ποσο καταναλωση εχετε σε bmw520 e60. μεσα στην πολη με ηρεμη οδηγηση φουλαρω 100-110 ευρω και βγαζω με το ζορι 300 χιλιομετρα. αρα καιω περιπου 20λιτρα/100χιλ
ποσο καταναλωση εχετε σε bmw520 e60. μεσα στην πολη με ηρεμη οδηγηση φουλαρω 100-110 ευρω και βγαζω με το ζορι 300 χιλιομετρα. αρα καιω περιπου 20λιτρα/100χιλ
πολλα δεν ειναι για καινουργιας τεχνολογιας αμαξι?τοσα δεν καιω ουτε εγω με την γρια!
RULZZZZ..... BEWARE OF THE GERMANS POWER....!!!!
ο αγαπημενος φιλος του βενζινα....
νομιζω οτι ειναι παρα πολυ
παντα υπαρχει καποιος πιο μαγκας απο εμας....
η αληθεια ειναι οτι ολα τα αυτοκινητα....μικρα και μεγαλα,καινε αρκετα παραπανω μεσα στην πολη,απο οτι στο δρομο.....
απο την αλλη με νευρικη οδηγηση μεσα στην πολη και αν ειναι και αυτοματο.....αντε να πιασεις 17-18......
απο τη στιγμη ομως που λες οτι το πας ηρεμα.........κατι παιζει!!
Ποιόν κινητήρα φοράει το αμάξι σου ? manual ή αυτόματο ? Οταν λες πόλη, εννοείς ότι διασχίζεις κέντρο Αθήνας καθημερινά ?
Εγω φιλε με ε46 330 αυτοματο εκαιγα 14.5 λιτρα με νορμαλ οδηγηση ουτε σαν κοτα αλλα ουτε και να το σκιζω,και με ανοιχτο το ac ειχα δει 17-18 στην κηφησιας.Εαν εκαιγα 20 θα ειχα πηδηχτει απο το παραθυρο.
S8N (16-06-10)
15 στην πολη με 330 κομπρεσσερατος k cabrio (1740+ κιλα)......!
αν εκαιγα τοσα οσα εσυ , θα ακολουθουσα το παραδειγμα του HULK!
...αυτο το χερακι εχει μονο σημασια!
Είναι Πολλά τα... Λίτρα ..!!!!
Nino (14-04-11)
Μάλλον έχεις πολύ κατανάλωση...Μήπως κάνεις πολλές αλλαγές? 1η, 2ρα, 3η? Δεν εξηγείται 2λιτρο να καίει τόσο. Εγώ στο κέντρο με κίνηση (όχι Αθήνα) φτάνω 14-15 το πολύ...
Εγω φιλε με το 2.2 δεν καιω τοσα,ειμαι γυρω στα 12-14 μεσα στην πολη.Εκτος πολης δεν καιει τπτ για το βαρος και το μοτερ του.