Τρομερη η αυτοματοποιηση, στο βιντεο δε φαινεται ουτε ενας εργατης!
https://www.youtube.com/watch?v=KEQd...mbedded#at=158
Τρομερη η αυτοματοποιηση, στο βιντεο δε φαινεται ουτε ενας εργατης!
https://www.youtube.com/watch?v=KEQd...mbedded#at=158
Εκεί προς το τέλος υπάρχουν 2-3 άτομα...
tassos (21-07-11)
Παντα μου αρεσαν αυτα τα βιντεο παραγωγης αυτοκινητων!...ειναι εντυπωσιακα,αλλα παντα θυμαμαι ανθρωπους εκει γυρω,.....ειδικα οταν κουμπωνουν τα μηχανικα μερη στο σασι εκει στα αμορτισερ.....τες πα τρομακτικο ειναι λιγουλακι το οτι δεν υπαρχει ανθρωπος!!!
katsaraios (20-07-11)
Τρομερο Βιντεο .
Εντωμεταξυ μολις τελειωσε μου εβαλε στην λιστα αναπαραγωγης του You tube βιντεο απο κατασκευη VW Golf, θου το στοματι μου Κυριε.
το 2008 πηγα ειδα στο ινγκολσταντ πως φτιαχνονται τα αουδι...παιδια ειναι οντως τρομερη η αυτοματοποιηση και το λεω εγω που εργαζομαι σαν ηλεκτρολογος μηχανικος σε μια απο τις πιο μεγαλες και συγχρονες βιομηχανιες της Ελλαδας...ΚUKA ρομποτ (πανακριβα) και control techniques plc παντου...ανθρωποι δουλευουν μονο στο εσωτερικο τμημα του αμαξιου...ειχα τρελαθει οταν ειδα να περναν απο υπερηχο το καθε αμαξι για να δουν αν λειπει εστω και μια ηλεκτροποντα
ντί μπέστεν κουαλιτάτ (μα'ι' ας)
aristent (20-07-11)
Ποσες ωρες γραφης κωδικα χρειαστηκαν οι τεχνικοι αραγε?? Πολυ ωραιο βιντεο!
Το βίντεο είναι άκρως εντυπωσιακό και τα μηχανήματα που βλέπουμε κοστίζουν περί τα $2 δις, μη ξεχνάμε όμως ότι σε ορισμένες εργασίες (βλ. βάψιμο) το ανθρώπινο χέρι μπορεί να πετύχει ακόμα καλύτερα αποτελέσματα. Γι αυτό το λόγο αυτοκινητοβιομηχανίες όπως η Bentley / Rolls / ορισμένες Ferrari αλλά και άλλες 'εξωτικές' μάρκες, απασχολούν ακόμα αρκετό κόσμο στις συγκεκριμένες θέσεις.
οσο παει και λιγοστευουν οι θεσεις εργασιας σε ολο τον κοσμο...
_____________________ _____________________ _____________________ _____________________ _____________________
RTFM
tassos (21-07-11)
ειχα παει πριν 6-7 χρονια στο εργοστασιο της mercedes στο sindelfingen της στουτγκαρδης,με κανονικη ξεναγηση......
ΑΠΛΑ.....ειχα μηνει αφωνος!!!!
ατομα ειχε ομως και αρκετα μαλιστα,αλλα τα περισσοτερα ηταν στην τοποθετηση φαναριων,συνδεσεις απο διαφορα φις,τοποθετηση των καθισματων κλπ....
πολυ ωραια εμπειρια και την προτεινω ανεπιφυλακτα σε ολους και ολες!!!