Μπραβο στο παλικαρι εχει κανει πολυ καλη δουλεια...!!!!!
Μπραβο στο παλικαρι εχει κανει πολυ καλη δουλεια...!!!!!
“Λόγω οικονομικού εγκεφαλικού πέρα δώθε δεν θυμάμαι αν έρχονται Αποκριές,Χριστούγεννα,Πάσχ α ή πρωτοχρονιά γι'αυτό δεν ξέρω αν σουβλίσατε δέντρο η αν στολίσατε αρνί!! Πάντως σας εύχομαι το φλουρί να πέσει στο δικό σας αυγό. Καλό Δεκαπενταύγουστο..”
ghost-rider (23-02-11), PSDEDES (23-02-11)
αχχχχ μικρε μου Monsta (σχημα λογου το μικρε ) αν σου πω οτι με ακριβως το ιδιο προγραμμα και κ03 εβγαλε 230.000κλμ και την κατευασε απλα για να βαλει την κ04 τι θα μου πεις???? Αυτα τα μαραφετια εχουν ενα νομο....
Αν ειναι να κανεις κατι καντο σωστα και να ξερεις, τα καβουρια ειναι για τη θαλασσα οχι για τις τσεπες....
“Λόγω οικονομικού εγκεφαλικού πέρα δώθε δεν θυμάμαι αν έρχονται Αποκριές,Χριστούγεννα,Πάσχ α ή πρωτοχρονιά γι'αυτό δεν ξέρω αν σουβλίσατε δέντρο η αν στολίσατε αρνί!! Πάντως σας εύχομαι το φλουρί να πέσει στο δικό σας αυγό. Καλό Δεκαπενταύγουστο..”
nik200 (22-02-11)
Λοιπον Μαριε...
Σχολιο πρωτο. Πολυ καθαρο βιντεο!
Σχολιο δευτερο. Πολυ αργες αλλαγες ταχυτητων(κατι τετοιοι τυποι βγαζουν τις βρωμες οτι τα αυτοματα ειναι πιο γρηγορα απο τα manual).
Το αυτοκινητο αδικειται ρε, περα απο την πλακα. Κρυψτε τα βιντεο!!!
Σχολιο τριτο. Νιωθω οτι μεχρι τα 400 μετρα με παιρνει.
Και ειμαι 320 φουλ εργοστασιο.
Τσικνοπεμπτη θα ειμαι Πατρα...
Πλάκα κάνω ρε. Περιμένω τον S8N να αρχίσει το κράξιμο
ghost-rider (23-02-11)
Παιδια ο s8n εχει παρει υπογλωσσιο και πριμενει να πεσουν οι παλμοι και να επανελθει η κυκλοφορια του αιματος για να γραψει......
NickE60 (22-02-11)