Στο 36αρι μπρος από e46 330 και πίσω από e46 325 μέχρι πόσα άλογα πιστεύεται μπορεί να με καλύψει τέτοιος συνδιασμος?
Στο 36αρι μπρος από e46 330 και πίσω από e46 325 μέχρι πόσα άλογα πιστεύεται μπορεί να με καλύψει τέτοιος συνδιασμος?
Ανετα μεχρι 300 αλογα.Αυτο βεβαια ειναι υποκειμενικο για τον καθενα γιατι αλλος ειναι φρενακιας και θελει αγκυρες κι αλλος απλα συμβιβαζεται με αυτα που εχει και τα θεωρει καλα.Εγω για παραδειγμα πιστευω πως η αγαπημενη μας μαρκα δεν εχει και τοσο καλα φρενα στα δυνατα της αυτοκινητα.Για να σου δωσω να καταλαβεις,εχω εμπρος απο Μ3Ε46 για την περιπτωση που θα τα χρειαστω σε ενα δυνατο φρεναρισμα,χωρις να θεωρουμε φρενακιας,αλλα οταν θα το ζητησω θελω να το εχω.
ziaba (23-06-11)
συμφωνω με το σοφο.
τα φρενα του 330 σε 36ρι μεχρι 300 αλογα εγω το εμπιστευομαι ανετα.
για καθημερινη χρηση ειναι μια χαρα και σε καλυπτουν.
αν ομως μιλας για πιο γρηγορη χρηση και αν εισαι απο τη φυση σου λιγο πιο γκαζακιας απο οτι το φυσιολογικο,τοτε θα ηταν πιο σιγουρο(παλι οχι απαραιτητο)να πας σε κατι πιο μεγαλο.
παντα υπαρχει καποιος πιο μαγκας απο εμας....
ziaba (23-06-11)
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ziaba : 23-06-11 στις 14:30
δεν παιζει να σε προδωσουν για τετοια χρηση...
αυτα τα φρενα θα εχεις θεματακι μονο σε πιστα και να εισαι και χερας και να το ξεσκιζεις.
σε τετοια χρηση ουτε καν θα κουραστουν
ziaba (24-06-11)
δεν ξερω αν μπαινουν τοσο ευκολα τα πισω.στο 46αρι μου θελει πατεντα γαι να μπουν τα πισω.οποτε τσεκαρε για τα πισω σε μηχανικο πριν τα παρεις
από e46 325 μπαίνουν πάνευκολα ειδικά στ 46αρι
μπαινουν ευκολα και σε 46ρι και σε 36 ρι.
εγω πιστευω παιδια κατι παραπανω απο Ε46 330
σε Ε36 ειναι υπερβολη.
εκτος κι αν προοριζεται το αμαξι για πιστα.
δε νομιζω οτι μπορεις να πιεζεις το αυτοκινητο
στο δρομο τοσο, και για τοση ωρα που να θελεις
κατι παραπανω.
_____________________ _____________________ _____________________ _____________________ _____________________
RTFM
ziaba (24-06-11)
καλησπέρα και απο μένα.
ένα φιλος έχει ένα Ε36 με μοτέρ supra 2500 turbo
και έχει βάλει φρένα απο σε Ε46 330 και φρέναρει μια χαρά..
το αυτοκίνητο ειναι γύρο στα 280 hp.
ziaba (27-06-11)