Οι ταριφες ειναι εντελως ****τελικα..
Καποτε τους ελεγες οτι πας "εκει" και σε γραφαν στα παπαρια τους γιατι τους επεφτε μακρια και δεν μπορουσαν να βαλουν 3-4 διαφορετικους πελατες μαζι.
Τωρα αμα περπατας στο πεζοδρομιο σου παιζουν τα φωτα μηπως τους κανεις τη χαρη να μπουν, και αμα τους πεις και "καπου μακρια" πετανε τη σκουφια τους απο χαρα.
Το μπουλο λαμογια, καλα να παθετε και εσεις και οι μαυρες σας αδειες που θα μηδενιστει η αξια τους.
Δεν υπαρχει ρε γαμωτο ενας εισαγγελεας να τους κλεισει μεσα οσους παρεμποδιζουν τη κυκλοφορια, ποσο μαλλον που κλεινουν με το ετσι θελω λιμανια και αεροδρομια?
Ποσες χιλιαδες τουριστες πρεπει να φυγουν ακομη για να παρει μπρος η Ελ.Ας και εκτος απο το να τους γαμησει στο ξυλο, να τους χωσει μεσα (οσους παρεμποδιζουν ξαναλεω).
Ποσοι ακομα πρεπει να χασουν το καραβι τους που ηθελαν και ειχαν κανονισει να πανε διακοπες?
Ποσοι ακομα θα περπατανε στην Α.Ο και θα χανουν αεροπλανα επειδη οι ταριφες κλεινουν ενα δρομο που πληρωνουμε 3¤ (ενα χιλιαρικο)?
Τα νουμερα (μερικα απο αυτα, αν διαβασουμε και αλλες σελιδες) μιλανε μονα τους..
Ολοι αυτοι (και ποσοι ακομα) αν κατεβαιναν στα λιμανια θα χαλαγαν τουλαχιστον 30-50¤ ο καθενας, και λιγο χρημα θα εμπαινε στην αγορα, και μερικοι θα μπαιναν και στα κινητα κιτρινα μπουρδελα τους να τους κανουν 5-6 κυκλους να γραψει το πειραγμενο ταξιμετρο.
Για να μη πεταχτει κανας καχυποπτος, ουτε η δουλεια μου εχει σχεση με τουρισμο, ουτε διακοπες εχω κανονισει ακομα, απλα διαβαζω και εκνευριζομαι που ενω παμε κατα διαολου ως χωρα, μερικοι λες και το κανουν επιτηδες ρε παιδι μου.. τα κανουν ακομα χειροτερα για ολους!!
Και οπως αναφερθηκε και σε καποιο αλλο τοπικ.. ενας Ελληνας (ή λιγοι) μονος του θα καταφερει πολλα στο εξωτερικο γιατι πολυ απλα δεν εχει αλλα 100 ρεμαλια πανω απο το κεφαλι του να ρωτανε ποτε θα ψοφισει η κατσικα του!
Δεκτη η διαμαρτυρια του καθενος, αρκει να ειναι διαμαρτυρια κατα του συστηματος (αφου αυτο σου φταιει) και οχι κατα των συμπολιτων σου ρε ΜΑΛΑΚΑ! Γιατι κλεινεις λιμανια, τρενα, αεροπλανα και αποτρεπεις να ερθει εισοδημα στη χωρα, στις τσεπες συμπολιτων σου?
***********, ελπιζω να σας τα κατασχεσουν τα ρημαδια μια μερα
Δεν θα παμε ποτε μπροστα ως χωρα... το χειμωνα θα εχουμε τους αγροτες που ενω φαγαν τις επιδοτησεις σε Navara με δερμα κροκοδειλου, Panerai και Hugo Boss, μολις τελειωσουν με τις γεωργικες εργασιες θα θυμηθουν να βγουν να κλεισουν τους δρομους.