Καλησπερα και παλι, θα ηθελα να μοιραστω την εμπειρια μου απο τη σημερινη μου επισκεψη σε πλυντηριο αυτοκινητων. Υστερα απο αναζητηση πλυντηριου για βιολογικο καθαρισμο εν οψη της γεννησης του παιδιου μου και υστερα απο παροτρυνση φιλου κατεληξα σε ενα πλυντηριο της γειτονιας. Αφου περασα εχθες και συμφωνησαμε την τιμη 70 ευρω και μου ειπε τι προιοντα χρησιμοποιει πηγα και του αφησα το αυτοκινητο λεγοντας του , καντο με την ησυχια σου δεν το βιαζομαι. Ετσι κι εγινε, αφησα το αυτοκινητο και μου ειπε να παω την επομενη 8 η ωρα το απογευμα να το παραλαβω. Οντως παω σημερα 8 νταν να το παρω, βλεπω το αυτοκινητο δουλευει, λεω ωραια θα ειναι ζεστο κανει και κρυο εξω (3,5 βαθμους). Τελειωνει και με τα τελευταια , βαζει τα πραγματα στο αμαξι πληρωνω φευγω. Να πω πως το αμαξι ειναι mercedes Α150 και εχει υπολογιστη ταξιδιου με ενδειξεις ωρες λειτουργιας,διανυθεντα χλμ, καταναλωση στα 100χλμ και μεση ωριαια ταχυτητα. Οπως φευγω βλεπω τον δεικτη της βενζινη τερμα κατω, λεω ενταξει, αυτονομια 0 χλμ, λεω οκ θα παω να βαλω βενζινη. Κανω πως κοιταω το χρονομετρο βλεπω 07:59 ξεκιναω και συνειδητοποιω πως το αμαξι δουλευε 8 Ω Ρ Ε Σ ρελαντι. Παω βαζω βενζινη για να μην μεινω, γυρναω πισω και του λεω
-καλα ρε φιλε ειχες το αμαξι και δουλευε 8 ωρες σταματημενο πλακα μας κανεις. Η δε καταναλωση ειχε φτασει στα 40 λιτρα!!!
-ολα ετσι τα κανω, βαζω το καλοριφερ για να στεγνωσει
-καλα ρε φιλε βαλε ενα αεροθερμο κατι πλακα μας κανεις
-Μη φοβασαι δεν παθαινει τιποτα, να σου δωσω 20 ευρω για την βενζινη
τελος παντων με το ζορι πηρα τα 10, οσο χαρηκα που το ειδα να λαμποκοπαει, αλλο τοσο ξενερωσα με τον παπαρα που ειχε το αμαξι τοσες ωρες και δουλευε.
Ενα μονο θελω να ρωτησω ρε παιδια, υπαρχει περιπτωση να δημιουργηθει κανενα προβλημα στον κινητηρα?
Σορυ αν σας ζαλισα