Έχω δρομολογήσει επίσκεψη σε συνεργείο, πριν απ αυτο θα ήθελα τη γνώμη σας μήπως κ το έχει ξαναπάθει κ άλλος απο εδώ μέσα. Το τιμόνι μου έχει βαρήνει πολύ τελευταία κ σε άσχετη φάση βαραίνει ξαφνικά την ώρα που στρίβω σαν να σκαλώνει κάπου το αισθάνομαι σαν να κόβεται στιγμιαία το υδραυλικό του, κ σε πορεία έχει "σκαλάκια" το τιμόνι, επίσης δεν έχει επαναφορά κάποιες φορές, το εργαλείο δεν οδηγιέται με ένα χέρι, μου θυμίζει opel manta. Απ τα λίγα που διάβασα στο νετ έχω πρόβλημα λογικά με αντλία υδραυλικού ή κρεμαγίερα. Έχω ελένξει τα υγρά του τιμονιού, είμαι κομπλέ ούτε έχω κάποια διαρροή. Με μια πρόχειρη έρευνα που έκανα αντλίες πάνε γύρω στα 500 κ κρεμαγιερα γυρω στα 1500 χωρίς εργατικά συνεργείου.Αν πάμε για κρεμαγίερα με βλέπω να βγαίνω στη βίζιτα. Ακούω αν έχει πάθει κάποιος κάτι παρόμοιο. Επίσης όταν το αυτοκίνητο είναι σταματημένο, αναμένο κανονικά, αν γυρίσω το τιμόνι απότομα δεξιά-αριστερά ακόυγεται ένα "τακ τακ" , το είχα κ στο προηγούμενο αυτοκίνητο αυτό αλλά δεν είχα τέτοια προβλήματα.
Sent from my iPhone using Tapatalk