Χθες βραδυ 3-4 φαναρια πριν το Paralia Live, περιπολικο στη μεσαια λωριδα. Ξεκιναμε μαζι, παω παω παω παω και χαζευω το καθρεφτη που βλεπω το περιπολικο εκει που σερνοταν, να ερχεται με φορα... στο φαναρι ακριβως πριν το paralia (λιγο πιο πισω βγαινεις για Αλιμου) αναβει πορτοκαλι, σταματω, ερχεται με φορα το περιπολικο, περναει και το κοκκινο για να φρεναρει (μαλλον ειχε παρει φορα απο τη χαρα οτι θα το περασω και εγω), σταματα 1 αμαξι μπροστα και υστερα κανει οπισθεν.
- Εεεεεεεεεεεεεεεσυ δεξια μολις αναψει πρασινο.
- Τι εγινε?
- Θα σου πω οταν κανεις δεξια.
Βγαινω δεξια εξω απο το paralia, εγω, ενας φιλος, οι φουσκωτοι και το περιπολικο.
Ερχεται ο Καλαχαν..
- 155 το λιγοτερο
- Τοσα εδειξε το ρανταρ σας?
- 155 νεαρε, τρομαξα να σε φτασω (!!)
- Με το οκταβια?
- Δεν θελω πνευμα..ειδες οτι περασα και το κοκκινο εξαιτιας σου
- Ποιος ετρεχε λοιπον? (μου βγηκε εντελως αυθορμητα χαχα)
Αφου ψαχνει τα χαρτια, λεει 145. Εκει στο ΑΤ Ελληνικου εκτος των ρανταρ που θελουν καλιμπραρισμα, μαλλον θελει και ο Καλαχαν στο μυαλο.
- 155 ισως να μην ηταν, αλλα σιγουρα 145
- 145 ή 155?
- Και οχι μονο αυτο!! Δεν σταματησες και στο σημα μου (!!)
- Παιξατε φωτα, αναψατε φαρο, κορναρατε, και γενικα κανατε κατι που αγνοησα?
- Ναι μιλησα στη μεγαφωνικη.. (πεταγεται ο 2ος αστυνομος και λεει μα δεν...ασε ρε αφου εκανα σημα - τον κοβει ο πρωτος)
- Οκ, ρανταρ δεν εχετε, στο σημα δεν σταματησα, κατι αλλο?
- Αμφισβητεις το οργανο νεαρε? (αιντε παιξε το οργανο σου μακακα)
Μπουρουμπουρουμπουρου, αφου οταν μιλας με ηλιθιο, ακρη δεν βρισκεις, πηρα τη κληση και εφυγα. Θα ξεχασω πως ειναι το τιμονι γαμωτο.
Πηγα μεχρι το Δ. Φαληρου και στο γυρισμο γραφαν αλλον ατυχο στο αλλο ρευμα, μαλλον παλι με το ματι.
Στεκει κληση ταχυτητας χωρις ρανταρ? Ακομα και στη κληση, δεν εγραψε με ποσα χλμ παραπανω πηγαινα, απλα "ανω των 30χλμ".
Στο διαολο να παει, να παθει εμπλοκη το οπλο του και να του καει το βιντεο ευχομαι.
Οκ αυτα, τα ειπα και ξαλαφρωσα.