enjoy!
enjoy!
αντε καλοριζικο....!
Τα καλύτερα "παιχνίδια" !!!!!!!!
Winter training ειναι η καλυτερη εμπειρια.Εχω κλεισει για να παω το μαρτιο και πιστευω θα ειναι αποθεωση.Οχι ομως με Χ6Μ αλλα με Μ3 και λαστιχα με καρφια.Αντε να δουμε...
Θελω να με συγχωρεσουν οι χρηστες-ιδιοκτητες τετοιων οχηματων για τα γραφομενα μου.
Δεν μου αρεσουν τα τεραστια αυτα αυτοκινητα καθολου.
Ειναι μια επιδειξη του ποσο γρηγορα και με ασφαλεια μπορουν να κινηθουν 2,5 τοννοι.
Και απο τη στιγμη που οι εκτος δρομου δυνατοτητες τους φτανουν εκει που φτανει οποιοδηποτε λιγο ψηλομενο πρωιν σενταν τετρακινητο,ποιος ο λογος υπαρξης του?
Δεν ειμαι πολεμιος τους απλα δε βρισκω κατι το ενδιαφερον σε τετοιες πανακριβες κατασκευες.
Παρε το ντιζελακι το discovery και εισαι θεος!!!
"ΕΞΩ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΑΠ ΤΟΝ ΑΡΗ" (Τζιμακος)
Μητσακο εχεις οδηγησει ποτε suv(s=sports ομως)?Δλδ X5-X6 ή το πορκι?Διοτι αν δεν το εχεις κανει και το κανεις θα αναθεωρησεις τελειως την αποψη σου.Για το Χ5 που μπορω να μιλησω,πραγματικα εχει τρομερη συμπεριφορα εντος δρομου(πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω ποσο καλυτερο μπορει να γινει ενα συστημα διευθυνσης),και εκτος δρομου δεν εχω δυσκολευτει ΠΟΥΘΕΝΑ.Και πιστεψε με δεν το λυπομαστε καθολου το αμαξι(μεχρι και σε 4Χ4 διοργανωση εχω παει μαζι με ενα land cruiser).
Εχω οδηγησει Χ5,εχω μπει σε land cruiser και εχω ξεσαλωσει με 25 χρονων defender!
Δεν τα κατακρινω,τη γνωμη μου λεω.
"ΕΞΩ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΑΠ ΤΟΝ ΑΡΗ" (Τζιμακος)
μπορει τα suv ή τα sav ή οπως τα λεει ο καθενας να ειναι μεγαλα, βαρια, ενεργοβορα.
αλλα εχουν και πολλες αρετες.
επισης ολοι οι καταναλωτες δεν ψαχνουν το ιδιο πραγμα απο το αυτοκινητο τους.
οσο αχρηστο φανταζει π.χ. για εναν εργενη ή ενα ανυπαντρο ζευγαρι ενα suv, αλλο τοσο αχρηστο μπορει να φανταζει ενα διθεσιο για μια οικογενεια, ή καποιον που ζητα απο το αυτοκινητο του χωρους, ανεση, δυνατοτητες κινησης σε καθε ειδους εδαφος.
ετσι με τον ιδιο τροπο που η κατηγορια των roαdsters αναγεννήθηκε τα τελευταια χρονια (μετα την σοφη κινηση της μαζντα με το mx-5), ανθισε και η κατηγορια των οχηματων που συζηταμε εδω.
και βλεπουμε οτι ολο και περισσοτεροι ανθρωποι ενδιαφερονται γι αυτα... και οχι αδικα.