Δειτε το ολο!!! Αξιζει!
Δειτε το ολο!!! Αξιζει!
Ξεπουλανε την χωρα με το ετσι θελω...
πολυ καλο βιντεο.....συμφωνω απολυτοτατατατατατατα
χρονια γνωστα...δυστηχως τιποτα δεν αλλαζει ....και το βιντεο...οσο περναει ο καιρος επαληθευεται....
Το βίντεο λέει αρκετές αλήθειες, αλλά σε μερικά σημεία τα κάνει και αχταρμά, μπερδεύοντας νέα τάξη πραγμάτων, την ψήφο των μεταναστών, το ξεπούλημα των εδαφών, το σκοπιανό και καταλήγοντας στο ότι η Ελλάδα έχει τόσο μεγάλο ορυκτό πλούτο, που την καθιστά υπερδύναμη!! Ε, εκεί χάσαμε τα αυγά και τα πασχάλια.
Πώς γίνεται να είναι ΟΛΟΙ τόσο σίγουροι για κάτι τέτοιο, τη στιγμή που δεν έχει γίνει ποτέ κάποια σοβαρή έρευνα για κοιτάσματα, ειλικρινά δεν το καταλαβαίνω. Όπως επίσης δεν καταλαβαίνω, γιατί ακόμα και το Ιράν, που έχει φοβερή έχθρα με τη δύση, μπορεί και κάνει εξόρυξη των κοιτασμάτων του (ανήκει στις 3 μεγαλύτερες πετρελαιοπαραγωγούς χώρες παγκοσμίως), κατασκευάζει πυρηνικές εγκαταστάσεις κλπ και μόνο στη χώρα μας δεν επιτρέπουν να εξορύξει το παραμικρό! Καλές οι θεωρίες συνωμοσίας και πολλές έχουν βάση, όπως κάποια βάση μπορεί να έχουν και τα πετρέλαια του Αιγαίου, αλλά αυτό απέχει πολύ από το να θεωρούμε δεδομένο κάτι για το οποίο ουσιαστικές έρευνες δεν έχουν γίνει και μάλιστα να λέμε ότι η χώρα μας θα μπορούσε να γίνει και υπερδύναμη...
the more people agree with me
the more I think I'm wrong
M_Dolce (26-03-10)
Akis 330Ci (25-03-10), Thomelef (25-03-10)
sympether with chiefτης
+1.000.000 αλλά από κάπου πρέπει να αρχίσει... Ο Σκαι που πρωτοστατούσε στους ξεσηκωμούς ...έχει λουφάξει στο καλό βόλεμα πλέον... τόσα κονδύλια πέφτουν υπό μορφή χορηγιών, χώρια οι κρατικές διαφημίσεις ........
BILL007 (25-03-10)
Όλα αυτά φίλε μου, δεν είναι καθόλου αχταρμάς.
Τα αντιμετωπίζουμε ΣΑΝ αχταρμά γιαυτό ΔΕΝ ξέρουμε που πάνε τα 4...
Είναι μεθοδικοποιημένα και με πρόγραμμα.
Όσο για τα κοιτάσματα, ξέρω από άτομο που εργάζονταν στην ΓΥΣ, ότι όντως υπάρχουν. Περισσότερα δε μπορώ να πω.
Πάντως και το Κόσσοβο και το Μαυροβούνιο είναι τίγκα στο ουράνιο...
Βλέπω youtube χρόνια.
Πιστεύω είναι ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ μη πολιτικοποιημένα και αντικειμενικά βίντεος που έχω δει ποτέ.-
beliris (13-10-10)