησπέρα και καλώς σας βρήκα!
Υποψήφιος αγοραστής!
Τι να προσέξω?
Τι να προτιμήσω?
Χειροκίνητο ή αυτόματο?
Προβλήματα?
Καλωσήρθες στην παρέα μας!
Αυτό το αυτοκίνητο είναι όνειρο αλλά θέλει και αρκετή προσοχή ως προς τα προβλήματα του. Χωρίς να είμαι κάτοχος, αλλά με αυτά που έχω ακούσει/διαβάσει θα σου πρότεινα να αγοράσεις αυτόματο.
Σχετικά με τα προβλήματα, ένα είναι σίγουρα που θέλει τεράστια προσοχή -> Η κατάσταση του μοτέρ. Πιο συγκεκριμένα τα μέταλλα του στροφάλου που όπως και στο Μ5 Ε60 φθείρονται και κάθε 50.000-60.000 χρειάζονται αλλαγή.
Αν βρεις αυτοκίνητο που είναι σίγουρο ότι έχει γνήσια χιλιόμετρα, κάτω ή πολύ κοντά σε αυτό το νούμερο, δρομολόγησε άμεσα αλλαγή μόλις το πάρεις στα χέρια σου. Σε περίπτωση που τα χιλιόμετρα είναι παραπάνω, τότε θέλει παραπάνω έλεγχο σε αυτό το θέμα.
Καλό ψάξιμο
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη BILL007 : 25-09-17 στις 12:27
Σαν κατοχος δυο χρονια θα ελεγα οτι ειναι καταπληκτικο αμαξι !
Εγω θα σε πρότεινα σε κατι απο 2011 και πανω μιας και εχουνε βελτιοθει πολα προβλιματα του παρελθοντος (διαφορικο,ηχομονοσει και αλλα μικρα πραματα που αν ειχες 2008 και πιγενες σε 2011 θα τα εβλεπες )
το προβλημα με τα rod bearing θα το βρεις μπροστα σου οποτε θα πρεπει να το κανεις για να κιμασε τα βραδια ηρεμος.
Εγω θα προτεινω DCT μιας και ειχα και τα δυο ειδικα το ξεκινημα το αυτοματου ειναι απιστευτα γρηγορο απο το manual και παλι γουστα και τα δυο ειναι απολαυστικα.
παντο ενα τετοιο αμαξι θα πρεπει να παει να ελενχτει σε ενα καλο μαστορα μιας και μικροπροβλιματα κοστιζουνε ακριβα !
Τι να προσεξεις :
Μοντελα 2008-2009 σιγουρα θελουν βασεις κινητηρα
Δες αν χανει λαδια απο καμια φλαντζα κεφαλης συχνο φαινομενο
καπακι λαδιου συχνα χανει λαδια και θελει αλλαγη μικρο κοστος αλλα φενετε απο σιμαδια λαδιου στον κινιτιρα επανω (2011 και πανω δεν εχει θεμα)
περιεργους θορυβους απο το διαφορικο οταν στριβεις (2011 και πανω δεν εχει θεμα)
Δεν μου ερχονται αλλα τωρα !
Καλή αγορά σου ευχομαι.
A8hnaios (26-09-17), BILL007 (25-09-17), chrisgiapz3 (27-09-17), pilot (25-09-17)
Κουμπάρε, ο θόρυβος απο το διαφορικό(απο τα δισκάκια) κατά πάσα πιθανότητα είναι απο τις βαλβολίνες, κάνεις αλλαγή με την σωστή και λύνεται..Είχες τέτοιο θέμα στο προηγούμενο?
Ο Κυβερνήτης είναι υπεύθυνος για το αεροσκάφος και τους επιβάτες για όσο διαρκεί η πτήση. Ο Μηχανικός είναι υπεύθυνος για ΠΑΝΤΑ.
deepBLUE (17-10-17)
Ναι ειχα βελει το Boost και ηταν οκ μετα αλλα αν δεν το κανεις στην ωρα το εχει φθορες και δεν διορθωνεται.
Καλου κακου και στο 2011 το εβαλα το boost !!!
ε καλά λογικό! χαχαχα..
Ο Κυβερνήτης είναι υπεύθυνος για το αεροσκάφος και τους επιβάτες για όσο διαρκεί η πτήση. Ο Μηχανικός είναι υπεύθυνος για ΠΑΝΤΑ.
Αυτή την περιβόητη αλλαγή μετάλων, για τι κοστος μιλάμε; Οχι σε αντιπροσωπεία. Σε κάποιον εξειδικευμένο.
1000€ Περίπου
www.deepbluebeachbar.com
Deep Blue, Paliochori, Milos HD 360º Virtual Tours:
360º HD Εικονικές Περιηγήσεις:
************** Click on the link: ****************
https://www.paliochori.com/vt/deepblue
Thanks. Πολύ νορμάλ χρήματα (σε σχέση με την αξία του αυτοκινήτου) για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Οποιος δεν το κάνει παίρνει τρελό ρίσκο, διότι αν κάτσει το λαχείο θα πέσει κλάμα.