Καλημέρα
Χθες ανήμερα της Παναγίας ετοιμάζομαι με οικογένεια να πάω στο χωριό μου...
Φορτώνω αμαξι και ξεκινάω λοιπόν...
Στα 10 km από την αφετηρια μου ανάβει σταθερή-μόνιμη κόκκινη ένδειξη προβλήματος με τα ελαστικά (το θαυμαστικό στο κέντρο με στρογγυλό περίγραμμα σε κόκκινο χρώμα).
Το BMW μου είναι σειρά E90 με λάστιχα rynflat (continental 2) χωρίς διαθέσιμο χώρο για ρεζερβα στο πορτ μπαγκάζ...
Γνωρίζω ότι με αυτά τα ελαστικά με σκληρή πρόσφυση ακόμη και αν μου τύχει λάστιχο μπορώ να κάνω μέχρι 80 χιλιόμετρα.
Φυσικά και επιστρέψαμε πίσω λοιπόν ξεφορτώνοντας το ένα αμάξι και φορτώνοντας ευτυχώς το αλλο που υπήρχε διαθέσιμο.
Ένα εικοσάλεπτο μου πήρε για να φτάσω σπίτι αλλά δεν κατάλαβα ποιο λάστιχο έσκασε παρολαυτα ένιωθα ελαφρώς βαρύ το αμάξι... Ενώ μου πάει το μυαλό ότι τις ημερες των διακοπών είχα βάλει παραπάνω αέρα λόγω υπερφορτωμενου αυτοκινήτου τον οποίο και δεν έβγαλα...
Ρωτάω τα εξής:
Σήμερα μακριά από το αμάξι ενημερωνομαι ότι τα λάστιχα εξακολουθούν και είναι πέτρα...! :-)
Να ενημερώσω για την ένδειξη το service ή να το πάω κατευθείαν Βουλκανιζατέρ ή να φωνάξω οδική βοήθεια να μου το μεταφέρουν μέχρι εκει μήπως τελικά η βλάβη είναι σοβαρή και δημιουργήσω πρόβλημα επιπλέον σε ζαντες_αναρτησεις κλπ?
Πώς μπορώ να βάλω Ρεζέρβα στο συγκεκριμένο αμάξι?
Να δημιουργήσω δηλαδή χώρο στο κέντρο του πορτ μπαγκαζ για να μπει Ρεζέρβα...
Αυτά τα ολιγα