Σημερα το πρωι περασα μια βολτα απο εναν "λαστιχα" εδω στην περιοχη μου, γιατι εχανε το λαστιχο απο την βαλβιδα αερα.Ο συγκεκριμενος ειχε μια πανεμορφη μαυρη cabrio BMW 320 e93 με 19αρες ζαντες Μ6, την οποια παρκαρε καμια φορα μπροστα απο το μαγαζι και την χαζευα.Αφου λοιπον αποκαταστησαμε την βλαβη μου λεει.
-Μου την φαγανε την BMW το προηγουμενο σαββατοκυριακο.
Μολις μου περασαν τα πρωτα συναισθηματα απο το σοκ και την οργη που ενιωσα ,σκεφτηκα να το γυρισω λιγο στην αποζημιωση απο την ασφαλεια(οχι οτι δεν το ηξερε) για να τον ανακουφισω και λιγο.Τον ρωτησα λοιπον πως εγινε,και παιρνω την εξης απαντηση που με αφησε κοκκαλο για 5 λεπτα και δεν ηξερα τι να του πω μετα..
-Ηταν 3 το πρωι και μπηκαν 2 ατομα μεσα στο σπιτι την ωρα που κοιμομασταν μαζι με τα παιδια.Εριξαν μια αλουμινενια πορτα κατω μαζι με την κασα και ξυπνησα απο τον θορυβο.Ο ενας κραταγε ενα τσεκουρι και ο αλλος ενα οπλο που μου το κολλησε στο κεφαλι.Πηραν οτι ηθελαν μαζι και τα κλειδια της bmw.Παρολο που τους ειπα να μην πειραξουν κανενα και να παρουν οτι ηθελαν ,στο τελος μου τραβηξαν μια με το οπλο στο κεφαλι και σε λιγες μερες θα παω να βγαλω τα ραμματα.
Ο ανθρωπος μου τα ελεγε με το κεφαλι σκυμμενο.Στην ιδια θεση ηταν και το δικο μου οταν εφυγα απο το μαγαζι αναλογιζομενος τι μπορει να τραβηξει ενας οικογενειαρχης που δουλεψε για να αποκτησει καποια πραγματα που τον ευχαριστουν.Αναλογιζομενο ως που θα φτασει το απυθμενο θρασος καποιων εγκληματιων να απειλουν την ζωη σου μπροστα στην οικογενεια σου και μεσα στο σπιτι σου.Να σε μειωνουν και να σε εξευτελιζουν σαν ανθρωπο και να βαζουν τα παιδια σου να δουν αυτην την ταινια μικρου μηκους, που δεν θελουν και που δεν θα ξεχασουν ποτε....
Προσεχτε τα σπιτια σας,τις οικογενειες σας και την περιουσια που εχετε στο δρομο.Εχω ακουσει κατα καιρους να κλεβουν αυτοκινητα αλλα απο γνωστο να τραβηξει κατι τετοιο δεν μου ειχε ξανασυμβει.Και οταν ακους απο γνωστο μια τετοια ιστορια νιωθεις την μυρωδια του κακοποιου να σε διαπερναει, για αυτο και σοκαρεσε.