Καλησπέρα παιδιά, Έχω ένα 116 2009 με 101000Κμ και μερικές φορές μου πετάει την 1η. ο μάστορας μου είπε πως είναι σαζμάν. το αυτοκίνητο το οδηγώ ευλαβικά. έχω ξενερώσει.
Καλησπέρα παιδιά, Έχω ένα 116 2009 με 101000Κμ και μερικές φορές μου πετάει την 1η. ο μάστορας μου είπε πως είναι σαζμάν. το αυτοκίνητο το οδηγώ ευλαβικά. έχω ξενερώσει.
Πότε στην πετάει; Όταν επιταχύνεις με δύναμη;
E30 318i
Αν σου πετάει την ταχύτητα τότε είσαι 99% σασμάν. Αλλά γιατί να ξενερώσεις? Βρες ένα μεταχειρισμένο σασμάν, άλλαξε του λάδια και συνδύασε το με μια αλλαγή δίσκο πλατό Θα σου πάει ένα 300άρι παραπάνω αλλά πες οτι έκανες μια αλλαγή δίσκο πλατό, ειδικά αν απο το 09 δεν έχεις κάνει ποτέ.
Υπάρχει ένας λόγος ακόμα, αλλά δεν απαντάει για να δούμε.
E30 318i
σε 100.000 χιλ αλλαγη σασμαν πως να μην ξενερωσει ο ανθρωπος.μονο στο φιατ μου ειχα κανει καπου εκει αλλαγη.αλλα ηταν φιατ.ποιοτητα μηδεν.
Kostas_1 (06-06-23)
Για να πεταει την πρωτη παντως, ειτε ειναι λαδια, ειτε βαση σαζμαν, ειτε συγχρονιζε, με κοστος ανα σειρα εμφανισεως.
Ειδικα αν εχει κανεις τη συνηθεια να χρησιμοποιει τον λεβιε για τεμπελη, το συγχρονιζε παει περιπατο.
Αλλαγη λαδιων, ελεγχος για ρινισματα, οπτικος ελεγχος εξωτερικα και αν δεν στρωσει, ανακατασκευη η αλλαγη.
Δατς ωλ που λενε.
BILL007 (03-06-23)
PetrosD Ευλαβικα σου λεει ρε ταλιμπαν ο ανθρωπος. :-)
PetrosD (03-06-23)
τα σκεφτηκα και εγω αυτα..τα υποτιθεμενα λονγκλαιφ και εγω πρωτη φορα σαυτα τα χιλιομετρα τα αλλαξα,δεν νομιζω οτι θα μπορουσε να ειναι απο αυτο,καποιοι ουτε στα 140.000 δεν τα εχουν αλλαξει ποτε.και ειναι οκ.
τωρα για το αλλο υπεθεσα οτι ειναι δικο του καινουριο,δεν εδωσε ινφο.και λεει οτι το οδηγουσε μαλακά. οποτε η' ειναι μεταχειρισμενο απο καποιον βαρβαρο η' χαλια ποιοτητα.και ο προηγουμενος πια τι
να τον εκανε τον λεβιε,δεν ειχε τιποτα αλλο να παιξει?
GiannisRob (05-06-23), Kostas_1 (06-06-23), nikos valvetronic (03-06-23)