Σελίδα 1 από 5 123 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 46

Θέμα: Φλατζα κεφαλης

Περιοχή
    Larisa
    Rides
    1

Προεπιλογή Φλατζα κεφαλης

Το e46 μοντελο 2000 με το 1900cc μοτερ εχει διαρροη απο φλατζα κεφαλης.Ο μαστορας προτεινει να βγαλει κεφαλη,να στειλει μηχανουργειο,να αλλαξει φλατζα και ολα αυτα με 300 ευρω.Λεει οτι μετα θα λειτουργει κανονικα και δεν θα εχει κανενα προβλημα.Απο την αλλη υπαρχει η λυση του μεταχειρισμενου μοτερ που βρηκα με 800ευρω και αλλα 300 θελει ο μαστορας για να το αλλαξει(δεν ξερω αν ειναι καλη η τιμη η οχι).Τι απο τα δυο προτεινετε?
    Το μοτερ εχει 150,000χλμ και ανεβασε θεμοκρασια λογω βλακειας της αδερφης μου(δεν ειχε αντιψυκτικο...) και δεν ειδε καν το κοκκινο λαμπακι που αναψε

Rides
    0

Προεπιλογή

τα 300 γιαλλαγη φλατζας και πλανιαρισμα ειναι χαμηλη τιμη.

πριν γινει η γκελα το μοτερ δουλευε με αξιοπρεπια;

αν ειναι μονο η φλατζα το προβλημα προχωρας σε επισκευη.Αν εχεις σπασει και το καπακι τοτε πας για αλλη μηχανη.

Επισης αν ξυνεσαι για αντικατασταση κινητηρα δες μηπως μπορει να σε εξυπηρετησει καποιος απο το φορουμ και σου δωσει κατι εγγυημενα καλο και με λιγοτερα λεφτα.

Ζαχαρια!!!!

Περιοχή
    Athens
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο merbeind Εμφάνιση μηνυμάτων
    Το e46 μοντελο 2000 με το 1900cc μοτερ εχει διαρροη απο φλατζα κεφαλης.Ο μαστορας προτεινει να βγαλει κεφαλη,να στειλει μηχανουργειο,να αλλαξει φλατζα και ολα αυτα με 300 ευρω.Λεει οτι μετα θα λειτουργει κανονικα και δεν θα εχει κανενα προβλημα.Απο την αλλη υπαρχει η λυση του μεταχειρισμενου μοτερ που βρηκα με 800ευρω και αλλα 300 θελει ο μαστορας για να το αλλαξει(δεν ξερω αν ειναι καλη η τιμη η οχι).Τι απο τα δυο προτεινετε?
    Το μοτερ εχει 150,000χλμ και ανεβασε θεμοκρασια λογω βλακειας της αδερφης μου(δεν ειχε αντιψυκτικο...) και δεν ειδε καν το κοκκινο λαμπακι που αναψε
    Εγώ έχω ακολουθήσει στο παρελθόν τη λύση με την αντικατάσταση κεφαλής και δεν είχα προβλήματα. Το ρεκτιφιέ είναι που παίζει τον πρωτεύοντα ρόλο στο αν όλα θα εξελιχθούν καλά.

1100 ευρώ είναι πολλά τέτοιες δύσκολες μέρες. Κάνε τη δουλειά σου με τα 300 και κράτα τα υπόλοιπα. Εξάλλου, ο μάστορας είναι υπεύθυνος να στο παραδώσει σε άψογη λειτουργική κατάσταση.

Περιοχή
    Larisa
    Rides
    1

Προεπιλογή

Λογος για παραπανω κυβικα δεν υπαρχει αφου οδηγει μονο η αδερφη μου το αμαξι.Τα 300 ειναι οχι για αλλαγη αλλα πλανιαρισμα,αλλαγη φλατζα και εργατικα.Το μοτερ αλλαζα καθε 10,000χλμ λαδια και δεν εκαιγε σταγονα.Τι να κανει και η κεφαλη χωρις αντιψυκτικο με -10 βαθμους και να κανεις και ποσα χλμ με θεμοκρασια στα κοκκινα επειδη ΠΡΕΠΕΙ να γυρισεις σπιτι επειδη εκανε κρυο!!!!!!!!!!!.
    Αν εχει ραγισμα η κεφαλη θα το καταλαβει ο μαστορας η πρεπει να ξαναδεσει το μοτερ?Επισης αφου θα ανοιξει το μοτερ δεν θα καταλαβει σε τι κατασταση ειναι γενικα?

