Παιδία χρειάζομαι την πολύτιμη βοήθεια σας .θέλω να αντικαταστήσω τα σινεμπλόκ σε ένα 330ci. Μήπως γνωρίζει κανείς αν μπορώ να βάλω από Μ3 ή άλλα aftermarket συμπαγή ώστε να έχω καλύτερο τιμόνι στις υψηλές ταχύτητες?
Παιδία χρειάζομαι την πολύτιμη βοήθεια σας .θέλω να αντικαταστήσω τα σινεμπλόκ σε ένα 330ci. Μήπως γνωρίζει κανείς αν μπορώ να βάλω από Μ3 ή άλλα aftermarket συμπαγή ώστε να έχω καλύτερο τιμόνι στις υψηλές ταχύτητες?
vasili απο που τα πήρες στειλε κανένα τηλ είμαι ΛΑΡΙΣΑ
Δεν ειμαι σιγουρος αν μπαινουν απο Μ3, αλλα εχω υπόψη μου για τα powerflex που εχουν βαλει αρκετοι.
Προσωπικα δεν θα στο συνιστουσα ομως για συμπαγη - σκληρα διοτι θα βγαζει στο τιμονι και τη παραμικρη ανωμαλία του δρομου, ενω θα δειξει αμεσως και το ελαχιστο θεμα που τυχον υπάρχει σε ολο το συστημα αναρτηση-ψαλιδια-τροχοι. Το αποτελεσμα ειναι να εχεις τρομερα ευαισθητο τιμονι. Ειδικα δε αν φορας ζαντες αφτερμαρκετ με διαφορετικο οφσετ.
Προταση μου, κοιταξε τα m-pack, που ειναι πιο σφιχτα χωρις υπερβολές.
BILL007 (24-02-10)
Τα powerflex ειναι πολυ καλα! Το τιμονι γινεται απολυτο σε συνδιασμο με επιπλεον επεμβασεις στην αναρτηση η τιμη λιανικης τους ειναι περι των 140 ευρω! Μετα εκπτωση θα τα παρεις καπου στα 80-90 ευρω! Ειναι για μια ζωη βεβαια! Υπολογισε μονο οτι θα εχουν μια παραπανω διαδικασια για να μπουν ,σε σχεση με τα εργοστασιακα. Πρεπει να χρησιμοποιησεις τα εργοστασιακα στελεχη! Δεν ειναι τιποτα τραγικο, ιδιαιτερα αν ο μαστορας το εχει ξανακανει, δεν ειναι τιποτα!
ghost-rider (25-05-10), spar@ (12-01-11)
Όπως τα είπε ο Κώστας...Με τους λακουβόδρομους ξέχνα τα powerflex... Εγώ όταν τα άλλαξα έβαλα Meyle τα απλά... Κόστος 50 ευρώ το ανταλλακτικό (το αγόρασα μόνος μου) και 30 εργασία(αν θυμάμαι καλά)...
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη BILL007 : 24-02-10 στις 14:10
φιλε μου αν σε ενδιαφερει δες εδω https://www.bmwfans.gr/forum/showthread.php?t=1410 ειναι αψογα και ειναι κομπλε με τις βασεις τους ημουν παρα πολυ αυχαριστημενος οσο για την τιμη ...θα τα βρουμε!!!!
τωρα για τα Μ3 ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ιδια με ολα τα απλα σινεμπλοκ δεν εχουν διαφορα σε τπτ!!!!τα power flex εχω ακουσει και γω οτι ειναι ..καπως σκληρα!!!!
παιδιά έχω ανάρτιση ps9 blistein και θέλω κάτι σπορ
Aμα θες σπορ (σημαίνει θυσιάζεις την άνεση - κατ'εμένα) πας για powerflex...Απλά τα πράγματα...
Kostas_1 (24-02-10)