Πριν 2 βδομάδες περίπου είχα ένα θεματάκι με την πρώτη ταχύτητα... Όταν ξεκινούσα (πχ από κανένα φανάρι) το αυτοκίνητο πήγαινε σαν να έχει λόξυγγα, όπως δηλαδή είναι ένα ξεκίνημα ενός αρχάριου οδηγού που αφήνει απότομα τον συμπλέκτη... Δεν έδωσα σημασία πιστεύοντας ότι ήταν δικό μου το λάθος μέχρι που το έκανε ξανά και ξανά όσο κι αν πρόσεχα τις κινήσεις μου με γκάζι και συμπλέκτη... Κατάφερα και το ψιλοαντιμετώπισα χωρίς να διορθωθεί όμως, απλά περιορίστηκε σαν φαινόμενο...
Γυρνώντας στο σπίτι πριν λίγο ήμασταν στα φανάρια με μία 520 Ε34 και ο τύπος "ψηνόταν" αφού μάρσαρε προκλητικά... Ξεκινάμε και στην πρώτη μου κάνει πάλι τα ίδια, δηλαδή το αυτοκίνητο πήγαινε σαν να έχει λόξυγγα (πολύ έντονα) και με διαφορά 500 στροφών (δηλαδή από τις 4500 στροφές έπεφτε στις 4000, μετά ανέβαινε ξανά, μετά έπεφτε κλπ κλπ συνεχόμενα)... Το ίδιο ακριβώς κάνει ακόμα και εν κινήσει πχ αν έχω πρώτη και πάω με 20 χλμ και πατήσω γκάζι απότομα (χωρις να χρησιμοποιήσω συμπλέκτη)... Έκανα πολλές δοκιμές τώρα για να δώ μήπως σταματήσει αλλά συνεχώς τα ίδια...
Στις υπόλοιπες ταχύτητες δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα...
Γνωρίζει κανείς που μπορεί να ευθύνεται?
Υ.Γ.: Τα πίσω ελαστικά είναι σε τραγική κατάσταση (στο αριστερό έχουν βγει οι ραφές), παίζει να ευθύνεται αυτό?