Καλησπερα σας, επειδη εχω ακουσει πολλα θελω να θεσω μια ερωτηση στο φορουμ...γίνεται στο 520 να βαλεις πανω τον 4.4 V8 του Χ5 ή η τετρακινηση μας δημιουργει προβλημα;
ευχαριστω
Καλησπερα σας, επειδη εχω ακουσει πολλα θελω να θεσω μια ερωτηση στο φορουμ...γίνεται στο 520 να βαλεις πανω τον 4.4 V8 του Χ5 ή η τετρακινηση μας δημιουργει προβλημα;
ευχαριστω
Φίλε μου....ολα γίνονται και εξαρτώνται απο την τσέπη του καθενός μας!
BILL007 (09-06-21)
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη BILL007 : 09-06-21 στις 20:55
Ο τίτλος τι σχέση έχει;
Ο V8 φυσικά και μπαίνει. Χάνεις την κρεμαγιερα βέβαια και αποκτάς steering box. Η 540 φορούσε και το 6αρι Getrag της Μ5.
Για την τετρακίνηση δεν είμαι σίγουρος ότι είναι εφικτό χωροταξικά. Η Ε39 δεν έβγαινε ποτέ τετρακίνητη. Εκτός αν μιλάς για Ε60.
Και πάλι, γιατί να το κάνει κάποιος αυτό; Πήγαινε πάρε ένα Quattro. Οι σωστές μπεμβε είναι ατμοσφαιρικές, πισωκινητες και εξακύλινδρες.
Με την αυστηρή έννοια του όρου, έχουν ήδη εκλείψει αφού πλέον όλοι οι κινητήρες είναι υπερτροφοδοτούμενοι...
BILL007 (10-06-21)
Όσοι έχουμε μεγαλώσει και θυμόμαστε (και μερικοί είχαμε) τα παλιά καλά VTEC, που έπρεπε να τα δουλεύεις 6-8 (ή και 7-9 μερικά από δαύτα!) για να πηγαίνουν όπως μπορούσαν και έπρεπε, νομίζω καταλαβαίνουν τη διαφορά με τα σύγχρονα τούρμπο που έχουν συνηθίσει οι μικρότεροι...αν και το RX8 ήταν επίσης ένα εξίσου χαρακτηριστικό παράδειγμα
Και φυσικά μην αναφέρουμε το ανύπαρκτο -πλέον- turbo-lag σε αυτά τα σύγχρονα τουρμπάκια, γιατί σε σχέση με τα παλιά τα χρόνια είναι η μέρα με τη νύχτα