Αρχικό μήνυμα απο
trueno
Mετα από μηνες ψαξιματος στο Ιντερνετ , αγόρασα απο Γερμανια μεταχειρισμένη οθόνη ΟΕΜ της ΒΜW , σε μαυρο χρωμα...Κόστος 220 Ευρώ.
Σκοπός να βγάλω την εργοστασιακη οθόνη και να προσαρμόσω την οθόνη του GPS μου .
Μετα απο δυο ημέρες κοψε - ράψε , ξύσε , κόλλησε , ανοιξε , κλείσε , βρίσε κλπ κλπ το project τελείωσε..Το made in China GPS μου αποσυναρμολογήθηκε , και μεταμοσχευθηκαν τα κομμάτια του στην θήκη της BMW. Το ανέλαβα μόνος μου καθόσον γνωστός εγκαταστατης στην Αγ.Παρασκευη μου ζητούσε 350 Ευρώ για την ιδια δουλεια, απλά να προσαρμόσει δηλ . το GPS στην θηκη της BMW.
Ειχε βέβαια την δυσκολία του αλλά δεν ηταν και τίποτα το τρομερό. Η μεγαλύτερη δυσκολια ηταν να χωρεσει η οθόνη καθως ηταν οριακη για την θηκη και επρεπε να τριμαρω το πλαστικο της θηκης περιμετρικα για να χωρεσει.
To αποτέλεσμα ειναι οπως το ήθελα αισθητικα και λειτουργικά. Πλέον έχω GPS (igo8), μουσικη αποθηκευμένη στην κάρτα SD , και το GPS ανοιγει και κλείνει από τα πλήκτρα της θηκης της ΟΕΜ οθονης της BMW.
Μπορώ όποτε θέλω να προσθέσω καμερα οπισθοπορειας με κόστος όμως 130Ευρώ , ή ΤV tuner με παρόμοιο κόστος.
Προς το παρον - και κατα πάσα πιθανότητα και στο μέλλον- δεν θα βάλω τίποτα γιατί είμαι με υπογλώσσια καθόσον μου ήρθε το μπουγιουρντί της εφορίας...χαχαχα...(Που καταντήσαμε ρε γμτ)
Ακολουθουν φωτό.