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο merbeind Εμφάνιση μηνυμάτων
    Λογος για παραπανω κυβικα δεν υπαρχει αφου οδηγει μονο η αδερφη μου το αμαξι.Τα 300 ειναι οχι για αλλαγη αλλα πλανιαρισμα,αλλαγη φλατζα και εργατικα.Το μοτερ αλλαζα καθε 10,000χλμ λαδια και δεν εκαιγε σταγονα.Τι να κανει και η κεφαλη χωρις αντιψυκτικο με -10 βαθμους και να κανεις και ποσα χλμ με θεμοκρασια στα κοκκινα επειδη ΠΡΕΠΕΙ να γυρισεις σπιτι επειδη εκανε κρυο!!!!!!!!!!!.
    Αν εχει ραγισμα η κεφαλη θα το καταλαβει ο μαστορας η πρεπει να ξαναδεσει το μοτερ?Επισης αφου θα ανοιξει το μοτερ δεν θα καταλαβει σε τι κατασταση ειναι γενικα?
    το ραγισμενο καπακι το βλεπει και τυφλος.Ξαναλεω τα 300 ειναι πολυ λογικη τιμη.

Συναδελφος μου εκανε την ιδια δουλεια σε 1000αρι yaris με 500 ευρω

Περιοχή
    Larisa
    Rides
    1

Προεπιλογή

Ok ευχαριστω.Ρωταω επειδη δεν ξερω.Η τιμη μου ειπε οτι ειναι φιλικη γνωριζομαστε απο παλια και ειμαστε γειτονες

Περιοχή
    Athens
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο kplc16 Εμφάνιση μηνυμάτων
    το ραγισμενο καπακι το βλεπει και τυφλος.Ξαναλεω τα 300 ειναι πολυ λογικη τιμη.

Συναδελφος μου εκανε την ιδια δουλεια σε 1000αρι yaris με 500 ευρω
    To ραγισμενο καπακι το βλεπει και τυφλος??Αν φιλε μου το ραγισμα ειναι τριχοειδες και ανοιγει μονο με τις θερμοκρασιες ενω οταν ειναι κρυο το καπακι ''κρυβεται'' το ραγισμα πως θα το δεις?Για να σαι σιγουρος οτι το καπακι δεν εχει ραγισει πρεπει να το πρεσαρεις..Η τιμη παντως ειναι πολυ καλη!

8. The Following User Says Thank You to Nickolas_s2k For This Useful Post:

Ptboul (29-12-10)

Rides
    0

Προεπιλογή

Καταρχας αμα εχει ραγισμενη κεφαλη υπαρχει και το ενδεχομενο απωλειας αντιψυκτικου εξαρταται το ραγισμα παντως ενα ραγισμα εσωτερικο δεν φαινεται αν δεν το πρεσαρεις οπως ειπε και ο φιλος ποιο πανω οσο γατα και αν ειναι ο μηχναικος.

10. The Following User Says Thank You to SuperSonic For This Useful Post:

Nickolas_s2k (22-12-10)

Περιοχή
    Χαλάνδρι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Γνώμη μου είναι να προχωρήσεις σε επισκευή του υπάρχοντος. Εφόσον όπως λες έκανε τόσο κρύο ..και φαντάζομαι δεν θα το δούλευε και 4αρες στο δρόμο, έχεις αρκετές πιθανότητες να μην έχει ρήγμα το καπάκι. Καλή τύχη πάντως.

12. The Following User Says Thank You to NickE60 For This Useful Post:

Nickolas_s2k (22-12-10)

Προεπιλογή

αλλαξε φλατζουλα... η τιμη ειναι μια χαρα!

14. The Following User Says Thank You to m-power_01 For This Useful Post:

BILL007 (23-12-10)

Σελίδα 1 από 5 123 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP