προχθες και μετα απο μια διαδρομη 10 χιλ αφου παρκαρα κανω να κλειδωσω το αμαξι,αλλα το κλειδι "παρεδωσε συχνοτητα".
Ουτε κλειδωνε ουτε ξεκλειδωνε και γενικως δεν εκανε τιποτα, ειναι η δευτερη φορα που μου το κανει και απο οτι εμαθα δεν ειμαι ο μονος μιας και στον jordan x3 εχει συμβει ακριβως το ιδιο.
Εμενα το αμαξι δεν εχει εργοστασιακο συναγερμο, εχει τον med τον οποιο βεβαια τον περασαν στην αντιπροσωπεια κατα την αγορα του αυτοκινητου.
Μιας και ειναι προγραμματισμενος με το κλειδι, ακομα και αν κλειδωσεις το αυτοκινητο απο την κλειδαρια τιθεται σε λειτουργια ο συναγερμος,κατι το οποιο δεν συμβαινει αντιθετα οταν ξεκλειδωσεις με το κλειδι απο την κλειδαρια.
Και βεβαια οπως ξαφνικα "μπλοκαρε" και δεν δουλευε ο τηλεχειρισμος, ετσι ξαφνικα επανηρθε στα φυσιολογικα του μετα απο μερικες ωρες.
Το ερωτημα ειναι το εξης, θελει κατι να μου πει το αμαξι? δεν ειναι πολυ νωρις για να "πεθανει" το κλειδι? (δυο χρονια).
το δε προβλημα που δημιουργειται ειναι αν αυτο συμβει οπως προχθες κατα το κλειδωμα,υπαρχει λυση, κλεινεις ολες τις πορτες απο μεσα χειροκινητα και τελευταια την πισω πορτα, μετα ξεκλειδωνεις κανονικα απο την κλειδαρια.
Αν ομως εχεις κλειδωσει με τηλεχειρισμο και δεν δουλευει μετα,τι γινεται? που με το ξεκλειδωμα απο την κλειδαρια μολις ανοιξει η πορτα θα αρχισει να βαραει ο συναγερμος?
Καμια ιδεα?
υγ. Περιπτωση να ηταν "αφορτιστο" το κλειδι δεν υπαρχει.