Καλησπερα! Δεν ξερω τι τιτλο να βαλω, συνοπτικα περιγραφω οτι ειδα και ακουσα.
Οπως αρκετοι ξερετε πια, πηρα ενα 2.5i smg σημερα (θα πω τα υπολοιπα σε αλλο topic) και απο το μεσημερι μεχρι τωρα εκανα βολτες γυρω γυρω. Να πω πως οταν το πηρα το αμαξι ηταν με λαμπακι ρεζερβας, γυρισα σπιτι και εβαλα 30Ε στη Βαρη.
Πηρα ενα φιλο υστερα και επειδη τα εκαψα και ξανα αναψε η ρεζερβα, καπου στη ποσειδωνος του λεω ετσι και ετσι, και μου λεει εβαλα το απογευμα σε ενα στην Αγ.Δημητριου με 1.36. Ωραια λεω (ο ******ς) παμε να βαλω 50¤ να γεμισει να συνεχισουμε τη περατζαδα. Παω βαζω 50¤.
Περιπου στα 3/4 και κατι παραπανω το αμαξι, γυρισαμε ολο τη μερια του πειραια, ολη τη παραλιακη, και στο γυρισμο παμε προς ribas. Μολις εκανα αναστροφη στο ribas το αμαξι αρχισε να μπερδευει, αναψε το check engine, κανει σαν ραπτομηχανη, τρεμει λες και δεν δουλευει κυλινδρος. Σταματω στην εσοχη δεξια, νεκρα και λιγο γκαζι, παλι τα ιδια. Σβηνω, περιμενω, αναβω, δεν αναβει το check engine, αλλα συνεχιζει τα ιδια. Βαζω αλαρμ και παω προς το σπιτι(αλλαζαν οι ταχυτητες κανονικα), στα μισα ξανασταματω να σβησω μπας και ερθει στα ισια του. Αναβω και δεν με αφηνει να βαλω τιποτα εκτος απο οπισθεν και πρωτη. Εφτασα με αλαρμ σπιτι και ισα που τσουλαγε το αμαξι.
Ρωτω.. τι φταιει? Οταν εβαλα τη βενζινη απο το "φτηνο" ειχα ηδη μεσα το υπολοιπο της ρεζερβας απο το "φτηνο αλλα εμπιστο". Καναμε ποσα χιλιομετρα απο Αγ.Δημητριου προς Πειραια, στο ribas αρχισε να καιει του "φτηνου"?
Μηπως δεν φταιει η βενζινη και φταιει κατι αλλο? Μη μου πειτε οτι τα εκλασε η τρομπα του SMG δεν θα το αντεξω..
Σημερα εγινε και σερβις και αλλαχτηκε οτι χρειαζοταν, αστοχια μπουζι ισως?(αλλα γιατι θυμηθηκε να αστοχησει τωρα και οχι απο οταν μπηκε?). Μαλλον βενζινη νομιζω..ε?
Οπως καταλαβαινω, εχω μπει σε safe mode ή κατι τετοιο. Δεν γινεται ομως να παω το αμαξι με πρωτη μεχρι τον Φλασκη απο τη βαρκιζα γιατι και το αμαξι θα καψω, και Παναγιες θα ακουσω απο τους αλλους. Εκτος και αν το παω χαραματα που δεν υπαρχει ψυχη εξω.
Απο σταση μπορω να βαλω 1η ή 2α. Εν κινησει απο 2α αν βαλω 1η δεν ανεβαζει παλι. Επισης εν κινησει με 1η δεν ανεβαζει σε 2α. Οπισθεν κανονικα.
Μολις μπηκα σπιτι και δεν εχω την ορεξη να ψαχνω στο google τι μπορει να φταιει, ειλικρινα χαλαστηκα τωρα γιατι γαμω το κερατο μου πρωτη μερα ειναι!! Αμα ειναι βενζινη θα παω να του τη βαλω στο κωλο.. μην ειναι τιποτα πιο σοβαρο φοβαμαι
Αμα δεν γινοταν αυτο δεν θα σας εγραφα τωρα, ακομα εξω θα ημουν! Σαν να οδηγω πρωτη φορα ειναι..θα τα πουμε στο αλλο topic.