Καλησπερα σε ολους και καλο καλοκαιρι.Οπως αναφερω και στο τιτλο του Thread σκεφτομαι να προχωρησω στην βαφη των εργοστασιακων ζαντων που φοραει η "Ζετουλα" μου(αυθεντικες 19αρες BMW με ακτινες V σχεδιο 296).Το θεμα ειναι ομως οτι δεν θελω οποιοδηποτε χρωμα,αλλα το συγκεκριμενο διακριτικο ανθρακι που ειναι βαμμενες οι εργοστασιακες 18αρες που φοραει το Ε92 M3(συγχωρεστε με αλλα δεν μπορω να βρω τον κωδικο πουθενα,ειναι παντως σαν και αυτες που φοραγε το Ε92 Μ3 του συμφορουμιτη M3EST,πιστευω να σας εδωσα να καταλαβετε).Μηπως η επιλογη μου να αλλαξω το χρωμα των ζαντων θα "καγκουρεψει" το αυτοκινητο ;Και αν τελικα αποφασισω να τις βαψω λετε να υπαρχει original χρωμα απο την BMW ειδικα γι αυτον τον σκοπο ; Γνωριζει κανεις τιποτα περι του θεματος ; Επειτα,η βαφη μου προτεινετε να γινει σε εξουσιοδοτημενο dealer της BMW ή σε καποιο εξωτερικο συνεργειο το οποιο ειδικευται σε τετοιου ειδους δουλειες ; Αν υπαρχει οντως αυτο το χρωμα ευχαριστως να το προμηθευτω(και ας πληρωσω λιγο παραπανω,αρκει να ειναι γνησιο) και να αναλαβει την εργασια ο εξουσιοδοτημενος dealer της BMW,αν ομως δεν υπαρχει,δεν θα ηθελα να μου πουλησουν κουρελουδες για μεταξωτο υφασμα...Δεν εχω κανει ακομα τα τηλεφωνα μου για να ρωτησω,σε καποιους BMW dealers,ωστοσο θα λαβετε ενημερωση συντομα.Ευχομαι καλα χιλιομετρα σε ολους και φυσικα...καλα μπανια!!!!Δημητρης
Υ.Γ :Αν καποιος βρει οποιοδηποτε link ή photo με τις 18αρες ανθρακι του E92 M3 που ανεφερα,για να δουμε το χρωμα θα με βοηθουσε παρα πολυ...ευχαριστω